Liga Mistrzów 2024/2025

Na co to tłumaczysz… Ja to wiem, Ty to wiesz, że lepiej w następnej rundzie było zagrać z teoretycznie łatwiejszym, niż najtrudniejszym rywalem, jednak niektórzy mają problemy żeby na to wpaść…
Zostanie nam czekanie. Ja myślę, że zrobią Barca-Psg w razie co. Ale zobaczymy. Szkoda, bo byłaby spokojna głowa, a tak, trafić możemy najtrudniej z tej pierwszej 8…

Ehh i do tego grona 3 potęg mogli dołączyć Psg… Ale nasi zawsze musza zrobić wszystko inaczej…

Oszuści zagrają z Realem bądź Bayernem :joy:
A my z PSG, Benficą, Monaco bądź Brest-3 razy Francuzi do wyboru :grimacing:

Wszystkie moje symulacje o których dziś pisałem się sprawdziły oprócz naszego meczu:) kto by pomyślał że nasz walec dostanie becki… ale jak tu paru pisało super że gramy rezerwami… to teraz zobaczymy na anfield PSG.

A ze tak zapytam, co by w tabeli zmieniła nasza wygrana?

1 polubienie

I fazę ligową wygraliśmy :red_circle::muscle::smile:

Szklana kula czy latający DeLorean? :thinking:

Oczywiscie Barcelona na sile byla pchana zeby wycisneli te 3:2 xD.

Wcale to nie razi wcale.

3 polubienia

To, że Psg byli by na 14 a nie 15 miejscu, i nie byli by w naszej drabince rywala w 1/8.

Jest taka tabelka z której to wynika, a psg idzie jak burza, zerknij jak graja to zrozumiesz…

Matematyka > twoje widzimisie
No ale kto mogły się spodziewać?

Arsenal dostanie Milan, PSV Eindhoven, Feyenoord albo Juventus.
Nie jestem pewny czy przejdą do 1/4 :grimacing:

No PsG może być trudne… Hitem będzie spotkanie City w 1/16. Pytanie czy z Realem czy Bayernem.

Jak to teraz jest, będzie jakieś losowanie między tą czwórką PSG Benfica Brest Monaco? Czy od razu 15 (PSG) gra z 18 (Brest), a 16 (Benfica) z 17 (Monaco) i zakładając, że wyżej notowani w tabeli PSG i Benfica wygrają swoje mecze, to wtedy analogicznie Barca trafia na PSG, a my na Benficę?

Bzdura! będzie losowanie i równie dobrze mogą pojechać do Barcelony.
Siejesz ferment i sypiesz fake newsami :rage:

To zobaczymy kto sieje ferment czas pokaże…

Dzięki Bogu, że Slot nie pracuje w Polsce bo już byście zrobili imbe za porażkę w nieistotnym meczu bo MOŻE trafimy na PSG. Które najpierw to by musiało wygrać w play off

o kurde, brzmi groźnie

4 polubienia

Jest losowanie. Co do góry i dołu drabinki

Na naszym przykładzie. My i Barca na bank trafimy na kogoś z 4 Brest Monaco PSG Benfica.

PSG może trafić na Monaco albo Brest. Najpierw będzie losowanie par w ramach ww 4 a następnie do tego meczu będzie rozlosowany ktoś z pary LFC / Barca.

Wydaje się, że PSG powinno poradzić sobie zarówno z Brest jak i Monaco.

Okazuje sie że mecz był istotny, ale wiem że nie kumasz bazy wiec szkoda pary na pisanie

5 polubień

W ćwierćfinale (oby!) możemy mieć Lille albo Aston Villę :smile:
Ewentualnie Atalantę bądź BVB :smiley: