Liga Mistrzów 2022/23

Cooooo xd
Bo jeden mecz mu nie wyszedł? Ty wiesz co Haaland gra w tym sezonie?
Ale tu lecą kwiatki i to wszystko od obrońców Nuneza, przypadek?

Haaland w 46 meczach strzelił 51 goli i zaliczył 8 asyst, strzela co 70 minut ale wg niejakiego @kuczq jest przehajpowany xddddd

pytanie co Wy robicie prywatnie w życiu, ale strach pomyśleć

@HappyBlancik gra to samo co Lewy w 2020 roku

Nie jeden mecz, tylko kolejny w którym nie istnieje gdy obrona potrafi skutecznie odciąć go od podań kolegów :wink:

Taki sam typ zawodnika co. Lewandowski czyli bez kolegów nic nie pogra i w ważnych meczach typ znika, a robi się z niego następcę Messiego czy Ronaldo. Wybitny finiszer ale w innych aspektach gry cienki. Popatrz choćby na Vinicusa w tym meczu i zobacz różnicę.

1 polubienie

Bramka Kevina to jest to co wielokrotnie powtarzam, my nie mamy szans na taka bramkę, poniewaz w tej strefie praktycznie nigdy nie mamy gracza.

1 polubienie

Trochę meczy obejrzałem w życiu, ale jak można tak stronniczo komentować mecz.

Czasami mamy, ale nie mamy żadnego, który potrafi tak uderzyć.

Niewiele emocji. Dla postronnego kibica takiego jak ja ogromne męczarnie. Dobrze, że to nie był finał. Nawet nie ma za bardzo jak tego skomentować. Mam nadzieję, że mediolańczycy jutro nie zawiodą.

5 polubień

Dokładnie tak samo myślę. Z nowego pokolenia tylko Mbappe może wejść na poziom Ronaldo/Messiego

To co najmniej drugi mecz w którym Pep nie zrobił zmiany a podobno ma taką szeroką ławkę.

Czekaj , bo ja się gubię.
Przecież Lewy w 2020 był najlepszym piłkarzem na świecie.
Chyba jako jedyny w czasie dominacji Ronaldo i Messiego był chociaż raz lepszy.
Może Suarez raz się też zbliżył.

Bo ja już nie kumam czy ty chcesz chwalić Haalanda porównując do Lewego czy go jechać .

Bo porównanie jest na miejscu jeżeli masz na myśli, że Norweg jest w tym sezonie najlepszym piłkarzem na globie to wtedy ok.

1 polubienie

City juz tego nie wypusci. Rewanz bedzie pozegnaniem Realu z LM.

A przynajmniej chcialbym zeby tak bylo…

Bardzo fajny mecz do oglądania, agresywny, ze zwrotami akcji, fajnymi strzałami, golami, sędzia nie kartkował mocno. Rewanż też powinien być ciekawy.
No i jutro piękny klasyk

Ciężko tutaj komuś kibicować. Real jest naszą zmorą i utrapieniem w LM. A City w premier league… Ja osobiście nie trawie Guardioli - po tym ukradzionym w 2009 roku Chelsea awansie do finału LM - został trenerską gwiazdą. Fundamentem jego kariery jest zwykle oszustwo… Tutaj wolę Ancelottiego

Wolę City w finale bo jest większe prawdopodobieństwo że przegrają finał niż Real.

Jak ktoś ma być frajerem z LM to tylko szejkowe kluby. Kibicuję Milanowi lub Interowi.

1 polubienie

Jeżeli wygra Inter to szanse na Barellę spadną do zera

3 polubienia

Mało mnie to obchodzi. Jak nie Barella to kto inny.

1 polubienie

Mój idealny scenariusz to Real zmasakrowany na Eithard i finał Milan - City gdzie oczywiście Guardiola zbierze wpierdziel. Milan podnoszący puchar w Stambule to będzie miły smaczek :slight_smile:

3 polubienia

A ja czuje, ze będzie finał Carlo- Milan i rozdarte serce Ancelottiego. Ciekawe kogo by wolał za zwycięzcę :sweat_smile:

@LiverpoolJestCzerwony ja tam awersji do Realu nie mam. Wręcz odwrotnie, to pierwszy klub zagraniczny jakiego mecz sobie przypominam. Do tego grało tam kilku zawodników co uwielbiałem - Ronaldo, Raul, Carlos…
Poza tym, ze nas leja ostatnio w kółko, to co oni nam zawinili :joy:

1 polubienie

Każdy byleby nie Real i City.

A dla mnie ktokolwiek byle nie Real XD mam jakąś absurdalnie wysoka liczbę kibiców Realu wśród moich znajomych i lata gnębienia przez Madryt oraz wybujałe ego kibiców Realu i ich traktowanie wszystkich z wyższością nawet jak ciulato grają i punktują na farcie wyrządziły nieodwracalne szkody we mnie i zawsze będę kibicować przeciwko tej drużynie

3 polubienia