Nie rób sobie żartów - po prostu w zimę spróbujemy zapewne ściągnąć któregoś z letnich celów.
A latem nikogo. Bo juz kupimy zimà
Zapewne… nie zdziwiłoby mnie to ![]()
7 sezon Kloppa
#znaki
Problem jest taki, że nie ma w ogóle nowych twarzy w drużynie. Skład praktycznie się nie zmienia od 3-4 lat, no jakieś tam delikatne roszady. Taktyka Kloppa już też nie daje rady, poprzedni sezon był mega męczący i teraz są tego efekty. Problem leży w transferach, bo jeżeli FSG troszkę sypneli więcej grosza, to i by przyszedł jakiś ofensywny zawodnik i kogoś do pomocy i można rotować, a tak to wychodzi 36-letnim Milnerem. Szkoda slow, rece opadają .
Ciekawe na ile w tym wina Kloppa, ktory jest “milosnikiem treningu”, a na ile tych skapcow z FSG ![]()
klopp milosnik treningu tak zajechal fabinho ze ten wyglada w tym seoznie jak stary spocony fawelarz. robertson przez 5 lat treningu w klubie nadal nie nauczyl sie grac prawą nogą a salah w pol ropku zapomnial jak sie przyjmuje pilke.
jak w przyszlym roku niedajboze zabraknie ligi mistrzow to wracamy do zlotych czasow i bicia sie o 7 miejsce bo do tego bajzlu nikt nie przyjdzie. pieknie przespany prime najlepszych zawodnikow i granie jednym skladem 4 lata i ch.j
Piękny mecz dla zwolenników FSG, gdzie Jurgen gra,ku… za przeproszeniem Milnerem. Z przodu nie ma kogo dać za fatalnego Salaha , a w klubie dalej jest Milner, Hendo, Keita, Ox czy Gomez. Już pomijając tragiczną taktykę, gdzie środek nie istnieje, a obrona jest ustawiona bardzo wysoko, czego w efekcie w każdym meczu dostajemy masę piłek za plecy. Gdzie w ogóle podział się pressing i kontrpressing? Drużyna jest wypalona, przemęczona, bo marketing jest ważniejszy i debilne przejażdżki po Azji, zamiast porządnych treningów jak rok temu. Tu trzeba coś zmienić, bo sezon skończy się tragicznie. Taktykę, zawodników, nie wiem co, ale trzeba coś zmienić.
A mnie ciekawi, co złotousty Jurgen powie po meczu. Znowu będzie lizał piłkarzom dupy i farmazonił, że były “good moments, really good moments”?! “I really like how we played the problem was we didn`t score, but they did”?!
No litości Panie Klopp, LITOŚCI. Skoro nie idzie po dobroci, to może w końcu powiedz publicznie, że graliśmy dno, a niektórzy zagrali tak, że nie jest godne tak grać w tej koszulce! Nikt nie wymaga, żebyś wymieniał nazwiskami. Ale skończ ich głaskać. I sam zacznij czynić, a nie gadać. Bo też słyszę, że wyciągniesz wnioski “good lesson for us”, a później o 20:00 już wiem, że będzie kibel, bo jest Milner i Gomez w składzie.
Klopp powinien wylecieć po tym meczu i pisze to całkiem serio. Każda era się kiedyś kończy, Klopa teraz. On już nie ma pomysłu na tą drużynę. Gramy tą samą piłkę od 7 lat, zajechani piłkarze. Tak jak pisałem przed sezonem - tamten sezon to był prime Kloppa i teraz będzie pochylnia w dół. Ten Liverpool potrzebuje odświeżenia, a z Kloppem tego nie zrobimy.
Ludzie, my dostajemy 3 do przerwy od Napoli, które jest w totalnej przebudowie…
Jasne. Zidane tez powinien wyleciec bo przegrał z Sheriffem co nie? Jak serio to gratuluję myślenia. A jak żartujesz to masz dobre poczucie humoru.
powinen bo zakatowal potencjal skladu, nie zmienil nic w taktyce i od lat nie reaguje na to co sie dzieje na boisku. ja jestem za, bo ewidentnie cos sie wypalilo, ale nie ma kogo za niego i pewnie sie pozegnaja po sezonie
I kto za niego? Potter? Smiechlem. Klopp to najlepsze co może być dla tego klubu.
Wroci Thiago i sytuacja się unormuje. To jest sezon przejściowy. Czeka nas ostra przebudowa wiec po co robić pochopne decyzje?
Ale tu nie chodzi o pojedynczy mecz, poza tym kiedy Zidane przegrał z Sheriffem ?
Tu chodzi o całokształt i 7 sezon Kloppa. Ty serio nie widzisz, że to się wypala ?
Gdyby przy ławce Liverpoolu siedział teraz jakiś Rodgers, czy inny Gerrard, to byłby już z klubu wynoszony na noszach.
Sytuacje trzeba oceniać racjonalnie na podstawie teraźniejszości, a nie tego co ktoś kiedyś wygrał i osiągnął.
Sory, pomyliłem z Ancelottim. Tak czy siak jak z takim badziewiem można przegrać to z Napoli także.
Wypala się bo zespół potrzebuje przebudowy. Klopp to stopniowo opanuje.
Tak, Thiago zbawiciel zmieni naszą grę, tak jak w I połowie z Fulham. Ty się czytasz ?
I jednoczesnie najgorsze. Za pozne zmiany. Zawsze ta sama taktyka. Przywiazanie do nazwisk. Brak transferow.
Ale bez Kloppa to slabo to widze, bo niby kto przyjdzie? Potter akurat moze fajnie. Bielsa? ![]()
Nie mowie ze zbawi ale będzie to lepiej wyglądać z biegiem czasu. Jak dla mnie to możemy zakończyć ten sezon i z Liga Europy tylko. Trzeba robić gruntowna przebudowę i tyle. Zwolnienie Kloppa tylko przesunie ten klub z powrotem w niebyt. Patrz jaka mamy kadre na tle innych klubów z top 6. Czy z Kloppem czy nie i tak ten sezon jest raczej skazany na stratę no chyba że odbija się od dna. Dajmy sobie spokój. Zwolnienie Kloppa to najgorsze co może być. I najgłupsze bo nikogo na rynku nie ma.
Dostajemy w dupe 4-1. Ale Athur pewnoe w oogle nie wejdzie. Albo w 80min. Po co go w takim razie sciagali?