Ocenianie poszczególnych piłkarzy, gdy cała drużyna nie wie jak grać i nie umie zdominować żadnego przeciwnika z którym gra od ponad pół roku świadczy, że niektórzy nie rozumieją gier zespołowych. Przy poważnym trenerze i bardziej inteligentnym zawodniku od Gakpo na lewym skrzydle Kerkez będzie ważnym piłkarzem na lata w klubie.
No powiem ci, że ja wysłałem komentarz już po strzelonej bramce. Alfredo też strzelał. Nawet miał bardzo ładny gol w debiucie
Proste…ja w wieku 13 lat nauczyłem się grać słabszą nogą….poprostu trenowałem na maxa i udało się…no ale chyba nie jest odkryciem to,że 90% profesjonalnych graczy to zwykłe głąby i tłuki i im wszystko wolniej przychodzi
Łysy pcha się w gips że ten kleszcz wychodzi na 2 połowę ![]()
chętnie tą “rewelację ligi” bym z powrotem wysłał Wisienkom. Ale szrot nam sprzedali. Dajcie spokój. Gwarancja do bramy i się nie znamy jak za starego golfa z tego komisu spod Wrocławia.
Oby się nie okazał “one season wonder”, ale póki co Andy > Kerkez.
Z ciekawości- jakiś konkretny komis masz na myśli? Pytam, bo jestem z Wrocławia ![]()
Kerkez fatalnie, strzelony gol niczego nie zmienia w tej ocenie, nie rozumiem dlaczego Andy nie gra.
Łaska kibica na pstrym koniu jeździ.
Kerkez już jest szrotem, ale Wirtz, który kosztował 3x więcej, który przez 9 kolejek nie stworzył żadnej dużej szansy kolegom, którego całe lato nazywałeś magikiem, JESZCZE tym szrotem nie jest, bo jakby nie Salah, to Wirtz miałby KILKA asyst xD. Kerkez to chociaż ma gola xd, bo “magik” z Leverkusen to póki co odija się od każdego w tej lidze.
W samej PL tylko 16 szans. Jak tam Odegaard?
Ch * j mnie obchodzi Odegaard, ale jak chcesz wiedzieć to ma 1 wykreowaną setkę i 3 szanse (chociaż tą statystykę można o kant d* py rozbić) w 204 minuty (nawet asystę ma xd), Wirtz ma 16 a zagrał 3x więcej minut… i podkreślam - rozgrywający za ponad 100 mln w 9 kolejek nie był w stanie stworzyć żadnej stuprocentowej szansy koledze z zespołu.
I zacząłbym od tego, że Norweg swoją wartość w tej lidze udowodnił i przede wszystkim nie kosztował 120 mln, a 35 XD.
Chciałeś błysnąć, a wyszło jak zwykle. 0 merytoryki.
Czyli gdyby Odegaard kosztował 70 mln to trzeba oczekiwać od niego 2 setek wykreowanych.
Ty serio to teraz napisałeś? XD
Zawsze byłeś dobrze poodklejany, ale widzę, że coraz mocniej lecisz w tym hejcie do Arsenalu, bo oczywiście nie odniosłeś się do tego, że Wirtz ma 0 wykreowanych setek w 600 minut, tylko do piłkarza Arsenalu i jeszcze mega durnym zdaniem, no ale w Twoim stylu po prostu. Ty twierdzisz, że Chelsea jest mocarna, więc czego ja właściwie oczekuję.
Myślę, że oczekiwania wobec zawodnika za 35 mln zawsze będą dużo mniejsze niż za zawodnika za 120 mln i ewentualnie niewypalanie takiego transferu można wpisać w koszty. Zresztą tak jak wspomniałem - Norweg swoje w tej lidze udowodnił.
To ciągle więcej niż u Wirtza.
Jak może mieć Wirtz 0 wykreowanych setek jak dwa mecze temu wystawił w piękny sposób Salahowi tylko ten trafił w boczną siatkę…![]()
https://www.squawka.com/en/comparison-matrix/?compare=MV8_2zqhPh7QuIKD_hF3G
To jest setka dla Salaha. Gdyby jakiś oszołom się kłócił. Tak to jest setka dla lewonożnego zawodnika.
