Liga Mistrzów 2022/23

Nie chce lekceważyc Milanu, ale mam wrażenie, że to taki bieda Real. W sensie graja podobnie, ale jakości mniej, niemal na każdej pozycji. Inter miał stosunkowo łatwych rywali w fazie pucharowej, więc to może troche zaburzać ich rzeczywistą siłę, w lidze grają bardzo nierówno. Jestem zdania, że właśnie wygrany City-Real wygra finał. Guardiola tego nie puści z drużyną z Milanu, tym bardziej Ancelotti :smiley:

A mnie najbardziej ucieszylaby wygrana Interu :smiley:
Od zawsze bylem za nimi w Mediolanie a Milan czyli bunga-bunga klub :joy: to nie moja bajka.

Finalnie jednak obstaje przy swoim: :trophy: LM powedruje do Manchesteru!

Milan w 90+5 minucie finału wyrywa City puchar po golu Divocka :wink:

13 polubień

Już osobiście wole, żeby to był Real - i tak ich nigdy nie przegonimy w LM. Wizja City podnoszącego puchar Ligi Mistrzów jest dla mnie nie do zniesienia.

4 polubienia

Czy wiecie,ze Jose aktualnie ma na swoim koncie 5 tytulow wygranych w europejskich pucharach i jest razem z Giovannim Trapattonim number one w historii.
Ma wiec szanse w tym sezonie zostac samodzielnym liderem.
I co by nie sadzic o Portugalczyku to nie mozna mu odmowic,ze jest trenerem sukcesu :smiley:

Można go nie lubić, ale uważam, że szanować trzeba.

2 polubienia

Mourinho jest niesamowicie skuteczny w finałach, gdy jego zespół dochodził do tego etapu, chyba tylko z ManU przegrał finał krajowy, w pozostałych przypadkach same wygrane.
Tym bardziej dziwiła decyzja Spurs o zwolnieniu Mou tuż przed finałem Carabao.

1 polubienie

Real-City… dlaczego oba kluby nie mogą odpaść?! :rofl:

2 minuta meczu a ja już mam dość tego gościa co komentuje

3 polubienia

Ja go mam dość jeszcze zanim się odezwie.

1 polubienie

To chyba nie słuchaliście studia xD

Pan Iwanow jedyne co potrafi to onanizować się do swojego ukochanego klubu z Madrytu :wink:

Choć najbardziej mi podpadł jak parę lat temu zaraz po gali najlepszego sportowca robił “wywiad” z Lewandowską i żoną Stocha. Wyglądało to w taki sposób, że z Anką rozmawiali o wielkim zawodzie, że jakiś latacz na dwóch deskach wygrał z Robertem, który przecież wygrał wtedy prestiżową Bundesligę jak i Puchar Niemiec. Nie dając tej drugiej dojść do głosu jak i umniejszając jej mężowi.

Taka moja dygresja, ale cóż począć na ten wybitny poziom Polsatu.

Typowy Real - 33% posiadania piłki, jeden strzał i jeden gol.

Wkurza ten Real niesamowicie. Nic wielkiego nie grają i tak te bramki wciskają.

1 polubienie

Zawsze powtarzam, że gdyby City kupiło zamiast Edersona Alissona to mieliby na koncie z dwie ligi mistrzów. Bramkarz robi wielką różnicę w wielkich meczach.

Pierwszy raz w życiu kibicuje City, a nawet nie tyle co City a każdemu przeciwko Realowi, to są takie śmiecie że to się w głowie nie mieści, czyste buractwo

1 polubienie

Dzis za Realem całym sercem. Niech zaden petroklub nie wygra LM. Ani PSG, ani City, ani Newcastle

Czemu buractwo? Wykorzystują błędy rywali i robią to najlepiej w Europie. Nic tylko gratulować.

2 polubienia

Oby jeszcze Real minimum dwie dołożył, żeby był spokój przed rewanżem z tym arabskim gównem. Na Milan i Inter nie ma co liczyć w finale.

1 polubienie

Przecież Alisson też by tego nie wyjął wtf