Doak za to napewno ma podjazd i do tego moze zagrac na 1 pozycji a nie 3.
Bo za doaka zarobimy 25m+. Dodatkowo jak kolega wspomniał może grać tylko na jednej pozycji. I doak z racji wieku będzie naciskał na grę.
Chiese możemy sprzedać za pewnie 12-15m. Jednak za rok tą kwotę też będzie bardzo zbliżona.
Chiesa tp teoretycznie wam zagra na trzech pozycjach w praktyce nie gra nigdzie i bierze wysoką tygodniówkę. Liverpool chciał kupić isaka to posiada fundusze na duże transfery. W takim razie zostawmy Szweda w spokoju kupmy Eikitike i nadwyżkę przewalamy na prawego naapstnika ktory może grać rowneiz w ataku. Do tego mamy na sprzedaz Chiese nuneza i Elliot żeby uzupełnić budżet na transfery. Jezeli diaz nadal będzie napalony na Barcę to szukamy za niego zastępstwa. Doak moze byc sprzedany nie upieram sie ale nie mówicie mi że chiesa to jakaś alternatywa skoro przez caly sezon wniosl do gry mniej niz Nunez. Slot go nie wystawia vo mu nie pasuję i nie chce żeby zlapal kontuzję.
tylko jak widzisz sprawa się troche skomplikowała i nagle 4 nowych graczy do ataku to tak też słabo, a jednak Chiesa rok trenuje z resztą drużyny.
To nie chodzi że nie przyleciał, a co robił w trakcie ostatnich dni.
To nie chodzi żeby go karać , ale ma zostać i być wybuczany w każdym meczu przez swoich kibiców ?
Nie wiem czy chłop to specjalnie nie zrobił żeby zmiękczyć podejście Liverpoolu o jego sprzedaży.
Nawet Nunez wiedział jak się zachować.
Dobrze, że na tej stronie mamy Gakpo i klub już na teraz ma alternatywę.
@Loku64 tańczył, śmiał się na głos , wrzucili to socjale,
Mózgu nie miał , że koledzy z drużyny to zobaczą?
Że małżonka Joty to zobaczy, a pewnie nie raz razem czas spędzali
Oczywiście, że pewności nie mam, ale ma te same ubrania na których pajacował do filmików i udzielał wywiad na temat Joty , więc jest duże prawdopodobieństwo.
Trzeba poczekać co sam zawodnik powie
Tylko wlasnie co robil, to mnie ciekawi, pojawil sie na imprezie, ale cos poza tym ? Tak pytam po prostu mocno nie sledzilem, co on takiego robil.
@Lapaino a masz pewność, że to nowe filmiki z soboty, bo z czego widze po X kraża stare nagrania, przy postach wlasnie go szkalujacych
Tak pojawił się na imprezie, śmieszkowal i pajacował przed kamerą. Myślę że wystarczy
Poczekaj powiedz mi czty ty uważasz ze Chiese mozna wystawic zamiast salaha gdy on bedzie na pucharze szamana? Ja nie widzę w tym zadnego sensu bo nic nie wnosi do drużyny. Ekitike plus fofana za Diaza i kudus jako zawodnik do gry w napadzie i za Salaha. Dwoch napastnikow nie kupisz więc musisz kombinować.
Nie nic po za tym. Bawił się w najlepsze z jakimiś influecerami kiedy jego kolega z zespołu miał akurat pogrzeb. Spoko niech gra dalej przecież to zachowanie odpowiednie według @Loku64 . Też byś poszedł się bawić na impreze kiedy twój kolega z którym ciągle się widziałeś od kilku lat zmarł?
Ogólnie to myślę, że Diaz jest już skreślony u nas. Szatnia mu czegoś takiego nie odpuści
e. Oczywiście jeśli to jest prawda, że było to w dzień pogrzebu
Mam nadzieje jeżeli te filmiki sa z teraz
Ja nie oceniam, czy odpowiednie, czy nie. Ja po prostu szukam okoliczności lagodzacych, albo jakis ewidentnych dowodów na zachowanie nieodpowiednie.
Reszta chętnie wydaje wyroki.
