Liga Mistrzów 2024/2025

Dokładnie 50 milionów mniej :joy:

O akurat pokazali mordkę palanta, bez uśmiechu-no strasznie mi go… nie żal :crazy_face:

Domyślałem się że klękał nie tylko przed meczami

Życzę PSG finału i oczywiście porażki z Polską Barceloną. Ewentualnie jak Inter wygra to płakać nie będę

2 polubienia

My mamy Caicedo za którego zarząd złożył ofertę.

2 polubienia

byle nie barcelona, moze juz byc nawet PSG

2 polubienia

I pięknie jest :blush:
Inter i Arsenal wyeliminowali niesympatycznych arogantów z miast na M :boxing_glove:

1 polubienie

Arsenal niech wygra ligę mistrzów. Ha tfu na barce

Szobo to nawet nie wiem czy byłby w stanie wiązać buty Declanowi. Tyle pieniędzy za kogoś takiego… a szkoda gadać. Real kończący sezon bez niczego. Jeszcze może być pięknie.

1 polubienie

Brawa dla Arsenalu za ten dwumecz pięknie wyjaśnili te białe szm… :grinning:

1 polubienie

Najsłabszy Real od lat. Arsenal zasłużenie wyrasta na czarnego konia tej edycji LM. Ale kibicować im nie będę.

2 polubienia

Przecież dużo biega i ma ponoć dobry strzał :joy:

na razie to odpadli tylko z LM …

Drużyna z atakiem Mbappe, Vinicius, Rodrygo, Bellingham tak słaba. Szok. Trencik będzie tam pasował ze swoimi foszkami. Może znowu zapuści dredy? Arsenal zaimponował naprawdę. Rozegrali to po mistrzowsku. Fajnie wygrać z tak potężnym rywalem ligę :wink:

4 polubienia

Do półfinału weszły drużyny z miejsc 2, 3, 4 oraz 15, więc poza naszym przypadkiem najlepsze drużyny z grupy są również najlepsze w fazie pucharowej, taka ciekawostka

1 polubienie

Niezłe bagno mają w Madrycie. Ciekawe, który trener podejmie się reaktywacji tej drużyny. Pytanie też kto odejdzie, moim zdaniem na pewno ktoś z dwójki Rodrygo/Winicjusz, chętni na pewno się znajdą, może Rodrygo wyląduje w Premier League, zobaczymy.
A z Trencika będą mieli niezłą bekę w Melwood :sweat_smile:

Ps. No i oczywiście poproszę o finał PSG - Inter :wink:

Czarnym koniem jest Inter. Arsenal w ostatnich latach wydał trzy razy więcej niż Liverpool.

1 polubienie

Jak to się mówi ciągnie muchę do gówna

3 polubienia

PSG-Inter w finale i niech wygra lepszy. Byle nie Arsenal, byle nie Barcelona.

1 polubienie

Inter po cichu, bez medialnych gwiazd, wydanych setek milionów, konsekwentnie i do przodu. Byłoby fajnie!

2 polubienia