Liga Mistrzów 2022/23

Ciekawy kiedy Milan wyjdzie na boisko. Lekko już 0:4 mogło być.

Milan bez Leao nie istnieje

zadziwia mnie ten inter 34 letni Mkhitarian, dzeko też wiekowy Darmian i Acerbi te postacie to hiper ważne osoby mimo swojego wieku

milan to tak generalnie nie istnieje

i pomyslec ze gdybysmy wyszli z pierwszego miejsca bylibysmy po tej stronie drabinki…

8 polubień

Gorzej gdybyśmy potem znowu trafili na Real😂

1 polubienie

W pierwszej polowie Inter sobie ustawił Milan tak jak wcześniej Milan ustawił sobie Napoli.

Przez to gnębienie Cię widać te szkody xddd

1 polubienie

Ale słaby ten półfinał. Ogólnie nie lubie jak jest para z jednego kraju, tak tu wyjątkowo nuda. Ale i tak sie ciesze ze to Inter przechodzi, bardziej symatie moją wzbudzał zawsze ten klub w Mediolanie :slight_smile:
Coś czuje że Inter wydyma Guardiole w finale

Fajnie gdy nieoczywisty zespół wchodzi do półfinału, ale jeżeli dwa zespoły wchodzą i jeszcze grają przeciwko sobie to mamy dramat.

Niedość, że gówniany półfinał to jeszcze będziemy mieć jednostronny finał.

Dajcie ten nowy format rozgrywek ligi mistrzów wzorowany na NBA!

1 polubienie

Nie wiem co się stało w tym roku, ale będzie jednej najbardziej z jednostronnych finałów w historii.
Ale jak po jednej stronie drabinki jest: Porto/Benfica/Brugia/Inter/Milan/Napoli/Spurs/Eintracht to czego się innego spodziewać

Inter może powalczyć w finale. Milan raczej zostałby pożarty w finale.

@Lucasss powalczyć czyli ustawić autobus i stracić bramkę na 1-0 w najlepszym scenariuszu w około 60 minucie. Ale to będzie meczyk, no nie mogę się doczekać

1 polubienie

Zalezy z kim zagrają w finale. Jeśli z City, nie należy nie doceniać afrykańskich szamanów xD

Ale ponoć szamani zdjęli klątwę :stuck_out_tongue:

Pioli przegrał już ten rewanż nie wystawiając Origiego w pierwszym składzie, w taki sposób nie traktuje się legend rozgrywek :grinning:

Jeden z najgorszych półfinałów ostatnich lat. Nie wiem jakim cudem ten Milan doszedł do 1/2.

Bo trafił na jeszcze gorsze Napoli w 1/4.

Nie sądziłem, że kiedyś tego dożyję, ale jutro jestem za City. Myślałem, że jest mi to obojętne kto wygra, ale bardziej mnie ucieszył gol KDB niż tego szczura Viniciusa. Nienawidzę Man City jako klubu zbudowanego na petrodolarach, ale do aktualnej drużyny i trenera mam respekt. Niech rozpieprzą ten Real

8 polubień

Każdy ma swoje sympatie i antypatie, ja najbardziej nie chciałbym triumfujących szejków w finale LM, do Realu nic nie mam.

Poza tym Inter wcale nie będzie na straconej pozycji, a fakt, że nie będą faworytem może im tylko pomóc. Jeśli utrzymają formę będą szalenie niewygodnym rywalem w finale.

2 polubienia