Juve to najlepsza z najgorszych opcji. Przeciętni w tym sezonie, innowacyjne podejście Motty nie sprawdza się przy wprowadzaniu tylu młodych. PSG ma jednak te indywidualności, które przy potencjalnych wylewach w naszej obronie mogą sprawić problem.
Żadnych analiz i kalkulacji. Liverpool idzie po puchar Mistrzów i każdy kto stanie na drodze zostanie zniszczony.
Real? PSG? Juve? Kogo to obchodzi. Nie mają szans z czerwonym walcem.
Usuń to lepiej bo znowu klątwe rzucisz i odpadniemy w nastepnej rundzie
Właśnie to napisałem, najsilniejszy z 4 na które możemy trafić, przy założeniu że nie bedzie to Real i Psg , więc ok, dla mnie Juve to na dziś cień tego zespołu. Co ciekawe możliwe jest, że city, bayern, i real trafią na siebie w 1/16 plus np. taki sporting, a potem np na arsenal i 1/4 poza barcą same ogòrki… Jednak ten format wydaje sie o wiele bardziej atrakcyjny no ale poczekamy zobaczymy.
Ktoś w ogóle czyta tutaj na forum jeszcze te jego bzdury… nie sądzę:)))
Grają o 2 mln euro, w ich przypadku to mega ważne
Edit: na ich stronie piszą „gramy o to, żeby nie grać z Live aż do finału” – mądre podejście
Szalona ta multi liga dzisiaj, coś pięknego
Ktoś wie, na które mecze patrzeć szczególnie z perspektywy LFC? Jakie wyniki są dla nas istotne?
Będziemy grać z zespołami 15-18 w 1/8, zalezy kto przejdzie dalej.
Narazie jest świetnie, jeszcze w meczu Lille- Feyenoord niech nie bedzie remisu, żeby PSG bylo wyzej.
Właśnie to miałem pisać, tak naprawdę to mecz realu oraz Lille-Feyenoord nas interesują. Real prowadzi, natomiast, w drugim meczu niech po prostu ktoś wygra, aby uniknąć potencjalnego szlagieru.
Wiecie, że City jest pod kreską?
Sporo u nas fanów city więc komentarz może nie być popularny/lajkowany niech giną
Oszuści won!
Mings musisz!
Na razie 3. ósemka to ogórki oprócz Juve. Przydałyby się 2 starcia mocnych w 1/16, po jednym na wt i śr.
Czy chlopaki się orientują, że jak przegrają z psv, 1/8 możemy zagrać z psg…? Trzeba chociaż zremisować
A kim jest PSG, żeby się ich bać?
To oni powinni robić w gacie na myśl, że trafia na Liverpool.
Też mnie to ciekawi. Bardziej El Khelafi po trafieniu na nas powie “no i w pizduu wyladował”
Od razu bać. Lepiej zagrać z Monaco, Brest czy Feyenoordem niż z nimi