Mohamed Salah

O co chodzi? Ja nieinstagramowy.

O nic nie chodzi, nie wiem o co cała ta szopka. Siedzą sobie Konate, Szobo i Arnold, a przez 3 sec Salah macha kamerą. Co to ma niby być?

1 polubienie

Z wideo nic nie wynika, ale dla mnie ciekawe jest, co autor Salah miał na myśli udostępniając to w sieci :wink:

1 polubienie

Może o to, że siedzi sobie po prostu z ziomkami z drużyny i gadają.

1 polubienie

Zważywszy na to, że Mo od początku jest najbardziej rozwiązły jeżeli chodzi o tą całą sagę to wrzucił to specjalnie żeby poddymić, tym bardziej, że wygląda to jakby wszyscy słuchali co mówi Trent. Być może to było zwykłe spotkanie ziomków z zespołu a być może był konkretny powód.

BOOOOOOM :exclamation: :exclamation::exclamation::exclamation::exclamation::exclamation:

Co prawda wtorek, ale dzisiaj pijemy :+1::joy:

4 polubienia

1 polubienie

Już są spekulacje że nagrywają film do wiadomości o przedłużeniu kontraktu

Już wyjaśnione

1 polubienie

Mohamed Salah od kolejnego sezonu będzie reprezentował jakiś klub z arabii. Nie wiem po co dalej dyskutujecie w tym temacie. :monkey_face: :monkey_face: :monkey_face:

Dziś był artykuł, że kością niezgodny jest długość kontraktu. On chce 3 lata, klub proponuje 2. Jeśli Salahowi tak zależy na pozostaniu w klubie, to w końcu pęknie i podpisze ten dwuletni kontrakt, ale klub sporo ryzykuje takim podejściem, bo Salah może jednak nie podpisać i będzie biegał po pustyni.

Edit: pojawiła się informacja, że kontrakt niemal dograny. Zostały szczegóły do ustalenia.

Jeśli zostanie to jestem ciekaw czy zacznie w końcu być rotowany czy bedzie zapierdalac dalej po 90min z jakimś Southampton lub Leicester

1 polubienie

Stawiam na to drugie, prowadzi się na poziomie Lewandowskiego i Ronaldo. Więc spokojnie będzie jeszcze śmigał na swoim optymalnym poziomie do 5 lat.

1 polubienie

1 polubienie

2 polubienia

Takich tweetów z dziwnych kont to widziałam w tym sezonie chyba z paręnaście. Wszystkie były o tym, że lada moment Salah podpisze kontakt. Niestety obawiam się, że to kolejna ściema :sweat_smile:

Legendy.

15 polubień

Gdyby Steve grał w ekipie kloppa i słota to jesteśmy nie do ruszenia

Ehhhh marzenia.

Mo zaś kontynuuje fatalne występy. Wczoraj najsłabszy na boisku imo

2 polubienia