Mohamed Salah

A jak chcesz przekonać Salaha do sprzedaży go tego lata?

A czemu ktokolwiek miałby go przekonywać? On ma już swojego anioła stróża [Ramy Abbas Issa]. Jak zostanie to super. Akurat przez te 1,5 roku nie straci aż nadto jeśli chodzi o jego grę. A nóż widelec klub postanowi zniszczyć piramidę i zapłacić mu 600k tygodniowo - czemu by nie ?
Z perspektywy klubu to Salah musi się dostosować a nie na odwrót.

Bo on nie chce odejść, a Ty chcesz go sprzedać. On ma kontrakt jeszcze rok i za rok będzie mógł odejść do każdego klubu za dowolne pieniądze żądając dowolnego bonusu za podpis jaki załatwi mu agent. Sprzedaż w najbliższe wakacje odbędzie się na warunkach Liverpoolu, a to nie ma w perspektywie kończącego się kontraktu z punktu widzenia Salaha/Agenta sensu. Co Ty na to?

Jest marzec a wiele zależy zapewne od wyników. Okienko się nawet nie zaczęło.
Na tę chwile są trzy opcje:
A- Zapłacić mu tyle ile chce
B- Oddać go za darmo
C- Sprzedać w tym okienku
I ja bym wolał C → B → A.
Choć najlepszym wyjściem byłoby by Salah zgodził się na kontrakt ale z mniejszą gażą jakiej oczekuje ON/ISSA.
A jak będzie? Czas pokaże. Nikt już nie chcę Firo zamiast Joty. Wielu już widzi Diaz’a za Mane. A inni chcą Bowena, Raphinie czy Lautaro M.

Dobra, wszyscy o kontrakcie Mo, a tu takie info. :heart:

1 polubienie

Fajne info

Niby za co Barca miałaby go kupić? Za paczke husteczek? No bez jaj. W tej chwili Barca jest daleko za nami, więc bylby to krok wstecz.

Salah kolejna dogrywka w nogach… Super :person_facepalming:

Dla niego akurat to nie ma znaczenia. On chce grać ile tylko może. Mane również dzisiaj pogra więcej.

Salah właśnie nie strzelił karnego w serii 11. Tzn hmmm wydupcył w trybuny :person_facepalming::joy:

4 karnie i 0 trafień - Afrykański futbol w całej okazałości

Mane decydujący karny i po raz drugi lepszy od Mo

Sadio kolejny raz prowadzi do zwycięstwa Senegal. Dla Mo to może być frustrujące, ale sam zawalił karnego. Niech teraz się skupi na podpisie nowego kontraktu i grze klubowej.

Egipt po drugim karnym powinien zejść do szatni w ramach protestu. Ja rozumiem, że Afryka, ale świecenie laserami po oczach piłkarzy Egiptu przy karnych to kpina.

4 polubienia

Przy każdym karnym Egiptu takie gówno było. Walkower dla Egiptu dla mnie.

To jest zdecydowanie nie najlepszy czas Mo, jedyna dobra rzecz jaką może teraz dla siebie zrobić to podpisać nowy kontrakt, inaczej może być z nim cienko.

Afrykańska zwierzyna!

w pierwszym meczu było to samo, więc nie pisz bzdur.

Prosze mi tu zwierzat nie obrazac :smiley:

Salah wypada z walki o Złotą Piłkę. W grze pozostają nasi zawodnicy tacy jak Jota oraz Mane. Na moje mistrzostwa zdecydują i tutaj Portugalia ma największe szanse.

Gdyby Jota łyknął potrójna koronę z klubem i Mistrzostwo Świata byłoby to coś niesamowitego.

to wtedy zlota pilka dla ronaldo, wiadomo

2 polubienia