Klopp wprowadziłby Kerkeza do składu koło listopada, dając mu czas na adaptację oraz oddając szacunek i doceniając Robertsona. To samo działoby się z Frimpongiem po drugiej stronie. Slot popełnia amatorskie błędy w zarządzaniu swoimi ludźmi. Zabiera im pewność siebie, nie uznaje hierarchii. To się musi źle skończyć dla naszego łysego trenera.
Plus piłka po podaniu wypluta ze dwa razy bardziej do przodu niż trzeba było, przejęta jakieś pięć metrów w bok od słupka i jakieś sześć w głąb boiska, nie wiem jaki to kąt, to się chyba cosinusami liczyło, dawno temu chodziłem do szkoły, ale ostry na bank. Do tego bramkarz stojący na krótkim i obrońca który właściwie dobiegł do piłki, co wymusiło strzał. Chyba ci ta piętka z ruletą zaburzyła zdolności poznawcze. To było fascynujące wizualnie i szybko pomyślane, ale niespecjalnie udane. Jakby podał identycznie normalnie kopiąc do przodu, to nikt by tego nie pamiętał.
A co myslales? Nie krytykujesz Kerkeza tylko dlatego bo psuje to twoją teorie o innym tempie w innej lidze. Kerkez jest ograny w PL a gra najslabiej wiec jakie masz na to wytlumaczenie?
To nie jest setka ani big chance created bo sie nie naliczylo w statystykach z gowno strony z jakiej korzysta ekspert Mude. Ale on albo nie oglada meczow albo ogladajac traktuje pilkarzy wybiorczo by udowodnic swoje gowno teorie: fatalny Wirtz, super Isak, super Kerkez. Te jego teorie o innym tempie w ligach farmerskich maja gowniane znaczenie bo Ekitike i Wirtz i tak lepiej graja od Isaka i Kerkeza ktorzy realnie mieli od zaraz rozwalac lige.
Przypominam ze on plakal by zwalniac Kloppa gdy mial wypalona druzyne, a jest bardzo spokojny w przypadku Slota ktory dostal zespol marzen i nie umie tego wykorzystac.
Fakt jest taki ze to nie pilkarze z bundesligi sa najwiekszym rozczarowaniem tylko gwiazdy Premier League.
Ale wiesz o tym, że oficialna strona PL również przy Wirtzie i big chances created pokazuję okrągłe 0?
A ta sytuacja, którą wstawił tutaj @josif (wyzywając użytkowników od oszołomów przy okazji, co jest mega żałosne), nie jest stworzeniem setki, JEST KLUCZOWYM PODANIEM, ponieważ stworzenie setki to podanie, które natychmiast stawia zawodnika przyjmującego przed 100% szansą na gola, tutaj tego nie ma, ponieważ Salah musiał jeszcze tą piłkę zgarnąć i samemu sobie wykreować pozycję do strzału, co zresztą zrobił nieudolnie.
Ale widzę, że logiczne myślenie nie dla Was.
Gdzież napisałem, że Kerkez albo Isak są w super formie? Mógłbyś przytoczyć, bo jesteś kolejnym po @spawacz , który sobie coś dopisuję i głosi tezy z d * py.
Za szybko został wprowadzony do nowego systemu, powiem być wprowadzony jak Robbo 8 lat temu, tutaj szpilka dla Slota. No i trzeba napisać, że wszedł do zespołu, gdzie każdy defensor w tym sezonie wygląda słabo albo max przeciętnie (VVD), to nie pomaga.
W przypadku Wirtza, to jednak Graven i Szobo jako jedyni grają na poziomie i tak mu to nic nie daję.
Znowu, gdzież tak napisałem? Kolejny raz sobie coś dopisujesz, chłopie OGARNIJ SIĘ!
Fakt jest taki, że gwiazdy z PL są daleko od optymalnej formy, z większych i mniejszych przyczyn, za to Twój magik z Bundesligi jest po prostu fatalny i trzeba być chyba jego sajko fanem jak Ty, żeby twierdzić inaczej. Typ nie wykreował żadnej 100% sytuacji przez 9 kolejek, wygrał raptem 25% pojedynków na boisku, odbija się od każdego z tej ligi, ALE NIE, to przez Salaha nie ma asyst i to koledzy mu nie pomogą. Będziesz bronił go przez rok/dwa jak spora część tego forum kiedyś Nuneza, a potem zrozumiesz, że to nie był zawodnik na PL, jak już Go będziemy sprzedawać do jakiejś Borussi.