Jak to było? Że kontrakt z Nike pomoże nam podpisywać gwiazdy? A może to dotyczyło Reusa…
Czyżby Zubimendi wreszcie ruszy dupe?
Zasłynął z tego, że na liście potencjalnych talentów zajął 1 miejsce i tyle. Jego ostatni wybitny mecz z lepszym przeciwnikiem to grudzień 23 w przegranym meczu z Benficą 1:3 a potem w maju z LASKiem.
Już lepiej wyglądał Gravenberch w Ajaxie. Młody jest, do prime time baaardzo wiele meczów przed nim, może będzie turbokozakiem. Real Sociedad wydaje się dobrym kierunkiem. Tam w podobnym wieku wybił się Xabi Alonso, czy ratował swoją kariere Odegaard
Sociedad w dupe, Zubimendi zniszczony przy jednej z bramek
Nigdy nie przestanie mnie śmieszyć w tym sezonie jak real coś przegra lub zremiusje z taką paczką co oni mają. Brawo Mallorca
jeszcze czerwona wleciała, słaba psycha na koniec oni wiedzą, że dla nich remis to tydzień chwały dla Barcelony xD
Kto by się spodziewał, że Endrick zaliczy bramkę ligową wcześniej niż Mbappe. Młody zmienił Kyliana w 86. Minucie i zdobył bramkę na 3:0 w doliczonym czasie, w ogóle zaraz po tej zmianie Real strzelił na 2:0.
Mbappe chciał za ładnie
Ogląda ktoś real? Jak mają tak grać z nami to aż bym zaczął się cieszyć z tego losowania
Oglądam i szczerze to transfer Mbappe wyjdzie nie tylko nam na dobre ten chłopak zniszczy ta drużynę … Zaraz będą fochy itd a Jeśli chodzi o mecz to 0 pomysłu. Nie ma Kroosa to nie ma kto myśleć na boisku , każdy by tylko chciał bramkę strzelic
Co z tego że strzelili na 1:1 jak nie ma pomysłu. Mbappe nie ma chemii z vinim a vini chce pokazać że to on jest tu gwiazdą ale nie wychodzi mu to najlepiej. Dawać mi ten mecz z nimi! I jedyny kto u nich gra to Valverde
Vini ma karne a nie Mbappe? Dziwna decyzja
Vini gra na tej pozycji co powinienem Mbappe. Francuz nie nadaje się na pozycję 9.
On jest często po prawej stronie więc nie może oddawać po zejściach strzałów lepszą nogą xD Kurde Zidane np. był pomocnikiem ofensywnym a to tak jakby go kupić i ustawić w głębi pola.
Dawać już ten Real w LM… Chociaż pewnie ogarną się do tego czasu, a my jeszcze nie sprawdziliśmy się z mocnymi rywalami
Syndrom sztokholmski?
Ja tam już mam do nich taki uraz, że dzięki nowemu systemowi ligi mistrzów i ilości różnych przeciwników wliczona porażka aż tak nie będzie bolała
Ja jeszzce realu nie skreślam ale miałem pewne przemyślenia i na ten moment zdecydowanie to wychodzi. Mbappe to genialny lewoskrzydłowy, ale to tylko dobry napastnik. We współczesnej piłce ciężko na środku ataku wykorzystać szybkość drybling szczególnie z zespołami z dołu tabeli. Kilka goli tak strzeli, ale on tu nie jest dla kilku goli. Jeśli sytuacja tak będzie wyglądać dalej to co raz bardziej będzie wchodzil na lewe skrzydło gdzie ga vini który też potrzebuje tam przestrzeni. Ich ego może wybuchnąć. Jeśli dodamy do tego JB który już obrósł trochę w piórka i z genialnej 8 zrobili z niego bardzo dobra 10 która może chcieć też swój kawałek tortu.
To może wybuchnąć.
Oczywiście nie można zapominać że Carlo nie z takimi gagatkami sobie radził.
https://x.com/ELEVENSPORTSPL/status/1837915196351799584
Może w końcu przestanie robić te idiotyczne kroczki?
Masz jakiś uraz do polskich piłkarzy? ( Czepiałeś się wcześniej Ziela)
Lewy bardzo dobry mecz i szkoda, że nie skończył go z hat trickiem.
@ynwa19 zrozumiałe ale staram się oddzielać grę dla Repki, a dla klubów