Luis Díaz

Pozbyć się tego głupka i podpisać tego całego Fofane z Lyonu

Oglądałem sobie ostatnio kompilacje trafień z zeszłego sezonu - chyba tylko jednego gola zdobył po akcji ze skrzydła, większość to tapiny albo pinball w polu karnym. Ze spokojem da się znaleźć skrzydłowego, który potrafi dryblował, za pieniądze z tego pajaca

Juz abstrahując od Diaza to wyjątkowo trzeba docenić, że Endo i Mac Alister się pojawili, szczególnie jeśli byli w rodzinnych stronach w tym czasie.

10 polubień

Nawet barceloniarze go nie chcą

@Loku64 zupełnie nie rozumiem dlaczego prawie zawsze musisz stanąć okoniem.

Przecież tego matola nie da się obronić za tą sytuację. To że nie przyleciał rozumiem. Nie wygląda on na najostrzejsza kredkę w piórniku więc wątpię żeby umiał załatwić taxi s co dopiero samolot.

Natomiast to że w trakcie tragicznej śmierci bliskiego współpracownika i jego brata który chociażby jego wspierał poszedł sobie na imprezkę jakie smotruchow to jest OBRZYDLIWE.

I jakieś tłumaczenie typu inna kultura bla bla. On żył i mieszkał kilka lat w Anglii i w Portugalii więc doskonale wie jak my zachowujemy się w europejskiej kulturze z której czerpie korzyści. Wystarczyłoby tym ryjem nie świecić.

A jeśli na tragedii joty próbuje sobie ugrać transfer (osobiście uważam że on tylko jest głupi) i specjalnie się tak zachowuje to on nawet śmieciem dla mnie nie jest. Gorzej

Szczerze to im dłużej o tym myślę to tym bardziej nie chce tego ryja oglądać w naszej koszulce.

I tak wiem że broniłem go bardzo długo. Ale broniłem piłkarza. A nie człowieka

7 polubień

Diaz ponoć rozmawia z dwoma FCB - Barcą i Bayernem.
Bawarczycy po wypadnięciu Musiali muszą kogoś sprowadzić, a Diaz dla nich to zawodnik wysokiej klasy.
Barca z kolei po fiasku z Nico ma problem i będzie chciała sprowadzić skrzydłowego, celują w Diaza i ewentualnie Rasha.
Jest więc szansa, że finansowo sprzedaż Diaza wyjdzie nam całkiem nieźle.

4 polubienia

A ja już od dawna byłem za tym, żeby go sprzedać, teraz jeszcze dołożył do pieca ostatnią sytuacją - niech idzie jeśli chce, kwestia tylko tego ile potencjalni zainteresowani są w stanie za niego zapłacić.
A zostać tu nie może, bo jak to mówią “z niewolnika nie ma pracownika”

2 polubienia

co Ty za korekty masz? juz którys kolejny post, że nie idzie zrozumiec co to za słowo? moglbys sprawdzic na koniec i zedytowac :slight_smile:

1 polubienie

Jeżeli to, że Diaz imprezował po śmierci Diogo w sytuacji, gdy to właśnie Jota oddał mu publiczny hołd w czasie gdy jego ojciec został uprowadzony, to nie widzę go dalej w naszym zespole.
Już wcześniej wiele osób kwestionowało jego mentalność (ciągłe wspominanie o grze w Hiszpanii).

Problemem jest jednak to, że po stracie Diogo pozostał on jedyną sensowną opcją na pozycję nr 9, a zarazem jedynym backupem na lewe skrzydła dla Gakpo, z którego zdrowiem różnie bywa.

Jeżeli go sprzedamy to będziemy potrzebowali nie tylko skrzydłowego, ale i napastnika. Jeżeli okaże się, że z klubem pożegna się też Darwin to spodziewać się powinniśmy aż trzech transferów do linii ofensywnej. Do tego należy spieniężyć Chiesę. Za tę trójkę dostaniemy może w okolicach 120 mln. To trochę mało by klasowo ich zastąpić. Wydaliśmy już masę forsy, ostatnie tragiczne wydarzenia też finansowo nam nie pomogą. Do tego priorytetem jest stoper.

