Kurcze to Chelsea zagra bez bramkarza czy w 12?
Fakt przeliczyłem się miało być 4 pomocników, nie pięciu dzięki za czujność
Kante kolejny raz na szpicy to ciekawe rozwiązanie Chelsea mogło by coś ugrać, gdyby tylko mieli kim z przodu postraszyć, a tam tylko Havertz.
Ładnie marciniak odjebal, bedzie gruby skandal. Karny ewidentny. Ale to jest taki gosc ktory mysli ze jest nieomylny i nigdy swojej decyzji nie zmieni i nie podejdzie do monitora. Przez tego fiuta Napoli moze odpasc.
Dwie kontuzje w Napoli, nie pomoze im to w odrobieniu strat. Na razie biją głową w mur, Milan dobrze zorganizowany w defensywie, Kvaraskelia podwajany i odcinany od możliwości odegrania do kolegów.
Napoli juz to przegralo. Poskromil ich bardziej doswiadczony i wiekszy zespol.
“syndzia” Marcin z Marciniaków do okulisty! To był 100 % karny.
Ogólnie jednak Milan punktuje Napoli jak chce, Giroud mógł już mieć hat-tricka.
Nie sądzę aby “niebiescy” mogli to odwrócić-rozczarowanie bo byli moim
Gosc mysli ze sedziuje mecz Radomiaka ze Stalą Mielec, szybko nie posiedziuje duzego meczu. Maja pecha neapolitańczycy, kiedys pamietny brak czerwonej kartki dla VVD za wejscie w Mertensa i dzisiaj znowu zostali przerobieni.
Napoli bezzębne, schematyczne. Milan ich wyjaśnia jak juniorów jak na razie.
Gdzie wy tam widzicie karnego? Oj Boże ludzie, boli was dupa że Polak sędzia jest na takim topie? Komentują Ci co nie znają kompletnie zasad jakimi się sędziowie posługują, ale siedzą na kanapie, wpier… czipsy i popijają piwem, i wielcy się znawcy znaleźli. W dupie byliście, gówno wiedzieliście, to nie komentujcie jak nie znacie zasad. Dobra decyzja Szymona, i ja mu tam kibicuje!
Sedzia, tłoku nie jest od kibicowania tylko od sędziowania, gosc byl wyciety równo z trawą, i na pewno nie trafil najpierw w pilke. Osobiscie nigdy nic do niego nie mialem ale potwierdza to co o nim mowia, on swoih decyzji juz nie zmienia chocby byly najgorsze.
Jeżeli nawet karnego się nie strzela🤦🏻♂️
Napoli miało swoje szanse ale nie przekuli tego w bramki.Ta jedyna padła za późno!
W możliwym półfinale będę za Interem ponieważ zawsze ich bardziej lubiłem w Mediolanie😊
Byłem za Napoli, ale przynajmniej nie trzeba się już martwić że to się sprawdzi.
Napoli okradzione. Internet płonie. Ale ralf088 na swojej nokii 3310 widzial inaczej i jeszcze bezczelnie poucza innych.
Okradzione z formy chciales powiedziec. Przegrali zasluzenie. Milan ich wypunktowal jak stary, doswiadczony bokser, jak Real.
Tragiczna ligi mistrzów. Mamy kwiecień a już wiadomo, że wszystko się roztrzygnie pomiędzy Realem, a City.
Tak. I to pepowcy chyba tym razem wygrają
I Jürgen będzie miał rację z tą rezerwacją w… Konstantynopolu🤣
Myślisz, że finał wróci do Turcji na sezon 2029/30?
Bedzie za rok i wtedy w nim zagramy
O kurcze zapomnialem o tym dziwnym top4!
EDIT:Włosi ocenili Zielińskiego za mecz z Milanem w LM. Nie mają wątpliwości Piłka nożna - Sport.pl
Jak zwykle bezjajeczny!