Jordan Henderson

Ze wszystkich tych chłopaków tylko nasz kapitan zrobił wielką karierę, James Wilson otarł się o United, a Kieran McMahon trafił do kartotek policyjnych :slight_smile:

Nie chce się nad nim pastwić, ale oceniając tylko i wyłącznie po tym filmiku można by odradzić mu jakąkolwiek próbę użycia “trików” podczas faktycznej gry. Chłop był tak sztywny, że aż dziwne, że nie wydaje podczas każdego ruchu odgłosu skrzypiącego drewna. Ten film to dramat :smiley:

1 polubienie

𝗡𝗘𝗪: Turning 33 this month, Jordan Henderson is likely to begin to transition into the James Milner role, providing experience and quality but as a squad player. [andy jones - the athletic]

Tak byłoby najlepiej. I dla dobra jego i drużyny. Zobaczymy.

1 polubienie

Bardzo dobry mecz naszych Panów w reprezentacji Anglii, Trent nienajgorzej, ale co dziś gra Henderson to już jest niemały szok.
Anglia z nimi w składzie bardzo dobrze się prezentuje.

No to akurat nie jest zbyt dobra wiadomość.

ponieważ ? Normalny kibic Liverpoolu się cieszy że chłopak dobrze się prezentuje w reprezentacji, a że tu 90% użytkowników, Hendersona traktują jak kozła ofiarnego a nie jak naszego zawodnika i naszego kapitana, to jak dobrze gra to są zawiedzeni, bo jak to tak, nie będziecie narzekać na Jordana ? :smiley:

8 polubień

Hendo z asystą, Trent z asystą w swoim stylu.
Paradoksalnie w swietnej kadrze Anglii 2/3 linii pomocy złożone z zawodników Liverpoolu, który z drugą linią miał problem.

Hendo z dwiema, Trent z jedną ale trzeba przyznać że chłopaki wiodą dziś prym, Trent czuje coraz większy luz.

Zajebiście niech gra jak najlepiej. W Anglii ogólnie gra lepiej niż w Liverpoolu hmm ciekawe dlaczego? Pewnie dlatego że nie gra w każdym meczu, a po drugie gra bardziej jak klasyczny środkowy pomocnik czyli nie gra jak środkowy pomocnik ganiający na skrzydle i na prawej stronie.

A jak ktoś ma problem z tym że nasz piłkarz prezentuje dobry poziom to powinien się rozbiec i walnąć baranka w ścianę.

Jestem raczej z tych, którym się Henderson ostatnio (ostatnimi laty) nie podoba na boisku w roli piłkarza Liverpoolu, bo wg mnie bardziej przeszkadza niż pomaga (niestety zajebisty stan kadrowy nie pozwala rotować bardziej, by zmniejszyć ilość jego występów), ale mieć problem z jego dobrymi występami w kadrze to trzeba na prawdę przebić ścianę skrajności i zapierdalać ku zachodzącemu słońcu. Niech mu się tam wiedzie jak najlepiej, a może i Jurgen nieco podpatrzy, by go lepiej wykorzystać (chociaż też nie stwierdzałbym, że o, wielce odmieniona pozycja w kadrze sprawia, że potrafi grać - on od zawsze w kadrze wygląda lepiej, czy to piłkarsko czy motorycznie, to też wina Jurgena?).

2 polubienia

Pisząc, ze normalni kibicują, a ja się nie cieszę, z tego względu ze zagrał dobry mecz i za 5 minut pójdzie artykuł, ze pomocnik nie potrzebny, żeby później oglądać Hendersona kopiącego się po czole, chcesz mi usilnie wmówić, ze jestem gorszym kibicem czy co? Gdybyśmy mieli normalnych właścicieli to bym sue jarał, a tak to boje sie, ze taki wyskok może spowodować zaprzestanie działań na rynku. Wskaż mi wiadomość proszę, w której obrażam Hendersona, jeżeli wrzucasz mnie do jednego wora pod swoją tezę, normalny kibicu :slight_smile:

