Nie chce lekceważyc Milanu, ale mam wrażenie, że to taki bieda Real. W sensie graja podobnie, ale jakości mniej, niemal na każdej pozycji. Inter miał stosunkowo łatwych rywali w fazie pucharowej, więc to może troche zaburzać ich rzeczywistą siłę, w lidze grają bardzo nierówno. Jestem zdania, że właśnie wygrany City-Real wygra finał. Guardiola tego nie puści z drużyną z Milanu, tym bardziej Ancelotti
A mnie najbardziej ucieszylaby wygrana Interu
Od zawsze bylem za nimi w Mediolanie a Milan czyli bunga-bunga klub to nie moja bajka.
Finalnie jednak obstaje przy swoim: LM powedruje do Manchesteru!
Milan w 90+5 minucie finału wyrywa City puchar po golu Divocka
Już osobiście wole, żeby to był Real - i tak ich nigdy nie przegonimy w LM. Wizja City podnoszącego puchar Ligi Mistrzów jest dla mnie nie do zniesienia.
Czy wiecie,ze Jose aktualnie ma na swoim koncie 5 tytulow wygranych w europejskich pucharach i jest razem z Giovannim Trapattonim number one w historii.
Ma wiec szanse w tym sezonie zostac samodzielnym liderem.
I co by nie sadzic o Portugalczyku to nie mozna mu odmowic,ze jest trenerem sukcesu
Można go nie lubić, ale uważam, że szanować trzeba.
Mourinho jest niesamowicie skuteczny w finałach, gdy jego zespół dochodził do tego etapu, chyba tylko z ManU przegrał finał krajowy, w pozostałych przypadkach same wygrane.
Tym bardziej dziwiła decyzja Spurs o zwolnieniu Mou tuż przed finałem Carabao.
Real-City… dlaczego oba kluby nie mogą odpaść?!
2 minuta meczu a ja już mam dość tego gościa co komentuje
Ja go mam dość jeszcze zanim się odezwie.
To chyba nie słuchaliście studia xD
Pan Iwanow jedyne co potrafi to onanizować się do swojego ukochanego klubu z Madrytu
Choć najbardziej mi podpadł jak parę lat temu zaraz po gali najlepszego sportowca robił “wywiad” z Lewandowską i żoną Stocha. Wyglądało to w taki sposób, że z Anką rozmawiali o wielkim zawodzie, że jakiś latacz na dwóch deskach wygrał z Robertem, który przecież wygrał wtedy prestiżową Bundesligę jak i Puchar Niemiec. Nie dając tej drugiej dojść do głosu jak i umniejszając jej mężowi.
Taka moja dygresja, ale cóż począć na ten wybitny poziom Polsatu.
Typowy Real - 33% posiadania piłki, jeden strzał i jeden gol.
Wkurza ten Real niesamowicie. Nic wielkiego nie grają i tak te bramki wciskają.
Zawsze powtarzam, że gdyby City kupiło zamiast Edersona Alissona to mieliby na koncie z dwie ligi mistrzów. Bramkarz robi wielką różnicę w wielkich meczach.
Pierwszy raz w życiu kibicuje City, a nawet nie tyle co City a każdemu przeciwko Realowi, to są takie śmiecie że to się w głowie nie mieści, czyste buractwo
Dzis za Realem całym sercem. Niech zaden petroklub nie wygra LM. Ani PSG, ani City, ani Newcastle
Czemu buractwo? Wykorzystują błędy rywali i robią to najlepiej w Europie. Nic tylko gratulować.
Oby jeszcze Real minimum dwie dołożył, żeby był spokój przed rewanżem z tym arabskim gównem. Na Milan i Inter nie ma co liczyć w finale.
Przecież Alisson też by tego nie wyjął wtf