Haha to od czego ten zabramkowy minionek tam jest? Dosłownie na screenie widać że gapi się centralnie w ten punkt, gdy piłka odbija się metr za linią. I to był decydujący karny haha. Teraz widziałem już chyba wszystko
Dobra ale o czym my tu w ogóle rozmawiamy? Mamy rok 2024. Wystarczyło to nagrywać smartfonem i w minutę sprawdzić. Ale oczywiście tego nie wolno, można tylko oficjalną kamerą VAR.
Akurat ten screenshot niczego nie dowodzi. Jeżeli ktoś z Was jest tak tego pewien, że postawiłby np. cały swój majątek na to, że piłka całym obwodem przekroczyła linię na podstawie tego zdjęcia, to spoko. Po prostu ja uważam inaczej i nie zamierzam się kłócić
Uważam, że ludzkie oko może takiego czegoś nie wychwycić. Wszakże piłka nie odbiła się pół metra za linią.
36 letni Lewandowski królem strzelców ligi, wyobraźcie sobie jakby on sobie poradził w topowym zespole premier league. Byłoby jak z Ronaldo, który z United poszedł do Arabii
Kolejna? Jaka byla wcześniej? To jest już oficjalna informacja?
Oficjalna chyba byłaby z oficjalnego profilu Bayernu. Ale rzeczywiście nie wiem jaka to kolejna porażka, skoro w ostatnich latach brali kogo chcieli. Kamavinga, Człameni, Bellingham, Mbappe.
Chyba że liczymy porażki z Liverpoolem i teraz w lidze czy pucharze XD
Kolejna bo przed nia byla porazka ze ZP oraz z nami
Czekam jeszcze tylko az TAA sie na nich wypnie.
Kiedy już wiedzą, że pokonają wkrótce Real
Pojebus rasista!
To się naturalnie nigdy nie wydarzy ale w przypadku tego przygłupa jakiś rywal mógłby mu przy… ć kiedyś w tą debilną mordę.
Większego idioty w obecnej piłce nie ma!
Wzięli to to z PGRu brazylijskiego to i zachowuje się adekwatnie do wychowania.
A ja czekam aż któryś sędzia znajdzie jaja i mu z miejsca pokaże czerwoną za te prucie się
Barcelona to większy mem w tej chwili niż Manchester City
Dzisiaj o 21 mecz na szczycie Barcelona- Atletico Madryt. Tak patrzę na skład Barcy 8 hiszpanów w tym, aż 6 poniżej 22 roku życia, a nie ma Yamala. Niesamowicie odmłodzili skład, przebudowali zespół i to niewielkim kosztem.
tak i co chwile którys połamany. NIech jeszcze więcej cisną tych dzieciaków
Właśnie poświęciłem sobie wieczór, żeby obejrzeć te spotkanie. Pedri, co to jest za Piłkarz. Zawsze fascynowali mnie bardziej piłkarze ze środka pola, aniżeli ofensywni. Dla mnie to jest gość z innej planety. Nie musi robić liczb. Inteligencja boiskowa poza jakąkolwiek skalą. Szkoda tylko, że właśnie tak zajeżdżany od najmłodszego.
Nie ma to jak zrobić dwie akcje na mecz i wygrać 2:1 xD.
Mecz rodem z finału LM 2022.
Idealnie żeby go kupić z Bayernu jak już tam przejdzie z Barcelony
Swoją drogą, licząc wszystkie rozgrywki, Atletico wygrało właśnie 12 mecz z rzędu.
I Atleti idzie na majstra
Nie wiem czy jest się z czego cieszyć, że rzeźnicy Simeone idą na mistrza