La Liga

Haha to od czego ten zabramkowy minionek tam jest? Dosłownie na screenie widać że gapi się centralnie w ten punkt, gdy piłka odbija się metr za linią. I to był decydujący karny haha. Teraz widziałem już chyba wszystko :smiley:

Dobra ale o czym my tu w ogóle rozmawiamy? Mamy rok 2024. Wystarczyło to nagrywać smartfonem i w minutę sprawdzić. Ale oczywiście tego nie wolno, można tylko oficjalną kamerą VAR.
Akurat ten screenshot niczego nie dowodzi. Jeżeli ktoś z Was jest tak tego pewien, że postawiłby np. cały swój majątek na to, że piłka całym obwodem przekroczyła linię na podstawie tego zdjęcia, to spoko. Po prostu ja uważam inaczej i nie zamierzam się kłócić :smiley:

Uważam, że ludzkie oko może takiego czegoś nie wychwycić. Wszakże piłka nie odbiła się pół metra za linią.

36 letni Lewandowski królem strzelców ligi, wyobraźcie sobie jakby on sobie poradził w topowym zespole premier league. Byłoby jak z Ronaldo, który z United poszedł do Arabii

Kolejna porażka Madrytu. A ponoć nie da się im odmówić :slight_smile:

Kolejna? Jaka byla wcześniej? To jest już oficjalna informacja?

Oficjalna chyba byłaby z oficjalnego profilu Bayernu. Ale rzeczywiście nie wiem jaka to kolejna porażka, skoro w ostatnich latach brali kogo chcieli. Kamavinga, Człameni, Bellingham, Mbappe.
Chyba że liczymy porażki z Liverpoolem i teraz w lidze czy pucharze XD

1 polubienie

Kolejna bo przed nia byla porazka ze ZP oraz z nami :slight_smile:

Czekam jeszcze tylko az TAA sie na nich wypnie.

https://www.sport.pl/pilka/7,65082,31530480,wylosowali-real-madryt-i-sie-zaczelo-te-obrazki-pojda-w-swiat.html

Kiedy już wiedzą, że pokonają wkrótce Real :rofl:

1 polubienie

Pojebus rasista!
To się naturalnie nigdy nie wydarzy ale w przypadku tego przygłupa jakiś rywal mógłby mu przy… ć kiedyś w tą debilną mordę.
Większego idioty w obecnej piłce nie ma!

2 polubienia

Wzięli to to z PGRu brazylijskiego to i zachowuje się adekwatnie do wychowania.

A ja czekam aż któryś sędzia znajdzie jaja i mu z miejsca pokaże czerwoną za te prucie się

1 polubienie

Barcelona to większy mem w tej chwili niż Manchester City

Dzisiaj o 21 mecz na szczycie Barcelona- Atletico Madryt. Tak patrzę na skład Barcy 8 hiszpanów w tym, aż 6 poniżej 22 roku życia, a nie ma Yamala. Niesamowicie odmłodzili skład, przebudowali zespół i to niewielkim kosztem.

tak i co chwile którys połamany. NIech jeszcze więcej cisną tych dzieciaków

2 polubienia

Właśnie poświęciłem sobie wieczór, żeby obejrzeć te spotkanie. Pedri, co to jest za Piłkarz. Zawsze fascynowali mnie bardziej piłkarze ze środka pola, aniżeli ofensywni. Dla mnie to jest gość z innej planety. Nie musi robić liczb. Inteligencja boiskowa poza jakąkolwiek skalą. Szkoda tylko, że właśnie tak zajeżdżany od najmłodszego.

1 polubienie

Nie ma to jak zrobić dwie akcje na mecz i wygrać 2:1 xD.

Mecz rodem z finału LM 2022.

Idealnie żeby go kupić z Bayernu jak już tam przejdzie z Barcelony :stuck_out_tongue:

Swoją drogą, licząc wszystkie rozgrywki, Atletico wygrało właśnie 12 mecz z rzędu.

I Atleti idzie na majstra :blush:

Nie wiem czy jest się z czego cieszyć, że rzeźnicy Simeone idą na mistrza