Liga Mistrzów 2024/2025

Real ciniuśko i oby w tym sezonie kompletnie bez trofeów :blush:

Shit! Skórzane gacie prowadzą :pensive:

Kane klasa. Właśnie nam potrzeba napastnika który umie tak się zachować jak on przy tej bramce

Goooool! Lautaro :soccer::it::smile:
I goooool! :soccer::soccer::it::smile:

Wypad na drzewo eee München :joy: bałery

Jakie pierolone buractwo ten real sobą reprezentuje i to bez konsekwencji to jest jakiś nieśmieszny żart. Nienawidzę tych skurwyynów

Ja tam akurat nie mam nic do Rudigera, nawet śmieszny jest. Dla mnie największy pajac to Jude. Buc jakich mało. Skończy z czerwem pewnie bo nie umie przegrywać

Rudiger to afrykańska wersja Ramosa

Błagam niech ktoś mu sankami się wjebie. i tak mają 3:0

Cofam, jednak jest psem xd

2 polubienia

Rudiger, co on odpierdala? Jak można być takim bydlakiem

2 polubienia

A ten co miał złotą piłkę wygrać to kiedy wejdzie?

Ta sama mentalność, ta sama arogancja, buta i pycha oraz buractwo do potęgi n czyli 3, łagodnie mówiąc, nielubiane przeze mnie kluby: sklep, bałery i “memnited” :rage::rage::rage:

1 polubienie

W następnym sezonie na prawej obronie zagra. Przyszły zdobywca

1 polubienie

Arnold swoim buractwem będzie idealnie pasować do Madrytu. U nas to się jeszcze powstrzymuje, ale odkopywanie piłek, frustracja jak nie idzie często jest i u nas widoczna. Przy swoim kochanku Bellinghamie odleci.

13 polubień

I wypad Real hahaha😂

Po zawodach. Ciekawe czy Jurgen obejmie stery w realu. On o ile z młodymi i pojedynczymi gwiazdami umie pracować, tak czy takim środowisku wytrzymie? Tam panuje inne atmosfera. Same wybujałe ego. Jurgen narzuci im gegenpressing? vini albo Mbappe będą biegać aż tyle? Zobaczymy, ale Jurgen teoretycznie miałby tam wszystko…

1 polubienie

Xd zaczyna się czy na tym koniec?

Typowe podłączenie tlenu dlaRealu-Karius, Allison,Neuer, Donnaruma, Raya, jsk oni to wyciągną to sprzedany mecz

1 polubienie

Shit! Bramka na 2:2 w Mediolanie :frowning:

Swoją drogą taki Declan Rice u nas… ale by chodził. Przepiękny pomocnik.

Pomóc przepłacony i przehajpowany, my niewiele mniej daliśmy za chimerycznego Szobo

@kuczq mniej niż 40 100£ vs 70 €