Witam szanownych użytkowników lfc pl planuje sobie kupić koszulkę Liverpoolu (z wygranej z betcklicka) i się zastanawiam kto miałby się znajdować na plecach tej koszuki i pytam się was bo sam nie mogę się zdecydować. Trent (mój ulubiony piłkarz poza tym miałem jedna koszulkę z nim i mi się w suszarce zepsula) gravenberch (za jego formę) czy salah ( bo salah to salah). Jakies propozycje?
Nunez na zachętę, żeby zaczął strzelać jak z armaty
No ale to my będziemy nosić tą koszulkę czy ty? Co to zmienia że my napiszemy kogo byśmy osobiście chcieli? To ja Ci powiem bierz Mortona, młody perspektywiczny zawodnik, fajnie mieć jego koszulkę. Jak buty na zimę kupujesz to też się pytasz forum jakie by wybrali ?
Bierz kogo uważam za swojego ulubionego zawodnika i po problemie.
Uuuuu ale to będzie siedziało
Ja rzucę pomysł z WATARU ENDO
Sam musisz zdecydować, weź tą, która Cię najbardziej kusi:) ale mogę podzielić się swoimi rozmyślaniami, bo stoję w podobnej rozterce i waham się między moją trójką ulubionych piłkarzy - Trent, Salah i Virgil i doszedłem do wniosku, że kupię tego co przedłuży kontrakt XD
Chyba że przedłużą wszystkich (oby) to moja rozterka powróci
Chłopy zrobią tobie psikusa i będziesz kibicował jak typ po prawej.
Oby oby
Wiele wskazuje na to że wracamy do odświeżonej wersji logo z This is Anfield.
Jeśli okaże się to prawda to super. Nowoczesne minimalistyczne logo z nawiązaniem do historii.
To by wyjaśniało, dlaczego odeszliśmy od poprzedniego logo i sam liverbird jest traktowany jako okres przejściowy.
Kur…a przecież to jakaś kaczka.
Jak już chcą to logo na koszulkach, to powinni je trochę odświeżyć. Logo z “This is Anfield” wygląda trochę jak robione przez grafika, który miał spoko pomysł, ale nie miał czasu i narzędzi żeby go dopieścić.
Kiedykolwiek takie przecieki niemal rok do przodu się sprawdziły?
Przecieki na temat koszulek na za dwa lata od sponsora technicznego, z którym jeszcze nawet nie podpisano umowy… To nie są przecieki tylko fanart.
Polecam wątek na X dotyczący przyszłej umowy z Adidas.
Jeśli to nie fejk to wygląda całkiem… zachęcająco
Osobiście nie kupiłem ani jednej koszulki z nike i z dużą niecierpliwością czekam na adidasa!
Wygląda równie źle jak nasza koszulka Nike z sezonu 2022/2023.
Super cena, ale szkoda że za dostawę sporo wychodzi. Ale w sumie i tak cena mega. Dzięki za link!
pilnujcie sobie zalando lounge, bo tam ostatnio chyba też jakaś koszulka była w okolicach 150 zł