Jarell Quansah

Podobał mi się dzisiaj. Wygląda na to, że wrócił Jarell z poprzedniego sezonu :slight_smile:
Fajnie było go zobaczyć w lepszej formie w tym sezonie. Fajne wyprowadzanie piłek i dosyć pewny dzisiaj z piłką przy nodze. Oby forma wróciła żebyśmy się mogli cieszyć jego dobrą grą bo przyda nam się w drugiej części sezonu wobec kontuzji Gomeza.
Myślę, że mentalnie się podbuduje takim występem i oby nie było “zjazdu” gdyby przydarzył się jakiś przypadkowy błąd w meczu.
Brawa za dziś.

No i to nam myślę wystarczy na takie mecze jak dziś gdzie pasowało porotować składem i gdzie trzeba było dać odpocząć Konate po kontuzji :wink:
Oby było tylko lepiej z formą i mentalem :slightly_smiling_face:
Dziś solidny występ.
Virgilem nie musi być póki mamy Virgila na boisku :smiley: :stuck_out_tongue: Wystarczy, że będzie jego porządnym uzupełnieniem :wink: :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Młody dojechał w kluczowej akcji i ją wyczyścił, ale trzeba przyznać, że po prostu dotarł na ten mecz i zrobił co trzeba było. Mam nadzieję, że takim meczem zbuduje pewność siebie i będziemy mogli na niego liczyć w dalszej części sezonu.

100% celnych podań
2 wybicia w tym jedno ratujące przed stratą bramki

13 polubień

Dobrze, w związku z kontuzją Gomeza potrzebujemy go w formie bo dwoma obrońcami sezonu nie dogramy co było widać dzisiaj.
Ja wciąż myślę że Jarella nie można skreślać mimo niestabilności, jest jeszcze bardzo młody i zbiera doświadczenie a obrońcy późno dojrzewają.

9 polubień

Niezłe wejscie. Z tyłu w porządku, trafił w słupek po SFG. Wielkich akcji z przodu nie można oczekiwać. Jedyny zmiennik, o którym można coś pozytywnego powiedzieć.

W niedzielę spore wyzwanie przed Quansahem. Mam nadzieję, że uniesie.

3 polubienia

mam wrażenie że w tym sezonie gra jarella wygląda jak próba podbicia do dziewczyny która ci się podoba. niby chcesz, ale jednak strach paraliżuje. a szkoda, bo byłem na niego mocno nastawiony

Quansah to nie prawy obrońca, gra tam bo musi, jakby VVD tam grał, to też wyglądał by średnio.

Być może na następny mecz ktoś już będzie gotowy i będzie mógł dalej rotować na ŚO.

2 polubienia