Luis Díaz

No byłem :laughing: Ale ten wątek na tyle był niejasny, że średnio mnie zainteresował. Wiem tylko, że coś odwalił. Co za problem przypomnieć, nawet jakimś screenem w formie dowodów.

1 polubienie

W skrócie bawił się na jakieś imprezie influencerów w dzień pogrzebu Joty. Nikogo nie zabił, ani nie skrzywdził, ale wielu poczuło, że było to niesmaczne :stuck_out_tongue:

Na pogrzebie się nie pojawił, imprezował z influencerami i wyciekły jego tańce chyba przed, albo po pogrzebie. Ale już po śmierci Joty.

A ok, no to wyszło niesmacznie, fakt. To jest jeden z powodów, żeby się pożegnać, ale szczerze nie jest najważniejszy. Tak naprawdę możemy sobie pozwolić na sprzedaż, bo mamy dobrą ławkę, a jeśli ekitike sobie może tam poradzić to Isaka trzeba brać. Ciekawi mnie kogo weźmiemy na ŚO najbardziej

Każdy sobie generalnie może poradzić na większości pozycji. Pytanie jakie należy postawić to raczej: czy granie piłkarzem nie ma jego koronnej pozycji pozwoli drużynie uwolnić pełen potencjał.

Młody Gerrard, ten dynamiczny i z siłą konia, grywał za Beniteza na prawej pomocy, a w reprezentacji na lewej pomocy. Też mógł tam zagrać. Tylko najlepsze rzeczy na boisku robił, grając w środku.

Jak Ekitike zrobi na LS takie liczby jak Diaz to poproszę o wiadomość. Sprzedaż Diaza jest osłabieniem drużyny. Oczywiscie świetną wiadomością jest kupno Isaka (oby) i Ekitike, ale na LS się osłabiamy.

Diaz zaczynał w 28 spotkaniach z czego w 14 jako 9. Gakpo zaczynał w 23 i wszystkie jako LN. Takze jakby Diaz mniej zaczynał na tym LN niz Gakpo. Zaraz wyskoczysz, no bo musial grac na 9, ok ale skoro zaczynał 1/3 spotkan na LN to znaczy, że az tak się nie osłabiamy, do tego wcale nie jest powiedziane, że w zamian kogos nie kupimy, cos własnie w stylu transferu Diaza, że potem mozemy sobie na nim zarobić.

ale wiesz, że Nunez jest 3 najlepszych strzelcem eliminacji i 2x byl drugim strzelcem zespołu? Czyli, że ma zostać? Rozwój polega na wymianie trybików i jak jest okazja dobrze zarobić to to się robi. My na tym ciagle tracilismy, bo wiekszosc oddawalismy za darmo

Oczywiście, że Gakpo jest naszym podstawowym zawodnikiem na lewej stronie za Slota, i transfer Diaza zbytnio nie osłabia naszej wyjściowej jedenastki. Co nie zmienia faktu, że Lucho to bardzo dobry zawodnik, o końskim zdrowiu i jego przydatność w zespole była spora, dlatego też kwota za niego jest adekwatna do tego co sobą prezentuje na boisku.

Nam potrzebny jest dobry następca Lucho bo w razie kontuzji Gapcia jesteśmy w czarnej dupie na tej pozycji.
Nie! 17 latek tego nie ogarnie i tyle.

1 polubienie

Luis Díaz OFICJALNIE opuścił Liverpool i dołączył do Bayernu Monachium. Zatem na dalszą dyskusję na jego temat zapraszam do wątku → Byli piłkarze Liverpoolu w nowych klubach