Liga Mistrzów 2024/2025

Aston Villa zweryfikowala w pewnym stopniu sile PSG.Gdyby byla bardziej skuteczna to Paryzanie byliby dzisiaj poza LM.Okazuje sie,ze jak ich mocniej przycisnac to ich defensywa wyglada bardzo slabo.
Szkoda,ze my nie wcisnelismy chociaz tej jednej bramki bo prawdopodobnie wczoraj cieszylibysmy sie z awansu do polfinalu :weary:

1 polubienie

To co, dzisiaj remontada prześcieradeł, czy Mikel Arteta pokaże, że jest potężny?

Jak Real szybko strzeli to pewnie zrobi się cieplutko, ale Arsenal jest dobrze poukładany w defensywie, a Real zwyczajnie słabszy niż w poprzednich latach. Z resztą życzę im wszystkiego najgorsze i dzisiaj trzymam kciuki za przejście Londyńczyków

3 polubienia

Dziś arsenal, w kolejnej rundzie Psg a w finale barca lewego, bo my Polacy już nie doczekamy się takiego kalibru napastnika jak Robert.

2 polubienia
  • Kto wygra LM w tym sezonie?
  • Arsenal
  • Bayern
  • Barcelona
  • Inter
  • PSG
  • Real
0 głosujących

Typuję i wyczekuję finału PSG vs Barcelona i triumfu Lewego :poland:

2 polubienia

Jak dla mnie kazdy moze wygrac byle nie barceloniarze ze swoim ego, sory Lewy i Wojtek, ale oni i tak nie docenia Polakow.

2 polubienia

Inter, Bayern, PSG - w takiej kolejności, niech ktos z nich wygra uszaty puchar.

W Madrycie aż się gotuje, prawdopodobnie Arteta zesrał się już w autokarze ciekawe czy jego zawodnicy też. Osobiście wątpię w awans Realu i to nie dlatego, że Arsenal zagra świetnie ale dlatego, że Real zagra za słabo żeby awansować. Sami na siebie narzucili presję, że są jedynym zespołem na świecie, który potrafi odwrócić losy dwumeczu gdzie zapomnieli, że niemniejsze cuda robiła Barca, Roma czy Liverpool.

Ja jestem przekonany, że Arteta i jego chłopcy mają pełne spodnie w Madrycie. Tej drużynie brakuje mistrzowskiej mentalność. Oni narobią metr przed kiblem. Dziś odpadną.

Dokładnie, niech się chłopaki cieszą :wink:

Jak dziś odpadną to będzie trzy metry :stuck_out_tongue:

Forza Inter, lać bałerów :boxing_glove::blush:

1 polubienie

Chyba przelew z Madrytu nie doszedł?

Jednak doszedł przelew. Teraz Real ma już z górki, awans pewny

Myślisz, że przelali na konto Saki? :grin:

1 polubienie

Niby na luzie chciał tego karnego strzelić, ale przeliczył się. Real jeszcze w grze.

To Saka zmaścił wybitnie :man_facepalming:t2:

Szaman Realu w formie.

Czyli z ,naszej, drabinki parę półfinałową znamy. Arsenal-Psg, jeżeli chodzi od drugą parę to tu fajny meczyk z ibu stron i wszystko możliwe jest. Real nie widać aby mógł coś zrobić, arsneal lekkim tchem to wyciągnie dziś.

@Sherwood97 Liwerpulowi dajom, nie wiesz? Inaczej jak byśmy mieli taką przewagę w lidze?