Nie, bo Juventus wygrał swoją grupę, tak samo jak Real
Za niedługo wraca LM, jeśli ktoś się łudził, że 16.02 obejrzymy Liverpool z Interem na TVP…puszczają wtedy mecz RB Salzburg - Bayern Monachium, rewanż gramy we wtorek, 8.03. Pewnie 9.03 poleci Real - PSG, 16.03 grają Lille - Chelsea i Juventus - Villareal.
23.02 puszczają Atletico - Manchester United.
Janusze futbolu obejrzą Lewandowskiego na TVP, a koneserzy LM czy sympatycy klubów innych niż Bayern spokojnie znajdą alternatywne źródło. Przynajmniej strimy nie będą przycinać
Tefałpe realizuje Narodowy Program Transmisji Sportowych, więc jeśli gra ‘polski’ Bayern, od biedy ‘polski’ Juventus etc. to wiadomo, że nie puszczą innego, ciekawszego spotkania.
W ogóle zbliżają się meczyki. Osobiście liczę przede wszystkim na:
- Awans Liverpoolu
- Odpadnięcie Realu i Mu
Realu nigdy nie lubiłem, za PSG też nie przepadam, ale najchętniej zobaczyłbym mordkę Ramosa jak odpada po golach Salaha. Z drugiej strony Mu z Atleti - wybór między młotem a kowadłem lub jak kto woli - ślepym a kulawym czy jak to się mówi. W każdym razie to już nie to samo Atletico, a mina CRka po porażce byłaby bezcenna.
To już ten tydzień! Ruszamy z Ligą Mistrzów!
Na dobry początek, rozgrzewkowo zmierzą się w Paryżu najbardziej utytułowany zespół LM - Real Madryt z wiecznym “predententem” PSG. Osobiście niezmiernie liczę na PSG, ale czuję, że Real znowu ich zje doświadczeniem.
City - Sporting, czyli kolejna łatwa drabinka się szykuje dla City, aby ostatecznie polec i przedłużyć suszę w Europie. Myślę, że Sporting może się postawić w pierwszym meczu natomiast na Etihad raczej zostaną odesłani z kwitkiem.
Salzburg z Bayernem to mecz do jednej bramki.
No i w końcu MY! Największy klub w Anglii zmierzy się z mistrzem Włoch. Myslę, że rywalizacja będzie wyrównana, jednak na Anfield również powinniśmy sie rozprawić z Włochami, choć po cichu liczę na skromną wygraną w Mediolanie.
Skład:
Ali
Taa - VVD - Matip - Robbokop
Hendo - Fabs - Thiago
Salah - Jota - Mane
Typy na I mecz:
Sporting 0:0 City
PSG 2:2 Real
Inter 1:2 Liverpool
Salzburg 0:2 Bayern
Jaki skład przewidujecie na Inter? Kto powinien zagrać i kto powinien być gotowy ma wejście z ławki?
Allison
TAA- Konate - Virgil - Robbo
Hendo - Fabs - Thiago
Salah - Jota - Mane
Taki pewnie wyjdzie. Ja bym zobaczył Keitę za Hendo oraz Diaza za Mane, ale wyżej wymieniony skład jest chyba bardziej prawdopodobny.
Mam takie pytanie. Czy w TVP pracują ludzie upośledzeni?
W kontekście takim jaki mecz zamierzają pokazać…? Obawiam się, że biznesowo (w przebraniu patriotyzmu) jest to uzasadnione
Zresztą mnie to rybka, obejrzę gdzieś indziej.
W TVP uważają, że Polska ma swojego przedstawiciela w LM który zwie się Bajern. Może nie wiedzą, że Bawaria nie leży w Polsce… dlatego miłośnicy tefałpe będą oglądać najciekawszy mecz RB Salzburg - FCB, a inni będą oglądać jakiś Inter z Liverpoolem.
Szlagier Bundesligi
Pytasz dzika czy s*a w lesie… Oczywiście, nie mniej niż w polsacie.
I nie mniej niż w RFN… znaczy TVNie.
Już kiedyś pokazywali statystyki oglądalności i bardziej im się opłacało puścić mecz Bayern vs Sevilla zamiast Real z Juve. Bayern przyciąga im więcej kibicow przed telewizor i porównywalna była tylko Barcelona
Jak ze wszystkim - nastawiają się na masy, nie na koneserów.
Który mecz LM dzisiaj oglądacie? Ja wybieram PSG - Real. Nie mam zamiaru oglądać City w tym sezonie poza meczami, w których dostają od nas wpier*ol.
Szkoda, że Gini grzeje ławę. Myślałem, że może zagra od początku i zobaczę go w akcji pierwszy raz odkąd odszedł z LFC.
@MG75 koneserzy oglądają na darmowych streamach, jak na starą gwardię przystało.
Ehhh kiedy ten fart City się skończy. Czy oni grają tak dobrze czy przeciwnicy grają tak źle? I w lidze i w Europie.
4-0 do przerwy to nie jest fart, szkoda bo w rewanżu mogą zagrac na pół gwizdka rezerwami.
Fart, że trafiają na słabeuszy na każdym kroku.