Ibrahima Konaté

Luke Chambers to nawet nie jest środkowy obrońca xd
Jak nie mowa o zastąpieniu Diaza Ngumohą to zaś tu wypaliłeś z zastąpieniem Konate… ładny troll.

Kupić Guehiego i Giovanniego Leoniego, a Ibou sprzedać skoro tak marzy mu się Madryt.

Zobaczymy co pokaże w okresie przygotowawczym. Osobiście na razie widzę u niego tylko dryblingi, reszta z piłkarskiego rzemiosła na przeciętym poziomie

Nie no tutaj ironizowałem. Ale tego Ngumohe to bym widział na ławce

Jeżeli te informacje o tym, że Ibou oczekuje/oczekiwał ok 200tys tygodniówki są faktycznie prawdziwe, to ja nie wiem co klub zrobił, że tak ciężko idą rozmowy i wtrącił się w to sreal… Nie róbmy jaj, że nie możemy mu dać tych 200tys, Chiesa mógł dostać 140tys i żyjemy. Trochę śmieszne to jest, i ja się nie dziwię, że chce odejść. Bo tak długo rozmawiać o mwej umowie? Czy on chce ponad 300tys? Nie. Spokojnie mógłby zarabiać te ok 200tys i nikt by nie ucierpiał na tym. Tylko i wyłącznie wina klubu tutaj jest, że real się wmieszał w to.

@dinezad. No i to właśnie dzięki ociąganiu się naszych z nową umową mamy teraz więcej do płacenia w prowizjach. Ty myślisz, że jak przedłużają umowy z obecnym klubem to agenci nie dostają prowizji? Wszystko było do dogadania wcześniej, ale zmiany w kadrach nas trochę czasowo opóźniły niestety.

On w zeszłym sezonie był top 5 obrońców ligi.

200k peer week to uczciwa tygodniówka biorąc pod uwagę , że to pierwszy sezon gdzie można było na nim polegać bez większych problemów zdrowotnych.

Jak powtórzy ten wyczyn to może prosić o więcej.

W Madrycie dostanie te 200k i dodatkowo podpis za wolny kontrakt. Arnold dostał z 20mln. Tu nie chodzi o podwyższenie tygodniowki. Kończy się kontrakt, każdy oczekuje prowizji, zawodnicy, agenci. Lojalność Salaha i Dijka sporo kosztowała. Wszyscy teraz widzą, że Liverpool ma sporo siana, można cisnąć z oczekiwaniami do ostatniej chwili.

Prawda jest taka ze tygodniowka w wysokości 200 tys dla stopera pierwszego skladu to należy sie jak psu buda. Chiese zarabia wiecej niz Konate i absolitnie nie wnosi nic. Klub ppwinien dopiąć transfer Guehie i porostu postawić sprawę jasno. Masz dobry kontrakt jak nie pasuję to my juz nie będziemy opierwc sie na zawodniku który nie bedzie w dluzszej perspektywie. Jasny klarowny przekaz do zawodnika i na zewnątrz. Jego decyzja real czy mistrzostwa świata. Nie chcę kolejnego mydlenia oczu i bronienia zawodnika twarda reakcja

6 polubień

ciekawe…

No przejechal stany slynna trasą i co w tym ciekawego? Że niby hehehe 66 heheh trent.
Bez przesady.

6 polubień

To chyba dosyć jasna i wymowna sugestia. Nie wiem czy tu trzeba jeszcze cos dodawac. Dostal 2 oferte kontraktu. A teraz wstawia zdjęcia sugerujące “drogę Trenta” i koniec szlaku/drogi. Skubaniec chce jeszcze wiecej kasy wyciagnac.
Edit. Ale trzeba mu przyznac fajna gra słów i dwuznaczny przekaz krzyczący dajcie wiecej bo odchodzę.

ale gdzie on to wstawia, bo ja na jego insta nie widze. dodatkowo z tego co tam widac to jest 16 zdjec, a pokazane jest 7 i 16.

Poza tym on jest w Liverpoolu I był dopiero co w Azji, więc nawet jakby to Musial tam być dawno temu.

Edit. W sumie rzeczywiście są na insta świeżo dodane, to szybko musiał tam dotrzeć i od razu tam się przemieszcza :sweat_smile:
W każdym razie to legendarna trasa, nawiązanie do Trenta może być przypadkowe :sweat_smile:

To jest Jego najświeższy post na IG, więc jak go nie widzisz xD. Wstawił to 4h temu, łącznie 16 zdjęć.

Oni chyba dostali 2 dni wolnego teraz. Nie mniej jednak nie szukałbym w tym drugiego dna, po prostu wstawił zdjęcia z krótkiego urlopu.

dobra, bo nie śledze jego insta i pierwsza fotka nic nie sugeruje, że w ogole w stanach był

a kolega tutaj o sugerowaniu wstawia.

Kolega ewidentnie szuka dziury w całym.

No chyba oczywisty kontekst, dwuznaczność, czytanie miedzy wierszami. Ale tak mysl sobie, że jest w stanach i naszlo go wlasnie na wspominki :laughing: A zbieznosc zupelnie przypadkowa, to z resztą normalne dostac 2 dni wolnego i leciec na drugi koniec świata spędzając niemal polowe czasu w samolocie tuż przed pierwszym meczem o stawkę.

I jak to bylo? a Trent tez zaraz podpisze kontrakt bo wszystko na to wskazuje, chlodna analiza faktow.

1 polubienie

Gość wstawił 16 zdjęć z trasy Route 66, która jest jedną z najsłynniejszych w Stanach, to są fakty. To co Ty wypisujesz, to są Twoje wymysły, nie analiza faktów.

też se takie chcialem wstawic, znaczy to co ma na ziemi, to taki mural w Williams jest fajny, ale zakonczenie w Santa Monica to tak. Tyle, że przez covid nic z tego nie wyszlo 2 lata z rzędu, a potem jakos juz nie było warunków na taką podróż.

Route 66. Tutaj widać, że celowo zagrał dwuznacznie i zgrało się idealnie do sytuacji kontraktowej. Ludzie mają mówić i mieć domysły. Może nie ma drugiego dna a może Route 66 to ’ Droga Arnolda ’ .

1 polubienie

Nie idziecie za daleko w tym analizowaniu wpisów poszczególnych graczy ja jakichś FB czy innych Instagramach? :wink:

1 polubienie

Ibou kupił nowe auto w kolorze… białym
Konate widziany jak robił zakupy w sklepie… Real
Małżonka/ dziewczyna Francuza wypoczywa w… Hiszpanii
Ulubiona potrawa ojca naszego obrońcy to… paella

Jak chcecie to mogę Wam wyprodukować codziennie multum takich wysrywów! :crazy_face:

Eeeh te dzisiejsze pismaki, młodzież i te Instagramy i inne ch… e muje :man_facepalming:t2:

1 polubienie