Przecież wiadomo że Polskę biorę tylko na takie turnieje żeby nikomu innemu nie przypadł tytuł frajera. Choć Szkocja dzielnie walczy.
P.S za 9 minut Szobo pokaże co to znaczy grać na swojej pozycji. Austria jescze w szatni a już przegrała.
Coś czuję że Szoboszlai dziś zostanie zjechany że nie pokazał w kadrze Węgier tego co Wirtz i Musiala w kadrze Niemiec
Nie pokazał niestety xD
Patrzę na mecz Węgrów i aż mi szkoda Doma. Całkowicie anonimowy występ. Co się z nim stało pod koniec sezonu?
Facet coraz bardziej zaczyna wyglądać na nieporozumienie.
Oby Slot wyciągnął z niego grę jak na początku zeszłego sezonu, na razie wygląda to dramatycznie.
Ten początek tamtego sezonu to jakiś utarty mit czy co? Przecież on nie zagrał ani jednego dobrego meczu. Na początku trochę więcej biegał i to tyle.
Całe Węgry wyglądają dramatycznie. Żenujący pressing i brak jakiegokolwiek pomysłu na grę. Trochę przypominają Polskę w najgorszej dyspozycji. Szobo trochę lata po skrzydle, trochę w środku, ale Szwajcarzy skutecznie odcinają go od gry. Takie case Lewego w kadrze
Hahahaha co? Przecież on na początku sezonu był naszym motorem napędowym. Z Aston Villa na Anfield zagrał wybitnie np.
Choćby mecze z Forest, Sheffield czy Chelsea. Ogólnie przed kontuzją był jednym z naszych najlepszych graczy. To nie było tylko bieganie.
Jakoś wczoraj nie widziałem komentarzy że Robertson się nadaje do kopania ziemniaków bo jego drużyna została rozjechana piątką, ale jak Szobo gra z 10 ogórkami to już pocisnąć łatwiej
Ale o co Wam chodzi? Szobo jest zdecydowanie najlepszym pilkarzem Węgrów na boisku.
Odszczekuje, świetne dośrodkowanie Szobo
No i piękną asysta Szobo
Teraz Dom pokazał klasę.
Powinien już być remis. Szoboszlai w słabej formie fizycznej, ale jak już kopnie piłkę to cudo
Nie uważacie że Rodri powinien wylecieć? Wg mnie sfaulował nie mając szansy na dojście do piłki i kojarzę, że za takie coś jest czerwona.
Ale mnie te przepisy wkurzają, chłop ma pewną bramkę, do pustej dobic, to go rodri fauluje od tyłu j tylko żółta.
Bardziej się kalkuluje ścinać gości jak mają na pustaka bo i tak ci czerwonej nie da.
Musicie wybaczyć Oliverowi. Widzi gracza Man City to odruchowo się na nim lituje.
No właśnie z tego co kojarzę przepisy, to jeżeli próbujesz wybić piłkę i sfaulujesz, to jest żółta, a jeżeli nie miałeś szansy dojść do piłki, to czerwona, nawet jeżeli faul nie był ostry.