Dokładnie 50 milionów mniej
O akurat pokazali mordkę palanta, bez uśmiechu-no strasznie mi go… nie żal
Domyślałem się że klękał nie tylko przed meczami
Życzę PSG finału i oczywiście porażki z Polską Barceloną. Ewentualnie jak Inter wygra to płakać nie będę
My mamy Caicedo za którego zarząd złożył ofertę.
byle nie barcelona, moze juz byc nawet PSG
I pięknie jest
Inter i Arsenal wyeliminowali niesympatycznych arogantów z miast na M
Arsenal niech wygra ligę mistrzów. Ha tfu na barce
Szobo to nawet nie wiem czy byłby w stanie wiązać buty Declanowi. Tyle pieniędzy za kogoś takiego… a szkoda gadać. Real kończący sezon bez niczego. Jeszcze może być pięknie.
Brawa dla Arsenalu za ten dwumecz pięknie wyjaśnili te białe szm…
Najsłabszy Real od lat. Arsenal zasłużenie wyrasta na czarnego konia tej edycji LM. Ale kibicować im nie będę.
Przecież dużo biega i ma ponoć dobry strzał
na razie to odpadli tylko z LM …
Drużyna z atakiem Mbappe, Vinicius, Rodrygo, Bellingham tak słaba. Szok. Trencik będzie tam pasował ze swoimi foszkami. Może znowu zapuści dredy? Arsenal zaimponował naprawdę. Rozegrali to po mistrzowsku. Fajnie wygrać z tak potężnym rywalem ligę
Do półfinału weszły drużyny z miejsc 2, 3, 4 oraz 15, więc poza naszym przypadkiem najlepsze drużyny z grupy są również najlepsze w fazie pucharowej, taka ciekawostka
Niezłe bagno mają w Madrycie. Ciekawe, który trener podejmie się reaktywacji tej drużyny. Pytanie też kto odejdzie, moim zdaniem na pewno ktoś z dwójki Rodrygo/Winicjusz, chętni na pewno się znajdą, może Rodrygo wyląduje w Premier League, zobaczymy.
A z Trencika będą mieli niezłą bekę w Melwood
Ps. No i oczywiście poproszę o finał PSG - Inter
Czarnym koniem jest Inter. Arsenal w ostatnich latach wydał trzy razy więcej niż Liverpool.
Jak to się mówi ciągnie muchę do gówna
PSG-Inter w finale i niech wygra lepszy. Byle nie Arsenal, byle nie Barcelona.
Inter po cichu, bez medialnych gwiazd, wydanych setek milionów, konsekwentnie i do przodu. Byłoby fajnie!