Jürgen Klopp

ale Ty ogladasz te mecze? lfc w kazdym spotkaniu jest dominowane w środku, nawet fulham robilło z nas galarete, zawodnicy wyglądają na zesranych, zmęczonych, nieogarniających. jeden super mecz z city to nie wiem czy temu ze thiago był fit czy temu ze city zamulilo z przygotowaniami. pod tym wzgledem jest dramat i tego z dnia na dzien nie zmieni (arthur dzis wygladal jakby 3 lata nie trenowal, milner wygladal jakby 3 lata nie powienien grac a elliot jakby dopiero za 3 lata mial grac w 1 skladzie, fabinho byl umordowony po 30 minutach a kolesie z napoli krecili wokol niego koleczka jak na orliku) tego nie da sie zalatac, to trzeba bylo dzialac w 3 ostatnich okienkach.
nieirocznicznie brakowalo kogos takiego jak henderson xd
carvalho powinien wbic za elliota ok 60 minuty ale ze klopp nie umie robic zmian to wiemy nie od dzis)

1 polubienie

Bóg z nami, wiecie co z wami. Jak nie wiecie co to jest padaka i degrengolada, a nie kryzys, to zobaczcie sobie rewind sezonu 11/12.

W Ekstraklasie, owszem. W Premier League, niestety, ale taka pajacerka również ma miejsce, o czym przekonał się Tuchel. I gdzie są te kluby, które żegnają trenerów w taki sposób? Walczą o mistrzostwo i zdobywają puchary? Ok, wspomniany Tuchel machnął LM świeżo po objęciu sterów, ale chyba nie chcesz podążać taką ścieżką logiki?

Przypomnę tylko, że tragedią nazywasz sezon, który trwa zaledwie miesiąc :slight_smile: To jest niezły fikołek.

No i dalej wróżby wyciagasz jakby mialo to być pewne. Żałosne gosciu.

2 polubienia

A Ty nie wyciągasz ? Non stop piszesz, że będzie dobrze ? Skąd to wiesz człowieku. Żałosne gościu.

Przecież został de facto zwolniony xD
Przecież to po tym pojawiły się głosy żałując odejściu Kloppa w których mówiono o tym, ze trzeba było wymienić piłkarzy, a nie trenera xD

To jest wiara a nie wróżenie z fusów jak u cb. I w przeciwieństwie do ciebie nie zwalniam trenera po słabym miesiącu nowego sezonu.

1 polubienie

Mógłbym napisać 8 argumentów, dlaczego ten wpis jest idiotyczny, ale szkoda mi czasu na pisanie z trollem.

2 polubienia

To wierz sobie dalej i żyj sukcesami sprzed 3-4 lat. Każda era się kończy :wink: . Kloppa się kończy teraz.

O trollach pisze kuczq, nie bądź bardziej żałosny niż zwykle.

Czekam na te 8 argumentów, nawet jednego nie znajdziesz, chyba że w swoim stylu - abstrakcyjnego.

I dalej fusy. A kiedy skończy się twoje pieprzenie? Będzie to jeszcze dzisiaj?

Jeszcze to pozwoliłem sobie odkopać. Zerknij w statystyki i sprawdź, ile wspomniany Ferguson czekał na swoje pierwsze mistrzostwo w United. Gość kopał się po czole przez pierwsze 7 lat. Według Twojego podejścia, Ferguson nigdy nie miałby szansy zostać tym, kim się stał, prędko byś się go pozbył :slight_smile:

2 polubienia

Serio ktoś myśli, że prawdziwy kibic lfc pisze takie gówno? Nawet dla mnie, pesymisty to już przesada. Zbanujcie Mude, albo odbanujcie SEBA i inne troll konta. Polityka moderacji musi być spójna

12 polubień

A co ma do rzeczy pisania tego, a bycie kibicem klubu ? Ja jestem kibicem Liverpoolu, nie Kloppa…

Klopp nie jest Ferguson, A Mude nie jest Jackowskim, bo u Jackowskiego czasem się coś jeszcze sprawdzi xD

1 polubienie

Z tym Jackowskim to jesteś bardziej żenujący niż kuczq i seb razem.

Klopp i tak wycisnął/wyciska z tego składu więcej niż było/jest to możliwe. Dla mnie problemem są właściciele, którzy nie wspierają go odpowiednio. Po gorzkim zakończeniu poprzedniego sezonu przyszli Nunez i Carvalho, poza tym okienko przespane. Poprzednie okienka również przespane (transfer Diaza wymuszony). Powinniśmy byli się wzmacniać regularnie a nie od wielkiego dzwonu. Tymczasem, co robi Guardiola po 4 tytule w 5 lat? Wietrzy kadre, pozwalając odejść ważnym, wbrew pozorom, zawodnikom. Zastępuje ich nowymi, głodnymi sukcesów. Dlaczego? Bo ma na to kasę. Natomiast w Liverpoolu, właściciele liczą na cud, myśląc że Klopp podejmie walkę jak równy z równym, bez nakładów finansowych.

3 polubienia

Kloppowi dosłownie przytrafił się pierwszy faktycznie słaby start sezonu (bo nie wiadomo jak dalsza część) i białasy z lfc.pl już chcą go zwalniać XD wspaniałe forum

2 polubienia

“białasy” nie wiem czy się śmiać, czy płakać.

Widzę że niektórzy mają problem ze zrozumieniem jak działa świat. Ludzie, Klopp wycisnął z tej drużyny 125%. Przy braku wsparcia właścicieli, tragiczną linią pomocy(ostatnim graczem na poziomie był Coutinho, Thiago nie liczę bo go nie ma 3/4 sezonu) gość wygrał z nami WSZYSTKO. Napiszę jeszcze raz, bo może nie dotarło. W S Z Y S T K O. Do tego 2 finały LM, 2 wicemistrzostwa. Ludzie kochani. Wy się cieszcie, że takie czasy były, bo strach się bać co nadchodzi. Jak JK odjedzie to będzie modlitwa o TOP6 na koniec i dzika radość jak derby z Evertonem wygramy.
Inny Niemiec, Sebastian Vettel, powiedział kiedyś: " We have to remember these days. Because there’s no guarantee that they’ll last forever. Enjoy them as long as they last!"
Cieszcie się z tego jaki czas mieliśmy z tym człowiekiem. I może jeszcze jakaś jego namiastka wróci.
YNWA

9 polubień

Usuń konto najlepiej. Wtedy nie musisz wybierać

3 polubienia