Jordan Henderson

Tylko Ferguson to mówil/pisał, jakoś naście lat temu. W tym czasie Jordan został naszym kapitanem podnióśł parę trofeów zagrał niecałe 80 meczy dla kadry, prawie trafił Alex…

A ja uważam, że gdyby nie status kapitana i fakt, że bardzo mało inwestowaliśmy w środek pola to zawodnik o takich umiejętnościach już dawno powinien być sprzedany. Mam nadzieje, ze w przyszłym sezonie będziemy mieli tak silny środek pola, że będą mogli zatuszować braki naszego kapitana…

1 polubienie

Chłopie ochłoń i może trochę kultury by się przydało. W normalnym, czyli racjonalnym, gdzie liczy się głównie poziom sportowy. Poza tym co z tego, że jest kapitanem? Jak sportowo się nie nadaje, to nie ma to znaczenia. To jakby trzymać do 40 np nie wiem Koncheskiego, bo ktoś by go nagle kapitanem zrobił (to ironia i absurd, jakbyś nie zrozumiał).

1 polubienie

Trzeba mieć nadzieję że ten sezon będzie dla niego jak Xhaki w Aresnalu i po sezonie w chwale odejdzie z mistrzostwem Anglii ( czyli lepiej od Szwajcara skończy ) :slight_smile:

1 polubienie

W normalnym klubie czyli w City?

Real miał przez wiele lat Bale i Hazarda. Nie wpsominając o Diazie bo to była kompletna katastrofa i umiejętnościami nawet nie warty wiązać Hendo butów.

Barcelona ma Dembele oraz do tamtego sezonu była miejscem emerytury klubowych legend.

Bayern trzymał do końca Riberego i Robbena chociaż zdecydowanie słabli w ostatnich sezonach. Teraz Muller.

No więc które to kluby są normalne? City i PSG?

3 polubienia

Henderson to taki pracus w srodku pola. Też mnie wku…rwia jego gra typu zamiast przyspieszyć gre to cofa piłkę do tyłu. Takiego zawodnika nam trzeba jak gramy z MC czy Chelsea. Żeby gryz trawę a taki jest Henderson do przodu drewno w defensywie pracuś.

Tylko, ze on w defensywie już tez nie dojeżdża. Wiecznie spóźniony jest

1 polubienie

Bejle i Hazardy były nieslrzedawalne, a takiego Hendo to by wziął jakiś Crystal Palace czy coś w tym rodzaju

1 polubienie

A to fakt tez to zauważyłem. Przez caly sezon oglądnąłem praktycznie wszystkie mecze Liverpool i miał takie momenty. Albo stracił piłkę głupio tylko ze jak stracił to próbowała odebrać piłkę.

1 polubienie

Ty ale to generalnie zabrzmiało tak jakby Klopp go wstawiał bo musiał . Toczymy też dyskusję o podstawowym zawodniku nieprzypadkowej reprezentacji. Tam też nie liczy się poziom sportowy? A może on płaci Kloppowi i Southgatowi co? Czy co chodzi ? Jak mam to rozumieć??

No po to jest forum by zwykły noname wyrażał swoje zdanie xd czyli rozumiem że byłeś zachwycony grą kapitana w zeszłym sezonie :wink: a Klopp nim grał bo nie miał kim, Keita Thiago wiecznie połamani, Ox wiadomo. Teraz po transferach, mam nadzieję, że będzie wchodził tylko na puchary, leszczy, albo na końcówki wygranych meczy.

Kilka razy podkreśliłem ,że nie jestem jego fanem …
Po krótce nie chciej być mądrzejszy od Kloppa,no i za pewnik nie stawiaj rzeczy(np pressing) o których nie masz pojęcia…
Pozdrawiam!

A on to już leci jak na skrzydłach grać w średniaku o utrzymanie.

No wiadomo, że nie chciałby. Tym głupsza była decyzja o przedłużenie mu kontraktu.

Jurgen jest genialny, ale NIE NIEOMYLNY.

Nikt nie jest nieomylny…

My tu chcemy Hendo opchnąć do Arabii a na filmiku z powrotu do treningów nasz Capitano wrócił z takim kaloryferem na brzuchu, że Robo nie mógł uwierzyć :D. Obawa o miejsce w składzie po transferach potrafi zmotywować :smiley:

1 polubienie

Tylko kaloryfer nie gra, a z takim poziomem tkanki tłuszczowej to może nie mieć siły grać na wysokiej intensywności :joy::joy:

Jestem w temacie, bo sam redukuje i czuje, jak organizm reaguje. Jestem w wieku Hendo niemal co do dnia. Wiadomo on ma lekarzy,najlepsze odżywki, ale tak mocna redukcja nie jest dobra dla wytrzymałości i samopoczucia :stuck_out_tongue_winking_eye:

5 polubień

Kiedyś czytałem co suplementuja piłkarze, to oprócz diety to jedynie witaminę D i piją sok z buraka.
Ale jeśli by tak było to nikt by nie wpadał za doping, bo brał środki na odchudzanie od żony, albo nikt by się nie tłumaczył że lekarz klubowy mi dał, a on nie wie co brał