1 polubienie

Do wszystkich mnie hejtujacych, bo pisanie, żeby się ktoś rozpędził w ścianę to hejt. Po pierwsze - „To akurat nie jest dobra wiadomość” =/= „Nienawidzę go, życzę mu jak najgorzej, niech się połamie”, można czasem na coś spojrzeć nieprostolinijnie jak cep. A jeżeli krótka wiadomość sprawia, ze ktoś się uruchamia i hejtuje to znaczy, ze coś pod kopułą tej osoby jest nie tak i trzeba przepracować pewne rzeczy, taka rada

Jebnij głową w ściankę i przyznaj się że głupotę napisałeś, a nie tworzysz syndrom oblężonej twierdzy.
I jeśli myślisz, żę ktoś po jednym zdaniu nieprzychylnym względem Hendersona będzie wiedział co masz na myśli to walnij się jeszcze raz. A teraz nie mówi, że ktoś cię hejtuje, bo krytyka jest słuszna. Bo napisałeś dosłownie jedno zdanie w którym piszesz, nie przychylnie o formie naszego piłkarza.

Chłopie piszesz komuś jebnij się głowa 5 razy w jednej wiadomości, żal mi Cię i blokuje, miłego dnia. Jeśli nie rozumiesz kogoś wpisu to spytaj co ma na myśli, a nie wpisuj komentarz pod swoją tezę, żeby ulżyć sobie w necie pisząc komentarz, który pokazuje jak sobie nie radzisz z emocjami. Nie pozdrawiam

No i pięknie, liczba osób co nie potrafi argumentować swojej opinii zmniejsza się. U mamy tu pseudopsychologa który powiedział głupotę i się zaszywa w oblężonej twierdzy.

Dla tych co mi Jordana krytykują :smiley:

image
Jordan nie chce się nigdzie ruszać. Oby pokazał sie z dobrej strony, bo świezośći nie powinno mu brakować, gdyż raczej na pewno nie będzie regularnym zawodnikiem w pierwszej jedenastce. Świeży Jordan mimo wszystko potrafił w zeszłym sezonie dać dobre spotkania.

@Fanlive94 ja tam nie jestem jego fanem, jednak jako ten 5ty pomocnik na 3 grajacych może być przydatny. Zawsze to doświadczenie i umiejętności przywódcze. grając rzadziej to też będzie więcej energii miał zapewne :smiley:

1 polubienie

Nie no bez jaj z tym Hendo. Gość zagrał ze dwa dobre spotkania na cały sezon. On będzie coraz gorszy, z wiekiem zatracił swoje najlepsze atrybuty, czyli wybieganie i zadziorność, potrzebne do Jurgenowego pressingu. Teraz jego pressing polega na tym, że podbiegnie do przeciwnika, i gapi się tylko, co przeciwnik zrobi. Pressing na alibi. A innych atrybutów jak dobre podanie, gra na małej przestrzeni, strzał nie ma, więc jest całkowicie zbędny. I jeszcze drze się na innych za swoje nieudane zagrania. W normalnym klubie by go odpalono bez sentymentów.

11 polubień

Ja go wezmę trochę w obronę. Raz Klopp mocno go zajeżdżał w ostatnich latach i się to odbija. A druga sprawa wyrzuca go na pozycje pseduośrodek pola/pseudo skrzydłowy.
W Anglii gra bardzo dobrze w środku, bo uwaga gra w środku. Henderson jest mega ważny dla tej drużyny lecz nie potrafię zrozumieć czemu mu Klopp zrobił taką krzywdę. I mam nadzieje, że jego rola zmaleje co za tym będzie szło że będzie w pełni sił i da nam wiele jakości. Lecz nie ukrywam jak by przyszła dobra oferta to bym się zastanowił czy by nie przyjąć takiej oferty. Nie możemy popełnić ponownie takich błędów które doprowadziły nas do tego miejsca.

Klopp go zajechał ale to sir Alex wywróżył mu przyszłość z fusów. W swojej autobiografii wspominał że Hendersona dopadną problemy zdrowotne będące uciążliwe przy bieganiu.