Widzę już zapomnieliśmy z jakiego powodu Real usuwał krzyż z herbu
Ciężko wybrać komu kibicować. Oba zespoły obrzydliwe, ale z różnych powodów.
Real jak w ostatnim finale z nami jeden strzał i bramka… a City nie ma za bardzo pomysłu jak ich przejśc w obronie
Pamietam, zeby byly koszulki na Arabie. Natomiast nie jest to klub finansowany przez ropę i inne syfy, do tego jest to klub z tradycjami
Gdybyśmy to my byli na miejscu City byłbym potwornie wkur***ny. Real w swoim stylu: 0 gry, maksymalne prowokacje, jedna kontra i bramka, później więcej prowokacji i powtórz cykl.
Z drugiej strony jest to dość ciekawe, City piłkarsko jest 2 razy lepsze. Ale to tylko ludzie, widzą jak taki Carvajal wpier**la się w typa 10 razy i nie dostanie kartki to każdy na miejscu Grealisha by się wkurzył. Po co ten sędzia tam biega? Ile on musi razy sfaulować żeby dostać kartkę? Śmieszne to jest, na szczęście to City to mało mnie to wkurza, ale trochę i owszem.
Wracając do prowokacji, z drugiej strony dziwi mnie trochę, że w PL tak piłkarze za bardzo nie robią, wiadomo że nikt nie ma takiego parasola ochronnego jak Real, ale chciałbym zobaczyć jak ktoś prowokuje Grealisha czy Haalanda w lidze, a nie tylko rozkładają czerwony dywan.
Real już zdobył piętnasty puchar Europy. Taka prawda
@Edum nie wiem, ale obroniłby wiele bramek, które puścił Ederson w poprzednich edycji. Zawsze gdy City ma problemy i bramkarz może uratować mecz to ten słabiak nie pomaga. Ale ciężko się dziwić, wybitna interwencja wymaga wybitnego bramkarza, a Ederson takim nie jest
Z Realem Alisson i tak się pomylił.
Carvahala w ogóle nie interesuje pilka nożna, byleby zajebać łokciem w plecy na pełnej czy wbić gościa w bandę.
Nie byłoby w tym nic złego, lubię ostrą grę, gdyby zaraz ten frajer nie kładł się na ziemie, symulując po dotknięciu go małym palcem.
Kurtła by to pewnie chwycił znając życie, IMO nieco lepszy strzał niż Rodriego
Widzę, że jednak nie wiesz. Podrzucam obrazek tematyczny z zaznaczoną podpowiedzią:
Ładny fikołek xD Finansowanie przez arbaskich szejków jest be, ale już finansowanie przez szejków z Emiratów jest supcio.
A jak wiemy nie ma lepszej tradycji niż usuwanie krzyża z herbu żeby sponsorowi zrobić dobrze ustami.
Co Ty człowieku w ogóle za bzdury wygadujesz i to w każdym temacie.
Jakie tradycje? Usunęli krzyż z herbu właśnie ze względu na szejków i dofinansowanie z ropy, poczytaj pierw a później pisz takie bzdury
Typowy Real, z drugiej strony szacun dla nich, że potrafią się skutecznie postawić i wypunktować City.
Sporo brzydkich fauli z obu stron, Carvajal, Silva, ale i Grealish na samym początku meczu.
Nie, finansowanie przez kazdych szejkow jest zle, ale chyba widzisz roznice miedzy finansowaniem City a Realu
Moze tradycje 14 Pucharów Europy? Real od zawsze był klubem zasluzonym dla pilki w przeciwienstwie do $ity
A, i ja wygaduje bzdury w kazdym temacie? To nie ty przypadkiem jestes gosciem ktory pisal ze Mudryk to lepszy transfer niz Nunez?
Jeśli tradycjami jest dla Ciebie usunięcie krzyża z Herbu, przypomnę świetego krzyża a nie jakiegoś kawałka gówna i to dla pieniędzy to gratuluje, musisz mieć niezle tradycje rodzinne czy życiowe.
Szekli to szejki, jaka jest różnica między finansowaniem City a finansowaniem Realu bo nie bardzo rozumiem?
Czy ja napisałem, ze Mudryk to lepszy transfer czy Mudryk ma większe umiejętności od Nuneza?
Za takie pomówienia to się pierdzi w pasiak
Carvajal lokciem w plecy Grealisha, czysto bez faulu. Obrońca city bark w bark z Vinicusem oczywisty faul…
Haaland aktualnie najbardziej overrated piłkarz na świecie. Ludzie zrobili z niego jakiegoś Ronaldo, a gość to poziom Lewandowskiego (tylko i aż)
Ale brama Kevina. Chlop to jest inny poziom