Ja bardzo wierzę w talent Włocha, ale no taki eksperyment w tak ważnym meczu to zły pomysł. Konate jest w złej formie, ale mimo wszystko jest w rytmie meczowym i jakikolwiek to zabrzmi na akurat ten mecz wydaje się pewniejsza opcja.
Konate jest w słabej formie, ale dlaczego miałby zastąpić go ktoś jeszcze gorszy? To tak jakby powiedzieć, że Tusk jest tak słabym premierem Polski, że powinien zastąpić go Putin. No coś z logiką nie halo
@ynwa19 no to napisałem
Ale Ty wiesz, że putin to morderca i porównywać go do Tuska to jakiś absurd?!
Pytanie jest info jak poważną ma kontuzję konate ? Bo z Gomez to dobrze zagrał ale on zaraz się połamie znając Gomeza ![]()
wejdz na główną i przeczytaj, jutro będą badania, Konate twierdzi, że to skurcz.
Wirtz to samo gada ze skurcz
Jezeli oni mają takie problemy teraz to mozna mieć nadzieję że dostali mocno w okresie przygotowawczym i nie złapali świeżości. Wirtza może być zaskoczony intensywnością ale Konate juz powinien ogarnąć ten poziom.
Z tą gadką o skurczu to też może być zagrywka, żeby Palace nie wywindowało teraz ceny za Guehiego
Przecież u Konate takie kontuzje to norma. Zero zaskoczenia
Oby to nie było nic poważnego bo po 3 słabych meczach dzisiaj jak profesor, dla mnie drugi najlepszy na boisku po Szobo.
Nie ma paniki. Joe dał kapitalna zmianę. Ibou warto pochwalić bo ostatnio gorsze mecze i niektórzy pisali że to z powodu realu.
Na szczęście w najważniejszym momencie pokazał że jest swietnym obrońca. Gyokeres przy nim to ogórek. Bardzo się cieszę że wybraliśmy Hugo a nie tego Nuneza ver 2.0 Nie sądzisz @ynwa19 ?
Jeżeli Hugo będzie tak dalej grał jak dotychczas, choć dziś to nie był wybitny występ, to oczywiście mnie to cieszy ![]()
Wszystko co służy dobru LFC zyskuje moje poparcie!
Konate wreszcie świetny mecz, obawiałem się trochę naszej obrony, szczególnie w kontekście stałych fragmentów Arsenalu.
Ale z drugiej strony widać było, że musimy ściągnąć Isaka, bo jak Hugo ma słabszy mecz to cała nadzieja w Chiesie. Za krótka kołderka w ataku.
Hugo nie był taki zły dzisiaj, dobrze się przepychał z drwalami ze Stoke City zwanymi Arsenalem, brakowało tylko dobrych piłek od Salaha, który jest mocno bez formy.
Zgadzam się był solidny, brakowało po prostu czegoś extra. Natomiast miał pół sytuacji a gola strzelił.
Jednak widac że śrubą została dokręcona bo niektórych dopiero puszcza. Ibou wczoraj tryb bestia wraz z vvd kompletnie dominując fizycznie rywala do tego spokój z piłą. Top występ z najtrudniejszym rywalem
Tak zeby też uświadomic jak wyborny w grze 1na 1 jest ibou
I jak słaby TAA. #znaki
Jest jakaś w ogóle informacja nt dalszych rozmów z Konate czy teraz przerwa ze względu na transfery? ![]()
Chyba nie ma za bardzo o czym rozmawiać bo sytuacja jest klarowna i wszystko zależy od Ibu.
Chcemy podpisać z nim nowy kontrakt a on chce zostać, ale żąda ok. £200k tygodniówki. My mu tyle nie chcemy dać, pewnie maksymalnie okolice 150k biorąc pod uwagę jego częste kontuzje i wahania formy. To i tak byłaby ponad dwukrotna podwyżka.
Zaklepując Guehiego pokazujemy że raczej się nie ugniemy i dopuszczamy możliwość że to będzie ostatni sezon Francuza u nas. Piłka jest teraz po jego stronie.
On tam jest od dawna. Zresztą, nie ma się co dziwić. Niemcy, 5 sezonów w LFC, teraz czas na zmianę.