Patowa sytuacja.

Pewnie chodziło o smoluchów, nieładnie. A co do tego użytkownika, to każdy post tak wygląda, poświęcenie dwóch minut na korektę to widać zbyt wiele cennego czasu.

Ja to bym od biedy brał za kolumbijczyka, Xaviego Simonsa + Ekitike za Świętej Pamięci Diogo. Darwin np. po raz kolejny pokazał, że pomimo miernych umiejętności, sercem jest z drużyną i tego odebrać mu nie można. A jeśli np. Napoli przysyła jedynie jakieś śmieszne oferty na waciki to… no wiadomo

3 polubienia

**

**
sprzedac i sie nawet nie zastanawiac, jesli beda braki to od biedy mozna zagrac na f9 ktora bedzie szobo, w tamtym sezonie nawet szobo gral na skrzydle w koncowkach. Lepiej nie miec kwasu w druzynie. Moze jak odejdzie tak duzo pilkarzy z przodu to zagra ktos z akademii.

Można go trochę obronić, ale strasznie nieetyczne, że wyszło to nagranie. Ale to nadal wygląda jak by miał jakoś dotrzeć na imprezę. Mam nadzieje, że jak zostanie to nie wpłynie to na zespół negatywnie, bo już mamy dość złych rzeczy.

Tak z ciekawości czy ty będąc trenerem szczerze odpowiesz czy będziesz właśnie takie teksty mowil. Jeet ok widac progres i gość może wiecej.chiesa przez caly sezon rozegrał ok116 minut w lidze. Mieliśmy kilka spotkań w lidze gdzie byl już pewien tytuł. Chiese w jedynm spotalniu wystąpił od pierwszej minuty. Slot mogl powiedzieć prawdę ze odstaje i nic nie wnosi do rywalizacji. Przegrał ja ze wszystkimi ofensywnymi zawodnikami. Jakby klub chcial go zostawić vi mieli plan na niego to by w końcówce dostawal wiecej minuty a tak wszyscy sie bali ze ostanje kontuzji i zostanie.

Tylko co tu jest do bronienia? Jeśli masz chęć jechać na pogrzeb - jedziesz. Nie masz chęci - nie jedziesz, jednak minimum inteligencji emocjonalnej wskazywałoby na zachowanie wstrzemięźliwości od publicznego balowania. Balujesz w tym czasie? To chociaż wybroń swoje zachowanie. Zrobił błazenadę, a kiedy wszyscy wkoło zaczęli mówić, że tak nie wypada, to nagle strona zainteresowana jego nabyciem (Barca) sprzedaje bajkę o obowiązkach i kontraktach, by tylko wybielić go. Ciekawe jaki mają w tym interes :slight_smile:

Lubię Lucho, ale jeśli użył tej sytuacji do odwrócenia LFC i kibiców od siebie, by ułatwić sobie odejście, to chłop spalił wszystkie mosty. Możesz gryźć jak Suarez, możesz symulować jak Coutinho, ale nigdy, przenigdy nie powinno się używać czyjejś tragedii dla własnego interesu.

1 polubienie

No dlatego mówię, że można go bronić że nie miał jak dojechać, ale jego zachowanie jeśli to prawda jest poniżej wszelkiej krytyki. I będąc piłkarzem nie chciałbym dzielić z nim szatni

ja powiem krótko diaza za to co zrobił wypierdoliłbym z klubu, ale nie schodzil duzo z ceny niech odchodzi obojetnie gdzie za 70 mln bo wiecej za niego nie dostaniemy, nikt nie jest ponad klub a znajac charaktery salaha czy vvd nie beda patrzec przychylnym okiem na niego w szatni, a tak pozasportowo to naprawde zalosne ze diaz w taki sposob buduje sobie jednokierunkowa droge do odejscia