Przede wszystkim Lucho był na drugim końcu świata, może to był jakiś event sponsorowany, na który juz był dawno umówiony.
A krążą tez filmiki nagrane znacznie wcześniej.
Zaskakuje mnie jak łatwo ze szczątkowymi danymi wam tu go szkalować
Event sponsorowany? On tańczy z jakimiś randomowymi ludźmi w zwykłym domu
To odwołujesz, bo każdy zrozumie jak powiesz, że właśnie zmarł twój przyjaciel.
Mógł zachować nawet udawaną powagę , a nie pokazywać zegarek czy torebkę i tańczyć.
Teraz tak wiecej patrze, to na pewno na imprezie byl i wygladal na radosnego. Na pewno PRowo zle to wyglada, stad nagonka.
Nie znam go osobiscie, wiec ciezko mi powiedziec, co mu w glowie siedzialo, na pogrzebie raczej pojawić się nie mógł, ale właśnie imprezę mógł odpuścić, albo zachować pozory powagi.
Z drugiej strony jak miał może wywalone, to miał, co mu zrobisz.
Jak miał wywalone na pogrzeb to bym go krótko mówiąc w*****ł z klubu. Rozumiem że ktoś nie przyjechał itd., ale nie bawienie się w najlepsze. Będę szczęśliwy jeśli go sprzedamy. Chyba że te filmy są fejkiem.
Problem w tym, że nawet jeżeli nagrania nie są z dania pogrzebu, ani z czwartku/ piątku to fakt ukazania się ich na SM wyszedł bardzo krzywo. Ja ogólnie nie karzę mu przeżywać nie wiadomo jak żałoby (bo to nie jest jego rodzina) - równie dobrze mogli za sobą nie przepadać. Natomiast PR-owow on albo jego “sztab” poprowadzili sprawę fatalnie. No chyba, że jest to forma nacisku na transfer - wtedy akcja może okazać się wybitnie skuteczna.
A Barca chyba nie wybrzydza, wzieli od nas Cou z chronicznym bolem plecow, Suareza co w ciągu roku 2 gości pogryzł i był zawieszony na kilka miesięcy
Przed meczem z Mewami:
"Jeśli chodzi o jakość, to bez wątpienia zasługuje na więcej minut – tutaj lub w jakimkolwiek klubie, dla którego zagra. Bo jego umiejętności są wystarczające, by grać dla nas. Jednak, niestety dla niego, na prawej stronie rywalizuje z Mo Salahem. Myślę, że mógłby też występować na lewej flance, ale tam są już Cody Gakpo i Lucho [Luis Díaz]. I nie sądzę, że pomylę się mówiąc, że cała trójka miała naprawdę znakomity sezon.
Chiesa startował niejako od zera – a może i z dwoma, trzema bramkami straty – bo gdy do nas dołączył, nie był jeszcze na tym samym poziomie fizycznym, co reszta. To oczywiście nie pomagało na początku. Gdy już doszedł do pełni formy, tamci grali tak dobrze, że nie miałem powodu, by cokolwiek zmieniać. W konsekwencji nawet załapanie się do kadry meczowej stawało się trudne, biorąc pod uwagę obecność Darwina Núñeza i Diogo Joty. Jednak czy jest on wystarczająco dobry, by grać w tym zespole? Tak. Po prostu zawsze wierzyłem w Lucho, Cody’ego i Mo – i rzadko kiedy rozdzielałem ich na boisku."
Czy Ci się podoba, czy nie szansę na pozostanie Chiesy w zespole wzrosły i ma szansę odgrywać większą rolę.
Nic nie mogę zrobić.
Ba, jak zostanie i Slot będzie go nadal wpuszczał to i tak będę oglądał Liverpool.
Może nawet sam zawodnik da jakieś rozsądne argumenty, że to filmik z kiedyś indziej i jego kolega bez wiedzy akurat w taki dzień udostępnił czy coś.
Z tym, że koledzy już jednak coś mogą zrobić , tak samo lokalsi w większej ilości i wątpię, że Slot będzie chciał mieć taki kwas w zespole na następny sezon.
Już sobie wyobrażam atmosferę na pre sezonie.