Liga Mistrzów 2021/22

City fajnie gra, ale jesli nie strzela jeszcze ze dwóch bramek to Real ich wyczeka i wykończy jeśli nie na Etihad to w Madrycie. Fajnie, że Stones nie pogra no i ten dwumecz będzie dla City męczący :slight_smile:

2 polubienia

Oglądam, bardzo dziwi brak cancelo. Dobrze ze stones szedł.

Cancelo pauzuje za kartki. Ogólnie Pep (niestety) nie zaszalał ze składem, jak to ma w zwyczaju. Obrony inaczej nie mógł jednak zestawić (Walker ma kontuzję).

1 polubienie

Byłem w lekkim szoku widząc, że Real mentalnie nie dojechał na pierwszy kwadrans i frajersko oddał dwie bramki. To jednak półfinał LM i taka pasywna gra nie przystoi na tym etapie rozgrywek. Zero ruchu, zero wystawiania się do piłki i strach w oczach. City pykało sobie futbolówkę, jak na treningu i musiało parę razy stracić głupio piłkę na własnej połowie, żeby Real poczuł, że można ich zranić. Fajnie, że strzelili bramkę kontaktową, bo 3-0 dla City mogłoby zabić ten mecz, a tak to jest dużo ciekawiej.

Grają dwa zespoły, które zdecydowanie pewniej czują się w grze do przodu. Linia defensywna Realu wygląda, jak totalna prowizorka. Benzema tradycyjnie - pół szansy i bramka. Ciągnie dzisiaj Real prawie w pojedynkę.

Też się nad tym zastanawiałem. Ktoś ma jakieś sugestie?

Jak na razie, to City w większości przesparecowało pierwszą połowę. Real będzie musiał się dużo napracować, żeby doprowadzić do remisu, ale przy niepewnej grze w obronie po stronie City naprawdę nie jest to niemożliwe. Ederson holuje piłkę na maksa i mam wrażenie, że jeszcze w tym dwumeczu przyczyni się do straty gola.

UEFA “chciała” City “ukarać” stąd te gwizdy wydaje mi się :grin:

Ale spójrzcie jak to jest grac bez jednego pomocnika, widocna strata w środkowej strefę. Mowa o valverde
*az mam deja vu z naszych meczów

Jaki ten Real jest dramatyczny w obronie. Szkoda słów na nich. Jak przejdą do finału to będą jaja

Dawno nie widziałem tak tragicznej obrony w Realu. City już powinno prowadzić tutaj 5:1 co najmniej.

1 polubienie

Kibice przeczuwają, że nic nie wygrają w tym sezonie i już gwizdają na zapas :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Powinni przegrywać 5-0, a jest 3-2 nie lubię tego Realu ale niech się City zmęczy.

1 polubienie

Jak chcieli ukarać City? Powiedzieli, że nie będzie karnych z kapelusza?

Taa bo obrona City to monolit🤦🏻‍♂️
Obie formacje defensywne to jakaś karykatura jest. A Real gra zgodnie z moim dzisiaj napisanym scenariuszem.

Liczę na 3:3 a w Madrycie “pepowcy” narobią w portki ze strachu🤣

Niby wykluczeniem, takie show(szopkę) odstawili dla picu😁

Przyv3:2 też narobią

Przysięgam, że kibice City mają tylko jedną przyśpiewkę na wszystkie okazję
Come on City, i to tyle - jak wygyrwają i przegrywają :joy:

W sumie nawet ciężko to nawet nazwać przyśpiewką, to 3 wyrazy wykrzyczane.

Bardzo radosny futbol nam prezentują City z Realem, obstawiałem demolkę, ale Real to Real niestety. Mówią że LFC i City to najlepsze drużyny na świecie dlatego chciałbym taki finał i niech wygra lepszy.

Panenka… eee Benzema🤣
Co za mecz!

Ładny mecz i dla nas bardzo ładny wynik. Nic jeszcze nie jest rozstrzygniete, wiec piłkarze City będa musieli się jeszcze w madrycie nabiegać. A my obyśmy już jutro załatwili sobie pewny awans.To by dobrze wróżyło na końcówkę ligi.

1 polubienie

W rewanżu wszystko możliwe ale coś czuję,że Real zrobi swoje😁

W rewanżu zagra casemiro, no i to bedzie kluczowe moim zdaniem.