ale Ty ogladasz te mecze? lfc w kazdym spotkaniu jest dominowane w środku, nawet fulham robilło z nas galarete, zawodnicy wyglądają na zesranych, zmęczonych, nieogarniających. jeden super mecz z city to nie wiem czy temu ze thiago był fit czy temu ze city zamulilo z przygotowaniami. pod tym wzgledem jest dramat i tego z dnia na dzien nie zmieni (arthur dzis wygladal jakby 3 lata nie trenowal, milner wygladal jakby 3 lata nie powienien grac a elliot jakby dopiero za 3 lata mial grac w 1 skladzie, fabinho byl umordowony po 30 minutach a kolesie z napoli krecili wokol niego koleczka jak na orliku) tego nie da sie zalatac, to trzeba bylo dzialac w 3 ostatnich okienkach.
nieirocznicznie brakowalo kogos takiego jak henderson xd
carvalho powinien wbic za elliota ok 60 minuty ale ze klopp nie umie robic zmian to wiemy nie od dzis)
Bóg z nami, wiecie co z wami. Jak nie wiecie co to jest padaka i degrengolada, a nie kryzys, to zobaczcie sobie rewind sezonu 11/12.
W Ekstraklasie, owszem. W Premier League, niestety, ale taka pajacerka również ma miejsce, o czym przekonał się Tuchel. I gdzie są te kluby, które żegnają trenerów w taki sposób? Walczą o mistrzostwo i zdobywają puchary? Ok, wspomniany Tuchel machnął LM świeżo po objęciu sterów, ale chyba nie chcesz podążać taką ścieżką logiki?
Przypomnę tylko, że tragedią nazywasz sezon, który trwa zaledwie miesiąc
To jest niezły fikołek.
No i dalej wróżby wyciagasz jakby mialo to być pewne. Żałosne gosciu.
A Ty nie wyciągasz ? Non stop piszesz, że będzie dobrze ? Skąd to wiesz człowieku. Żałosne gościu.
Przecież został de facto zwolniony xD
Przecież to po tym pojawiły się głosy żałując odejściu Kloppa w których mówiono o tym, ze trzeba było wymienić piłkarzy, a nie trenera xD
To jest wiara a nie wróżenie z fusów jak u cb. I w przeciwieństwie do ciebie nie zwalniam trenera po słabym miesiącu nowego sezonu.
Mógłbym napisać 8 argumentów, dlaczego ten wpis jest idiotyczny, ale szkoda mi czasu na pisanie z trollem.
To wierz sobie dalej i żyj sukcesami sprzed 3-4 lat. Każda era się kończy
. Kloppa się kończy teraz.
O trollach pisze kuczq, nie bądź bardziej żałosny niż zwykle.
Czekam na te 8 argumentów, nawet jednego nie znajdziesz, chyba że w swoim stylu - abstrakcyjnego.
I dalej fusy. A kiedy skończy się twoje pieprzenie? Będzie to jeszcze dzisiaj?
Jeszcze to pozwoliłem sobie odkopać. Zerknij w statystyki i sprawdź, ile wspomniany Ferguson czekał na swoje pierwsze mistrzostwo w United. Gość kopał się po czole przez pierwsze 7 lat. Według Twojego podejścia, Ferguson nigdy nie miałby szansy zostać tym, kim się stał, prędko byś się go pozbył ![]()
Serio ktoś myśli, że prawdziwy kibic lfc pisze takie gówno? Nawet dla mnie, pesymisty to już przesada. Zbanujcie Mude, albo odbanujcie SEBA i inne troll konta. Polityka moderacji musi być spójna
A co ma do rzeczy pisania tego, a bycie kibicem klubu ? Ja jestem kibicem Liverpoolu, nie Kloppa…
Klopp nie jest Ferguson, A Mude nie jest Jackowskim, bo u Jackowskiego czasem się coś jeszcze sprawdzi xD
Z tym Jackowskim to jesteś bardziej żenujący niż kuczq i seb razem.
Klopp i tak wycisnął/wyciska z tego składu więcej niż było/jest to możliwe. Dla mnie problemem są właściciele, którzy nie wspierają go odpowiednio. Po gorzkim zakończeniu poprzedniego sezonu przyszli Nunez i Carvalho, poza tym okienko przespane. Poprzednie okienka również przespane (transfer Diaza wymuszony). Powinniśmy byli się wzmacniać regularnie a nie od wielkiego dzwonu. Tymczasem, co robi Guardiola po 4 tytule w 5 lat? Wietrzy kadre, pozwalając odejść ważnym, wbrew pozorom, zawodnikom. Zastępuje ich nowymi, głodnymi sukcesów. Dlaczego? Bo ma na to kasę. Natomiast w Liverpoolu, właściciele liczą na cud, myśląc że Klopp podejmie walkę jak równy z równym, bez nakładów finansowych.
Kloppowi dosłownie przytrafił się pierwszy faktycznie słaby start sezonu (bo nie wiadomo jak dalsza część) i białasy z lfc.pl już chcą go zwalniać XD wspaniałe forum
“białasy” nie wiem czy się śmiać, czy płakać.
Widzę że niektórzy mają problem ze zrozumieniem jak działa świat. Ludzie, Klopp wycisnął z tej drużyny 125%. Przy braku wsparcia właścicieli, tragiczną linią pomocy(ostatnim graczem na poziomie był Coutinho, Thiago nie liczę bo go nie ma 3/4 sezonu) gość wygrał z nami WSZYSTKO. Napiszę jeszcze raz, bo może nie dotarło. W S Z Y S T K O. Do tego 2 finały LM, 2 wicemistrzostwa. Ludzie kochani. Wy się cieszcie, że takie czasy były, bo strach się bać co nadchodzi. Jak JK odjedzie to będzie modlitwa o TOP6 na koniec i dzika radość jak derby z Evertonem wygramy.
Inny Niemiec, Sebastian Vettel, powiedział kiedyś: " We have to remember these days. Because there’s no guarantee that they’ll last forever. Enjoy them as long as they last!"
Cieszcie się z tego jaki czas mieliśmy z tym człowiekiem. I może jeszcze jakaś jego namiastka wróci.
YNWA
Usuń konto najlepiej. Wtedy nie musisz wybierać