Liga Mistrzów 2022/23

Też nie chciałem, ale teraz sobie myślę, że Guardiola tam będzie siedział jeszcze 10 lat dopóki tego nie wygra. To jest ostatni brakujący element do zwieńczenia jego ery w Man City

Albo wręcz przeciwnie, nie wiadomo. Z Bayernu też odszedł nie wygrywając LM.

Że też są jeszcze ludzie, co nabierają się na tego całego Guardiolę z Ligą Mistrzów…
Eh :man_facepalming: :man_facepalming: :man_facepalming:
Oni w finale przegraliby z Puszczą Niepołomice.

Czyli Hiszpan będzie siedział w tym City do (usranej) śmierci, a CL zobaczy jak świnia niebo.

Ja uważam że City w tym sezonie wreszcie wygra LM, czy się nabieram? Okaże się w dużej mierze dziś wieczorem :wink:

A ja to słyszę co roku i jak co roku mam rację ;).
On jest z tą LM przeklęty.
Jak ją wygra, to kończę z tym sportem.
Róbcie screeny.

Jak przejdą Real, to nie sądze, żeby Inter miał ich zatrzymać.
@lfc96pp
Z Barceloną zdobył 2 razy, wątpie, żeby dopuścił do tego, aby przegrać drugi finał z City.

Jak przejdą Real, to łysy zacznie kombinować i da Edersona na atak, a Fodena na stopera.
Ten cieć ma gen przegrywa w LM zakorzeniony bardziej, niż Arsenal.

Osiągnięcie niebosiężne!
Pokłony dla Niego po Wsze czasy!

Każdy tylko obiecuje i nic więcej. Ty, Fsg, każdy, a jak przychodzi do weryfikacji tego, to pare słówek i już mysli, że jest OK…

Wy ludzie serio macie jakąś manię tego FSG XDDD.

Masz coś na uwierzytelnienie swoich słów, czy po prostu mierzysz ludzi swoją miarą (: ?

1 polubienie

Ale póki co cierpi Real. Ciekawe, czy to taka taktyka, czy po prostu nie są w stanie nic zrobić.

Edit. No i napoczęci😅

Dzisiaj kończy się czas Realu w LM, prawdopodobnie!

To co dziś gra City to naprawdę nie mam pytań

Real gra …a nie przepraszam, nic nie gra. Jest po prostu od biegania za piłką. Man City wsiadło na nich od pierwszej sekundy i tylko Kurła ich ratował, ale i on musiał skapitulować. Obywatele kompletnie zdominowali pół godziny i mają nadal przewagę. Modric, Kross, Benzema, Vinicius chodzą, oddychają i mrugają oczami. Oby tak dalej.

1 polubienie

To wiosenne Man City to jedna z lepszych wersji obywateli jaką widziałem. Ciekawe ile im zajmie zabicie meczu z Interem. Obstawiam 30 min

Cóż, a nas Real gwałcił niemalże z zamkniętymi oczami…

Będzie potrójna korona dla City w tym sezonie, nie ma innej opcji. Guardiola to niestety geniusz

Nie cierpię gościa, ale Silva w pojedynkę demoluje Real.

Ten mecz to jest powtórka meczu finału z nami. City gra, real cierpi… Różnica taka, że real dostali 2 bramki już. Z nami utrzymali się i 1 zasraną akcją zdobyli puchar. Ogólnie real w tym dwumeczu teraz jest cieniem city.
Jednak żeby jeszcze city nie przegrali finału jak my w zeszłym roku. Bo inter ma kim wyjść z kontrą i finał to finał, przekonaliśmy się o tym na własnej skórze.