Jordan Henderson

myślę, że wyciągamy wnioski. Ostatnio sporo zawodników odeszło za darmo. A ta nagła ofensywa transferowa Arabów sprawiła, że można zarobić na piłkarzach w poważnym wieku za których normalnie nie dostalibyśmy takich pieniędzy. 20 mln za Hendo to sporo. Można dołożyć drugie tyle i kupić młodszego perspektywicznego zawodnika. Kapitan lepszy już nigdy nie będzie

Mam nadzieję że nie zacznie się temat polityki j światopoglądu, ale zauważcie jak gość, który najbardziej się angażował w akcję dla mniejszości seksualnych i rasizmu idzie grać do Arabii bo sypnęli kasą. Dla mnie to hipokryzja do potęgi.

Podkreślam że mój post tyczy hipokryzji nie polityki

3 polubienia

Dobry ruch, o rok za pozno. Dzieki Jordan powodzenia!

O ciuu nie pomyślałem o tym, ale to faktycznie jest nie na miejscu :confused:

Nie dziwię się, że kop outs są zawiedzeni…

no sie angazowal, a dzieki wyjazdowi bedzie mial w 2 lata tyle kasy co zarobil w 10 poprzednich. Potem moze sie znowu angazowac i powiedziec, że probowal cos zmienic w Arabii itd.
a jakby poszedl do Newcastle to tez byłby hipokrytą?

Trochę też, ale no wciąż jak wspierasz bezpośrednio taka a nie inną grupę, a potem idziesz brać miliony od ludzi, którzy regularnie ich dyskryminują to nie dziwię się, że są niezadowoleni

Pytanie na ile szczere są te działania Hendersona wspierające ruch LGBT. Wiadomo, że obecnie jest to politycznie poprawne, promowane na zachodzie więc kapitan się w to angażował. Prywatnie może mieć do tego obojętny stosunek

1 polubienie

To też prawda, na nagraniach i w wypowiedziach wyglądał na szczerze zaangażowanego, ale kto wie czy to prawdziwe… Ja wierzyłem, że tak

mozesz potem przeznaczyc iles baniek na fundacje LGBT, powiedzieć, ze wyciagnales od tych złych. taki byl cel :smiley:

Nie sądziłem że znajdzie się frajer któremu uda się go opchnąć, byłem pewny że utknie u nas do końca swojego wysokiego kontraktu.
Kogo jak kogo ale Hehe u arabów bym się nie spodziewał, tym bardziej z jego poglądami.

1 polubienie

Ja się zgadzam, że to hipokryzja, ale to też nie jest tak, że przeprowadzka do Arabii kasuje wcześniejsze działania. Robił coś dobrego dla tej społeczności (czy od serca czy dla autopromocji to nie wiemy ale jedno drugiego nie wyklucza) a teraz ją po prostu czasowo opuszcza. Legitymizowanie opresyjnego kraju nie jest ok ale przecież też nie zacznie nagle aktywnie tej społeczności zwalczać więc bez przesady xd
Poza tym kontrakt życia w sytuacji coraz gorszej formy sportowej i pozycji w klubie to naprawdę sytuacja że ciężko mi powiedzieć “ja bym odmówił”.

1 polubienie

Piłkarze to debile i hipokryci którzy za odpowiednią sumę petrodolarów potrafią zmienić cały swój wizerunek i światopogląd o 180 stopni odcinek: 2137

2 polubienia

Ty rozumiem, za petrodolary bys nie zmienil? :smiley:

Prawda jest taka, że prawie każdy na tym świecie ma swoją cenę, tylko że mało osób się przyzna.

3 polubienia

Nie oszukujmy się, 90 % tu obecnych za durne 50 tys rocznie zmieniłoby sympatię klubową na np. United.

Pieniądze to pieniądze… Za taką kasę jaką dostanie Hendo od Saudyjczyków może potem do końca życia pławić się w luksusie i nie musieć nic robić. Jeszcze dzieci i wnuki będą bajecznie bogate…

image
chyba zasłużenie krytykowaliśmy Hendo w trakcie sezonu i szacunku wiele mu sie chyba nie należy:P

@kacciq walczenie o transfer do Arabii i jeszcze w momencie, jak drużyna wraca do treningów, średnio o nim świadczy. Mógł to załatwić wcześniej :slight_smile: Widać różnice też w jego zachowaniu a Stevena. Stevie był 2 lata starszy i chciał zostać w klubie. Hendo się napala na Saudów :stuck_out_tongue:

Ale czego ma niby dowodzić ten wpis i dlaczego kapitan który poprowadził Liverpool do wszystkich możliwych trofeów ma nie zasługiwać na szacunek?