Liga Mistrzów 2024/2025

Beka jak to będzie karny.

Czekają na przelew haha

1 polubienie

W Anglii nikt by nie dał karnego za takie miękkie przetrzymywanie nawet największy pajac

Arsenał już dawno odpadł z tych rozgrywek, po prostu do nich to wolno dociera

Sędziowie wytrzymali pierwsze ciśnienie.

Ten var jest tak absurdalnie zrobiony, że zamiast wspomagać sędziowanie gry to wywołuje dodatkowe kontrowersje i przedłuża grę. Mamy technologie to federację nie wiedzą jak z niej korzystać

To byłby wydumany karny ale tym razem VAR-owcy popisali się :grimacing:

W obu sytuacjach nie było karnego

1 polubienie

Nie dziwię się, że sędzia to gwizdnął, bo mogło to wyglądać na przytrzymanie. Natomiast chłopy z VARu to chyba po drożdżówkę wyszli na 3 minuty, bo nie rozumiem, jak może tak długo to analizować i dlaczego w międzyczasie tej analizy, nie mogli chłopa przywołać, żeby sobie przeanalizował, skoro były wątpliwości.

Tak, tego karnego dla Arsenalu to sobie Arteta sam gwizdnął, ale każdy wie, że pieniądze przeznaczone dla sędziego poszły na konto Saki, a ten karny to tylko taka farsa także opłacona przez Pereza :wink:

Miał być hit a jest kit.

Już myślałem, że mecz jest przekupiony i sędzia wydrukuje Realowi tego karnego. Mbappe się wyłożył na Rice’a w tak perfidny sposób, że aż wstyd.

Albo sędzia się nabrał lub został poinstruowany, żeby gwizdać dla Realu, kiedy tylko nadarzy się okazja. Inaczej tego nie potrafię wytłumaczyć.

O tyle dobrze, że na VARze siedzą ludzie z głową.

Z dupą nie głową. Miękkiego karnego dostaje Arsenal po interwencji var, w banalnej sytuacji w której Mbappe sam się przewrócił 3 minuty analizuje.

1 polubienie

Real póki co przestraszony presją. Jak nie oni, bez sytuacji.

Inter narazie spokojnie w obronie trzyma typowo po włosku wynik :muscle:

Anczelot brał lekcje od Zidane’a z tymi wrzutkami chyba. Bardzo dobry mecz realu, sędzia jedynie nie dojechał, mam nadzieję, że dostanie reprymendę w przerwie.

Na razie real cienki jak siki pająka.
Chyba ani jednej groźnej akcji.
Zero liderów, same gwiazdy.

Tam nie ma nikogo kto by wziął ciężar spotkania na barki.
Bellingham chyba jedyny coś by mógł zrobić jakby odpalił formę z pierwszego sezonu.

1 polubienie

Dokładnie, Real wygląda jakby piłkarze już na wakacje czekali i im wszystko jedno było jaki wynik będzie

Mnie to zastanawia czemu ten cham i prostak Rudiger jeszcze żółtej nie dostał. Bo jak na moje to on już ze 3 mógł wyłapać.

1 polubienie

i jeszcze ten pajac Rudiger. Jak ja go nienawidzę. Mógłby się ktoś w niego wjebac porządnie

No czyli na swoim poziomie. Tak więc dobrze im idzie, jeszcze grają w 11 i nie przegrywają. Tylko sędzia nie wytrzymał napięcia i nie przyjął przelewu.