To w jego stylu. Zaraz tam pójdzie Pep i weźmie Inter. Chociaż chyba Juve ma tam największy budżet
No to czas zacząć oglądać Rome. Bardzo fajny kierunek dla Kloppa o czym napisał już @ManiacK. Cała Seria A zyska też na tym transferze.
Ciekawe kiedy przyjedzie na Anfield zmierzyć się ze Slotem.
Ach ciężko mi będzie oglądać go gdzie indziej na ławce trenerskiej, ten facet to już przecież = liverpool.
Ale z dwojga złego, Roma super klub, i fajna kolejna historia przed Jurkiem.
Znowu poszedł do klubu z historią. Może nieco biednego, ale za to miasto nadrabia elegancką. Brawo Jurgen Norbert Klopp.
Jurgen wybrał piekny klub. Zawsze takie wybiera
Jeśli to prawda, to byłby tak bardzo w jego stylu ruch, że nawet nie szkoda, że idzie do kogo innego. Zresztą lubię Romę
Czekam na oficjalkę z Jurgenem, chociaż nie wiem czy to nie jakieś plotki bez pokrycia. W końcu Jurgen pracuje dla grupy Red Bulla, miałby po kilku miesiącach odejść?
Przede wszystkim chętnie zobaczę Niemca na ławce trenerskiej, nawet innego klubu. Ciekawe, czy Zibi będzie dalej mówił o Kloppie, że ‘jedzie na picu’?
Bardzo lubię Romę, więc miło będzie zobaczyć tam Jurgena. Oby namieszał we Włoskiej Serie A
Jurgen równa się Liverpool, Jurgen równa się BVB, będzie równał się Roma. Co kraj, to inne tłumaczenie
Jurgen i tak wydaje mi sie ze najlepsze lata w swojej karierze poswiecil LFC. Z Romy zrobi niezlego tarana, byc moze nowa potege, ale to juz tak bardziej hobbystycznie xd
Dziwna decyzja Kloppa. Myślałem że obejmie klub w którym będzie mógł wygrywać dużo trofeów. W Romie nie ma zbytnio takich możliwości
Może to go nie kręci? Lubi grać na very hardzie
Mnie jakoś to nie dziwi w jego przypadku. Zdziwiłbym się gdyby wziął Real czy coś w tym stylu
Oho, ciekawie! Jak sprawi, że Roma będzie w niedalekiej przyszlosci mistrzem to smialo mozna powiedziec, ze nie ma lepszego od Jurgena kochanego!
The agent of Jurgen Klopp was quick to deny the recent news of the German technician agreeing to a deal with Roma.
Following last night’s article by one of the leading Italian newspapers in La Stampa – which suggested Roma had reached an agreement with the former Liverpool coach – Klopp’s agent Marc Kosicke clarified the situation in an interview with WinWin.com.
The news of Klopp as Roma’s next coach is not true Kosicke told the news portal.
Plotki zdementowane. To by było na tyle.