To remisik w Neapolu,wygrana z Ajaxem a potem dwie z Rangersami co daje 10 pkt po 4 kolejkach i najprawdopodobniej awans do fazy pucharowej.
Wtedy w ostatnich dwóch potyczkach można rotować składem
Szkoda, że nasze mecze pokrywają się z meczami grupy C, rywalizacja Bayernu, Barcy i Interu wydaje się szalenie ciekawa.
Z tymi 10 punktami po 4 kolejkach to ostrożnie, nie dzielmy skóry na niedźwiedziu…
Kaszankaaaaa się rozpoczyna
Ktoś coś dzisiaj ogląda? Ja włączyłem Borussie. Nie zaskoczę jak powiem, że głównie dla Jude
Jak na razie trochę chaotyczny mecz, ale Jude widać, że lubi być w centrum i w każdej akcji postawić jakiś stempelek.
Chelsea już w Zagrzebiu dostaje w dupe
Hej, podrzuciłby ktoś stream do PSG- Juve?
Około godzinę przed będziesz miał masę streamów, do wyboru do koloru
Dziękuję serdecznie „mordzia”
Nie oglądam ale śledzę wyniki poszczególnych spotkań, patrzę na składy i zaskoczyło mnie od kiedy jest 12 zawodników na ławce? Wcześniej było chyba po 7? Czy aż tak nie zwracałem na to uwagi?
W składzie Chelsea widzę, że gra Kepa na bramce i Auba na szpicy.
Pewnie od sezonu, gdy jest dostępnych 5 zmian.
Jude z golem na 3-0, kawał zawodnika, rewelacyjna technika użytkowa, koniecznie do LFC!!!
Chelsea przegrywa swój pierwszy mecz w grupie. Niemała niespodzianka jak dla mnie. Uchodzili za faworyta obok Milanu, a tu już na starcie kłopoty. Zobaczymy jak się sytuacja dalej rozwinie,
Myślę, że Haaland w tym sezonie z 50-60 nawciska na lekko.
Ale słaby ten Haaland.
Guardiola chyba nadal się nie zorientował że ponoć nie lubi grać z napastnikiem na boisku, tak jak to eksperci na lfc.pl powtarzali jak mantre.
Piszesz 5 raz taki sam post od 3 tygodni. lol
Powtarzali tu codziennie, że Haaland się nie sprawdzi, to ja teraz bede codziennie przypominać o tym że się zbłaźnili
Z tego co pamiętam, to pisali, że to szkło, a nie, że nie się nie sprawdzi. Oprócz jednego typa, który po meczu o Tarczę Wspólnoty napisał, że Haaland to nie wypał, a Nunez to nowy Torres.
BTW
Benzema się połamał.
Czy za każdym razem jak Haaland strzeli bramkę to będziemy się rozpisywać ile strzeli bramek, że jest szklany itd? Ludzie, doceńcie klasę napastnika, sprawdza się w City, i jest aktualnie lepszy niż Nunez i musicie się z tym pogodzić. Niech strzeli i 50 bramek, najważniejsze jest wynik drużyny. Serio, to się robi już mocno irytujące jak za każdym razem gdy strzeli Norweg bramkę, to wylewacie te swoje polskie cebulactwo i nie wiem, chyba zazdrościcie City że mają takiego napastnika…
A co mamy im współczuć ? Kupili za 60 mln gościa, co wsadzi z 50-60 bramkę, a my za 80 gościa, który nie wiadomo, czy wsadzi 20 XD.
Ja bym chciał tylko zaznaczyć, że Halland na ten moment jest beneficjentem świetnej gry City. Nam na ten moment nie idzie, nie idzie wybitnie- na poziomie meczów Covidowych. Nunez przy naszej lepszej grze jak chociażby z City czy z Fulham po jego wejściu- pokazał, ze też ma to coś. Czy jest na poziomie Hallanda? Pewnie nie, przynajmniej na ten moment. Niemniej dałbym sporą sumkę za to, ze gdyby Nuneza dzisiaj wsadzić do City, a do nas Hallanda to ich osiągnięcia byłyby odwrócone. Zaznaczyć też warto, że Nunez wypadł na 3 mecze.
Oczywiście cena za Nuneza będzie na nim ciążyć i będzie się za nim ciągnęła przez następne możliwe, że i lata. Jeżeli natomiast uda się nam wejść na stary poziom, albo przynajmniej się do niego zblizyć- gdzie będziemy przede wszystkim stwarzać lepsze okazje, to i Nuneza zacznie strzelać. Z Evertonem Nunez miał de facto 1 dobrą sytuację- trochę niewiele.
Edit: Niemniej warto zaznaczyć, ze Halland nie kosztował czystych 60 mln (koszty agentów :)), a znacznie, znacznie więcej. Do tego należy dołożyć tygodniówkę, która jest niemała.
Czy City gra obecnie lepiej niż w tamtym sezonie ? Wątpię. Haaland po prostu ma najlepszy ruch bez piłki na świecie i nawet u nas w takiej formie miałby już z 6-7 bramek w lidze.