Liga Mistrzów 2024/2025

Dlatego dla mnie Ancelotti jest najbardziej przehajpowanym trenerem. Oczywiście ma zasługi ale i dużo szczęścia. Co pokazał prowadząc Everton wszyscy widzieliśmy.

1 polubienie

Też nie lubię Barcelony, ale Wojtkowi Szczęsnemu bym kibicował nawet gdyby występował w SS

1 polubienie

Do tego czasu mimo zasług w tym sezonie mendy wstawią ter Stegena. Chyba, że już oficjalne info, że nie mogą? Wtedy… mogę pomyśleć, zależy z kim by w finale grali. Mimo wszystko jednak bardziej kibicuję w tym dwumeczu Interowi, a w drugim PSG. Mimo wygranej PL to Arsenal byłby na czołówkach po tym sezonie, gdyby im się udało. No i zakończyłaby się beka, że nawet NF wygrywał LM, a oni nie.

Ancelotti nie jest przehajpowany. Swego czasu to był dobry taktyk, teraz to po prostu dinozaur jak Mourinho. Przehajpowany to jest Zizou

2 polubienia
  • A tymczasem Trent: mister Hughes ja z tym Realem to tylko tak żartowałem, please czy mogę zostać w LFC? :pray:

Pomyślimy ale najpierw zrobimy ankietę na LFC. Pl na ten temat a tam nie mają dobrej opinii o Tobie😂

• Trent: Polacy kocham Was, miejcie litość nad biednym synem marnotrawnym :pray:

:thinking::thinking::thinking:

Tak szczerze, to jakim trzeba być kibicem aby w końcowej fazie LM gdzie nie gra już Liverpool, ale za to 2 Polaków i nie chcieć aby nasz rodak zdobył ligę mistrzów? Zrozumiałbym gdyby grali w angielskich zespołach jak Kiwior, ale on nie gra też pierwszych skrzypiec, więc to trochę nijaki wklad jego w to. Ale tak? Co to zmieni jakby barca to wygrała? Arsenal, to bardzo dużo. Puszenie się kibiców, znowu nalot na naszą stronę i spamowanie, oczywiście umniejszanie naszego tytułu w PL na rzecz ich LM… Aż nie chcę wymieniać dłużej.
No chyba, że sympatia skierowana jest w stronę realu, no to jeszcze mogę zrozumieć.
Nie chcę w sumie dociekać co kto i dlaczego bo każdy ma swoje sympatie i antypatie. Tylko ciekawi mnie taka postawa przeciw Polakowi mimo wszystko.

@everlast. Ja już wcześniej pisałem, że kibicuję lewemu. Chociażby dlatego, że gra główną role w bracelonie, ja już nie doczekam takiego piłkarza z Polski.
Owszem, masz rację, jak Inter wygra, to też będzie spoko, bo są tam Polacy, ale własnie są i? I tylko są. Jaka ich rola w sukcesie Interu? Lewy ma szansę zapisać się jako jeden z mega topowych piłkarzy w historii. A Zalewski np? Coś jak Kuszczak w United pewnie. Był.
W każdym razie, najlepszą opcją byłby Inter- baca w finale, ae będzie w półfinale.
A że będą się puszyć? Rusza Was to ,że barca by sie puszyła po zwycięstwie? Oni co roku cos wygrywają. Więc takie puszenie to norma

2 polubienia

Jurgen Klopp i Pepino Lijnders

Jak patrzę na ten Real i rozdmuchane do granic możliwości ego, to mam tylko jeden wiersz w głowie.

Z dedykacją dla Trenta Aleksandra Arnolda.

Ale jesteś czepliwy. Musi być twoje na górze i ostatnie zdanie. :joy::face_with_peeking_eye:Niech ci będzie że Zizou również gdyż całkiem o nim zapomniałem że jeszcze ktoś taki w trenerce jest obecny.

1 polubienie

Taka, że nic to nie zmieni w kwestii złotej piłki dla Lewego, a PSG za nowo obraną ścieżkę i futbol totalny zagrany z nami zacząłem nieco sympatyzować, jednak najbardziej kieruję się ku Interowi. Już patrzę oczami wyobraźni, gdy przy stykowym wyniku wchodzą Zielu i Zalewski i robią akcję bramkową, o tak! Orgazm. :joy:

Akurat do Barcy to nic nie mam ale gdyby to na przykład był Bayern to mogłoby tam grać i… 11 Polaków a ja i tak byłbym przeciw.
O “memnited” to już w ogóle nie wspomnę.

chyba przeciw barcelonie. Ci to dopiero się będą puszyc, bo to przeciez wiecej niz klub. Do tego przypomnij sobie jak dopinali transfer Coutinho - albo odchodzisz zimą albo w ogole. Dembele tez kazali nie przychodzic na treningi. I pewnie wiecej takich przykładów by się znalazlo. Teraz nie mają kasy, więc chwilowo nikogo nic nie boli, ale poczekaj kilka lat i znowu się zacznie.
Real też sobie wynalazl metodę, dla odmiany brania za darmo, ale przynajmniej nie każe zawodnikom robić takich cyrków.
Swoja drogą to w interze też masz dwóch Polaków, czemu jesteś przeciwko nim?

1 polubienie

Po prostu mnie zwyczajnie ten Raphinha za przeproszeniem wkurwia. Nie lubię tego typu piłkarzy. Ale wiadomo że w finale jak już będą to chłopakom naszym będzie się kibicować😉.

Inter dał już dupy w finale z Man City. PSG się wczoraj nie popisało, więc scenariusz Arsenalu w finale jest możliwy.

Pewne jest, że w finale LM w tym sezonie zagrają Polacy-na bank 2 ale może i 3 :poland::muscle::sunglasses:

Jak będzie Psg-Inter to nie zagra żaden xd
No ale wiem o czym mówisz. Będą w kadrze

@MG75 kontuzja

Dlaczego Zieliński poza kadrą na dzisiejszy mecz? Kartki, kontuzja czy decyzja Simone?

ale nigdy tam nie pójdzie nasz zawodnik, bo go bolą plecki

a co to za różnica?

Ale Piotruś niech wygra bo w fajnym klubie gra

Wygrana Arsenalu byłaby dla nas niekorzystna bo oni na pewno nie popełnią naszego błędu i wykorzystają taki sukces do wzmocnienia składu, zatrzymania najlepszych i ściągnięcia topowych zawodników. A wzmocnienie jednego z najgroźniejszych rywali nigdy nie jest dobre, szczególnie przy naszej “wstrzemięźliwości” w tym zakresie. Więc cieszę się że wykopali prześcieradła z rozgrywek ale pucharu im nie życzę.

2 polubienia