Na co to tłumaczysz… Ja to wiem, Ty to wiesz, że lepiej w następnej rundzie było zagrać z teoretycznie łatwiejszym, niż najtrudniejszym rywalem, jednak niektórzy mają problemy żeby na to wpaść…
Zostanie nam czekanie. Ja myślę, że zrobią Barca-Psg w razie co. Ale zobaczymy. Szkoda, bo byłaby spokojna głowa, a tak, trafić możemy najtrudniej z tej pierwszej 8…
Ehh i do tego grona 3 potęg mogli dołączyć Psg… Ale nasi zawsze musza zrobić wszystko inaczej…
Wszystkie moje symulacje o których dziś pisałem się sprawdziły oprócz naszego meczu:) kto by pomyślał że nasz walec dostanie becki… ale jak tu paru pisało super że gramy rezerwami… to teraz zobaczymy na anfield PSG.
Jak to teraz jest, będzie jakieś losowanie między tą czwórką PSG Benfica Brest Monaco? Czy od razu 15 (PSG) gra z 18 (Brest), a 16 (Benfica) z 17 (Monaco) i zakładając, że wyżej notowani w tabeli PSG i Benfica wygrają swoje mecze, to wtedy analogicznie Barca trafia na PSG, a my na Benficę?
Dzięki Bogu, że Slot nie pracuje w Polsce bo już byście zrobili imbe za porażkę w nieistotnym meczu bo MOŻE trafimy na PSG. Które najpierw to by musiało wygrać w play off
Na naszym przykładzie. My i Barca na bank trafimy na kogoś z 4 Brest Monaco PSG Benfica.
PSG może trafić na Monaco albo Brest. Najpierw będzie losowanie par w ramach ww 4 a następnie do tego meczu będzie rozlosowany ktoś z pary LFC / Barca.
Wydaje się, że PSG powinno poradzić sobie zarówno z Brest jak i Monaco.