Liga Mistrzów 2021/22

Mam wrażenie, że Borek chciał bramkę ‘przyznać’ Zinczence :slight_smile:

Coraz bliżej mojego 4-0 :wink: Obstawiałem taki wynik po 90 minutach, ale w tym tempie może być już po 45…

Real :joy::joy::joy:

20znakow lol

Alaba przy drugim golu jak junior.
Niby szykuje się finał z City, ale nie skreślajmy Realu… ani Villarreal

Curtis Jones > Foden

Najbardziej sie boje scenariusza ze nam zwina oba trofea sprzed nosa, to byloby mega ciezkie. Ale trzeba kibicowac i liczyc na poczworna korone :sunglasses:

3 polubienia

Niestety najbardziej prawdopodobny scenariusz

Wyjaśnij proszę dlaczego?

Mozliwy, nie prawdopodobny. Na razie my im sprzatnelismy dwa trofea, Carabao oraz FA Cup, eliminujac ich w polfinale.

2-1. Karim.

Chyba po 4 wojakach jesteś, pisząc że Jones jest lepszy od Fodena. :smiley:

1 polubienie

No i Real zaczyna swój taniec!

W lidze na 5 kolejek do końca mają punkt przewagi i żadnego znaczącego rywala przed sobą. W obu ligowych spotkaniach City było lepsze od LFC. Gdyby mi ktoś kazał postawić wszystkie oszczędności życia na to, kto wygra PL i LM, postawiłbym na City.

Ale obym się mylił :slightly_smiling_face:

Bardzo dobrze, ze wpadła bramka dla Realu, powinno być z 4-0 a jest 2-1. Super, jeśli nawet nie awansują to niech zmęczą City maksymalnie

4 polubienia

Jest pierwsza kontuzja w City!

No było lepsze, ale nie wygrało, a w meczu półfinałowym Pucharu Anglii przegrali. Jak tak chętny jesteś to obstawiaj, ja jako wieloletni fan Liverpoolu stawiam na naszych, bo jesteśmy mega mocni i w niczym nie odstajemy od City, a śmiem twierdzić że po transferze Diaza to nasza siła tak wzrosła że jesteśmy w stanie wygrać z każdym!

3 polubienia

Szykuje się okazja do zemsty na Realu za ostatni finał. City jest za słabe żeby przejść Real.

Na papierze, poza środkiem pola, LFC jest wg mnie lepsze, ale ta 1 połowa na Etihad była straszna dla mnie. Nie pisze, że LFC jest bez szans, bo tak nie jest i mam nadzieję, że City się wywróci na ryj jeszcze na etapie półfinałów.

Real przechodzi city
City podlamuje sie i zawala lige
Liverpool zgarnia PL
I rewanzuje sie sie Realowi w finale LM

Na to trzeba postawic chajsy kurs bylby niezly :joy:

6 polubień

Typowy Real w tej kampanii LM🤣
Nie zdziwię się jak będzie 2:2

Czyli jak, CIty rozpykamy bez pierdniecia a Villarealu trzeba się bać? :smiley: