Nie wiem czy to było do mnie ale masz jakieś słabe info jak i wiedzę o piłce i o tym komu i ile kibicuje. Kibicuje The Reds od mundialu w 1998, był to mój pierwszy turniej który oglądałem z Tatą i wtedy też jak zapalałem miłością do tej dyscypliny, do pewnego 18 latka z reprezentacji Anglii ojciec pokazał mi wycinki z gazet z lat 70-90 które zbierał na temat LFC więc tak szczekać to możesz do kolegów.
Który z was nie zamienił by 140 tysięcy funtów na 700 tysięcy funtów tygodniowo będąc w jego wieku, mając rodzinę na utrzymaniu, po karierze nie będzie zarabiał już takich pieniędzy więc jak pojawiła się oferta to ja rozważył,oficjalne komunikaty są takie że uzgodnił indywidualne warunki kontraktowe ale odejdzie tylko jeśli klub, Klopp i on sam uznają że to najlepsza opcja. Jeśli Klopp widzi w nim kapitana i przywódcę, klub widzi w nim legendę i będzie dostawał swoje szanse to nigdzie nie będzie chciał odejść ale jeśli ma być wiecznym rezerwowym bez szacunku klubu i KIBiCÓW (zwłaszcza na.tym forum wychodzi) to niech odejdzie.
Większość z was przeoczyła też fakt że codziennie są inne informacje na ten temat odchodzi, zostaje, odchodzi uzgodnił już warunki, zostaje bo Arabii nie będzie miał szans na powołanie na następne Euro, odchodzi bo tak napisał jakiś ktoś, zostaje i tak co chciała coś innego.
Róbcie screne bo mówię wam że to wszystko jest ściema i kapitan nie odejdzie i jako prawdziwy kibic a nie pseudo podróbka która tylko narzeka na swoich zawodników powiem wam że bardzo kur** dobrze.