Całkowicie o co innego mi chodziło
Nie wierze, że są tacy którzy nadal się nabierają.
Spójrz na temat Gravena, a on ani bramki, ani asysty nie zaliczył, a już jest debeściak
Ojciec Luisa Diaza:
“Luis jest oddanym kibicem Barcelony. Gra w tym kluibe byłaby dla niego spełnieniem marzeń”.
Jak dla mnie mentalnie drugi Coutinho. Fajny zawodnik, ale strasznie chaotyczny (chociaż to czasem jest na plus). Jak nie ogarniemy jakiegoś kozaka na skrzydło to szkoda go komuś oddać, szczególnie patrząc na wiek Salaha.
Diaz do oddania tylko w przypadku dobrego transferu zastępczego, a o to można mieć pewne wątpliwości
Po naprawdę dobrym występie przeciwko Ipswich, Lucho zagrał dzisiaj kapitalne spotkanie. Mega cieszy Kolumbijczyk w formie. Widać, że styl gry Slota mu leży. Oby tak dalej😁
Jeszcze jakby przestal holowac tyle pilke, to moze nawet bedzie to jego sezon. Podania narazie ma w tempo.
Kapitalne 2 bramki. Lucho potwierdza swoją fenomenalną formę na starcie sezonu. Zdecydowanie służy mu rola w systemie Slota.
Diaz widze ze swietnie spedzil czas w klubie na ogarniecie angielskiego XDD
Niech kapuje tylko shot=goal to wystarczy
Jak będzie grał tak jak dzisiaj to może i słowa po angielsku nie mówić. Chyba wreszcie trochę dojrzał u nas ten Diaz i jeśli nie będzie kontuzji to może być to jego najlepszy rok u nas. W tym momencie jest kluczowy w tej drużynie.
Dopiero teraz obejrzałem - https://www.youtube.com/watch?v=XGUqemlAJuE no to jest lekko kompromitujące - po tylu latach nie móc odpowiedzieć na kilka pytań? Tu można gotowymi wypowiedziami sypać bez zbędnego akcentu i z błędami gramatycznymi - Kali jeść, Kali szcżeśliwy itd. Jak on żyje w mieście
Widać, że jest różnica pomiędzy brazylijczykami oraz argentyńczykami a pozostałymi latynosami…
W tej robocie to się liczy żeby biegać , strzelać i asystować tak w skrócie.
Jak do tego nie ubierze getr na lewą stronę to się tylko cieszyć.
Osobiście sam nie rozumiem jak można się nie nauczyć języka w kraju w którym się żyję, gdzie treningi są prowadzone po angielsku, gdzie koledzy rozmawiają naokoło Ciebie.
Nawet się nie starając po latach to człowiek z automatu już podstawy umie.
No, ale jak trenerzy nie mają z tym problemu to ja też do tego nic nie mam.
Ważne żeby nauczył się podawać w tempo i nie robić X strat na mecz.
Moim zdaniem on jak większość Latynosów mówi po angielsku na tyle że z każdym o pierdolach w klubie pogada ale nie che wypowiadać się do tv w tym języku bo nie czuje się pewnie. Firmino tak 6 lat robił
Co do jego formy. Pragnę przypomnieć że w zeszłym roku porwali mu ojca. Przypuszczam że mogło to na niego wpłynąć.
Ja tam w niego wierzyłem a teksty że Gordon lepszy rozbawiały mnie do rozpuku
Gość strzela dwie bramki, a stadion na koniec spotkania wyśpiewuje pieśń na cześć tego wariata. Miejmy nadzieje, że będzie tak co kolejkę mocne wejście w sezon. Trzymamy kciuki za Lucho.
Zabawne jak większość forum chciała go wykopać na pysk przed sezonem, jednocześnie bez przerwy krytykując w każdym meczu (czasem oczywiscie slusznie), głownie fanclub Nuneza W zeszlym sezonie po trudnym początku, problemach osobostych, jego forma miala powolną tendencję zwyżkową, brakowało przede wszystkim lepszej finalizacji akcji, sytuacje kreował, koledzy często je marnowali. Naduzywał też dryblingu, ale taki ma styl gry, w zasadzie robil wiele rzeczy dobrze do finalnego momentu akcji. Rozegrał dobre Copa America, a początek sezonu, w zasadzie od meczu z Sevillą ciągnie naszą ofensywę, rozstrzelał się na dobre i dokłada to, czego brakowało mu wczesniej. Wchodzi w prime swojej kariery, zobaczymy jak dalej będzie to wyglądać.
Barcelona już uruchamia osiemdziesiątą trzecią dźwignię, 140 milionów euro i Diaz ląduje na Camp Nou.
Diaz wchodzi w buty Mane, wreszcie daje naprawdę świetne liczby.
Do tej pory efektywność była jego piętą Achillesową
Oni już skupili się wyłącznie na Nico z Bilbao.