To dobrze tak mialo być!!!
Jprdl raz źle bo Slot nie rotuje albo rotuje niewiele i wygrywamy, potem źle bo Slot rotuje i przegrywamy. Dajcie sobie spokój z tym PSG przynajmniej do losowania, bo na razie się tu produkujecie nie wiem po co. Jak Barca trafi na PSG i odpadnie to wtedy docenicie majstersztyk Slota.
Jak zwykle mając wszystko w swoich nogach musieliśmy sobie nasypać górkę. No nic, ja mimo wszystko czuję mecz Barcy z Psg. Wkurzę się jak to my z nimi zagramy, bo to naprawdę będzie mega ciężki dwumecz i możemy szybko zawinąć do bazy w lidze mistrzów…
No nic, forum podzieli się na tych co pisali, że zagramy z nimi, i na tych co pisali, że nie zagramy, hehe…
Stary, przeciez zajelismy 1 miejsce. Zwyciestwo lub remis nic by nie zmieniło. Ogarniasz?
Nie kumam bazy jak można nie kumać bazy, że w tym spotkaniu najważniejsze było dać odpocząć 1szemu garniturowi. Więc szkoda pary na pisanie. Elo joł joł xD
Edit. żeby nie było srania postami dla samego odbijania piłeczki. Ja rozumiem jeszcze bać się Realu, Bayernu, City. Ale serio tak się wam trzęsą kolana na myśl o PSG? No mocna drużyna, nie powiem, że nie, ale jeśli wy chcecie żeby Liverpool wygrał LM to takie szejkowe potworki trzeba łykać. To nie jest już ta ekipa z czasów Mbappe, Messiego i Neymara. Trochę wiary w drużynę bo robi się to już k*rwa dziecinne
Zmieniłoby. PSG nie zajęłoby 15 miejsca, tylko wyższe
Na dwoje babka wróżyła
Bydzie panocku jutro padać a jak niy to bydzie świecić klara rzekł baca do cepra
I dlatego forum zawsze prawdę ci powie
Czuje Real-City i PSG- Barca tym razem hiszpanie nie musieliby jechać do szejków, bo szejki przyjechaliby do nich
Chyba Kastylijczycy i Katalończycy
Już kumam. Przepraszam, posypuję głowę popiołem.
Witam. Mam do zaoferowania stronę szortsy.pl Coś jak twitter ale nie do końca.
Mamy fajną drabinkę, jednak warto bylo zająć to 1-2 miejsce. City/Real/Bayern jak już sie miedzy sobą wytłuką to w 1/8 czeka Atletico albo Leverkusen a w 1/4 może Inter/Arsenal.
a kiedy jest to losowanie?
EDIT dobra sprawdzilem, że w piatek
Kasa za zwycięstwo w LM
Liverpool za pierwsze miejsce w grupie dostaję £8,3m + £1,6m za top 8. Razem £9,9m
Każda pozycja w tabeli jest warta 230 000 funtów- co oznacza, że drużyna, która zajmie przedostatnie 35. miejsce, może liczyć na dwukrotność tej kwoty, tj. 461 000 funtów, a pierwsze miejsce może liczyć na 8,3 mln funtów.
i pomyśleć, że rok temu graliśmy w lidze Europy, będąc w tym momencie na pierwszym miejscu ligi mistrzów dawać to PSG i inne kolosy.
Liverpool w szoku, bo rezerwy nie dały rady z mistrzem Holandii na (W) NIESAMOWITE
Co za cymbał wymyślił tytuł?
Ciekawą drabinkę mamy.
W 1/8 niemal na pewno trafi nam się PSG lub Benfica. Nie oszukujmy się, ale Monaco lub Brest mogą mieć nieco większe szanse na awans tylko, jeśli trafią na zespół z Portugalii.
Z kolei z drugiej części drabinki zarówno Sporting, jak i Club Brugge zdają się stać na straconej pozycji przeciwko Atalancie i BVB (choć Sporting vs BVB mógłby być dosyć wyrównany).
Z Atalantą mamy rachunki do wyrównania, więc jakby znaleźli się w naszej drabince, to interesujący byłby dwómecz Atalanta vs Lille / Aston Villa.
Myślę, że Włosi byliby większymi faworytami do awansu do 1/4, niż BVB grająca z jednym z w/w zespołów. Z kolei Borussia zdecydowanie lepiej by nam siadła, niż Włosi.
Więc przy losowaniu warto liczyć na następujące rozstawienie w naszej części:
- Brest/Monaco vs Benfica // vs Liverpool
- Sporting/Brugge vs BVB // vs Lille/Aston Villa
To by było naprawdę idealne losowanie. Nie moglibyśmy trafić lepiej.
Natomiast po drugiej stronie drabinki (która może znacząco wpłynąć na potencjalnego przeciwnika w półfinale), najlepiej żeby wyglądało to następująco:
- Celtic vs Bayern // Atletico/Leverkusen
- Feyenoord vs PSV // Inter/Arsenal
Z Włoskimi drużynami ostatnio trudniej nam się gra, więc nie pogniewam się jeśli żadna z nich (poza Interem) nie będzie stała na drodze do półfinału.