Nikt nie mówi że zasługi się nie liczą ale za zasługi nie można grać bo to jest sabotowanie zespołu. Co do gorszego okresu to on go ma od marca więc krytyka jest uzasadniona
Trzeba byc srogim debilem żeby własną legendę wyzywać. I każdy kto tak robił jest smieciem. Jednak salah nie ma 18 lat. To 33 letni koń. Źle wszedł w sezon pierwszy mecz na ławce. Na własne życzenie zagrał słabiutko i fochy stroi.
Futbol to nie tylko pochwały. Wirtz też na internecie mógł wiele złego przeczytać, ale nie zachowuje się jak dziecko.
No niestety zawsze pokazywał że jest z drużyną tylko jak mu idzie
Stan emocjonalny Salaha w tym momencie to jedno, a drugie to jego sportowe ego. On może mówić w wywiadach, czy nawet zakładać przed meczem, że będzie grał na nowych młodszych kolegów z zespołu, ale jak już zbliża się pole karne przeciwnika to jest jak w transie zaprogramowany na solową akcję. Z głębi pola jeszcze szuka kolegów i to nawet często, ale nigdy w polu karnym. On tych nawyków nigdy nie zmieni, zawsze był numerem 1 w drużynie i nie odda pałeczki Isakowi czy Wirtzowi, to wygląda jakby to było silniejsze od niego.
Nie wiem czy to instagram czy co to za profil, ale co on chce tym ugrać? Pokazać, że odcina się od klubu, którego barwy reprezentuje? Niech po prostu usunie konto na tym portalu jeśli ma dość negatywnie komentujących użytkowników. No chyba, że to Henry zadzwonił i go wybluzgał, ale wątpię ![]()
Nie wiem ale jeżeli to prawda (w co wątpię), no to brawo on!
Zdjęcia ma na obiektach klubu, z meczów itp. Nie jest to case jak Darwina. Mo to sprytny gość, może szykuje jakąś kampanię reklamową, a tak przyciąga po prostu uwagę. Poczekajmy co się wydarzy
+1 i pełna zgoda. Nie wiem co się dzieje z Mo i być może się tego nie dowiemy, ale resztą jestem zażenowany. Kibicuje temu klubowi 20 lat, pokochałem kiedy czasy nie były łatwe - za charakter, kibiców, klimat i historię. Przeżyłem czasy Gilletta.. i nie utożsamiam się z tym co się teraz dzieje. Mamy wysyp po Kloppowych kibiców sukcesu, którzy w głowie mają korbę napędzaną wiatrem vo widać na socialach, bo jak inaczej nazwać osoby piszące (naucz się podawać piłkę pajacu czy Slot out).
Dobitnie to widać po niezdrowej krytyce Salaha i zwalnianiu Slota. Oczywiście spora część jest i również na tej stronie i byłbym rad żebyście sięgnęli po rozum, bo w innym przypadku chyba pomyliły się wam kluby i takie osoby to powinny kibicować La Lidze… Jestem zwyczajnie zły, oczywiście nie na wszystkich, bo jest tu grono wspaniałych osób.
Trzymaj się Arne i Mo, bo mamy mroczne czasy.
Zauważyłem, że u Mo dopóki była szansa na złotą piłkę i nikt mu nie zagrażał w zdobyciu korony króla strzelców to mental i chęci były naprawdę wzorowe. Potem wszystko siadło i już nie może wrócić. Teraz jakby sam Salah wiedział, że tamten sezon to była ostatnia szansa i coś co już się nie powtórzy ( mam na myśli walkę o złotą piłkę ). Teraz Haaland znowu ma tryb bestii i odjechał konkurencji, sezon mundialowy a Salah nie może się totalnie odnaleźć na boisku po nowych transferach.
tak, pewnie chodzi o nowe buty Coral Blaze Edger Raptor 11 od Adidasa
Populistycznie rzuce a gdzie sie podziala YNWA ? ![]()
A na serio: Mo najwyrazniej zle znosi krytyke a wiec zadaniem Arne i sztabu jest pomoc mu w tym trudnym czasie ale i sam pilkarz musi nad soba popracowac.
A na jego miejscu to w ogole nie czytalbym komentarzy w portalach spolecznosciowych-po co mu to ?
Chyba kazdy dobrze wie,ze Egipski Krol w formie to wieksza szansa na sukcesy naszej druzyny wiec wypada mu zyczyc jej powrotu a nie wysylac do Arabii ![]()
Ahh po prostu Ego.
Piłkarze z dużym ego są złotem dla drużyny jak idzie za tym forma , jak forma pikuje to są problemy.
Były one już za Kloppa i są teraz.
Salah to gość co chciałby bić się z Haalandem l złotego buta, więc na siłę szuka statystyk.
Zawsze przekładał swoją grę siebie ponad zespół, ale wcześniej ludzi to nie denerwowało, bo robił staty i dzięki temu zespół wygrywał.
Krytyka i to, że słabo gra to dla niego trochę nowość, bo latami dobrze się trzymał i jak widać nie do końca wie jak sobie z taką sytuacją radzić.
W zeszłym sezonie kreował jak szalony i ciągnął zespół na swoich plecach. Wątpię, żeby wtedy ktoś mu zarzucał, że przekłada siebie nad drużynę.
Teraz jest w dołku, stara się wyjść z niego tak jak potrafi, czyli po prostu strzelając bramki, to nagle nagonka.
Ja mu tam życzę jak najlepiej. Od wybierania składu jest trener, więc jak Mo daje powody, żeby go wystawiać, to niech go wystawia, jeśli daje powody do trzymania go na ławę to niech siedzi.
W każdym razie pamiętajmy, że graliśmy z Eintrachtem, który Pierwszy strzelił bramkę i ogólnie w momencie przed naszą bramka, zamknął nas na naszej połowie, co zresztą ładnie wykorzystaliśmy.
Też jakoś cicho o Isaku, a zarabia on niemal tyle co Mo. Kosztował rekordowe pieniądze i na ten moment jedyne do czego się przydaje to wypełnianie koszulki, a też gra cały czas w pierwszym składzie.
Ahhh musiała być wzmianka o Isaku
co z tego że gra 8? Mecz w klubie. Nie chce mi się sprawdzać ale mam nadzieję, że tak samo jechałeś po swoim Darwinku kiedy zaczynał
Bo miał Isak chyba pomagać z przodu, a na razie marnuje na potęgę. Właśnie zagrał kolejny 8. Słaby mecz, nie zrobił dla klubu nic dobrego. Przypadkowa asysta i bramka przeciwko Sou to raczej słabiutki dorobek.
Za to Mo poza tymi kilkunastoma słabymi spotkaniami w tym roku, rozegrał kilkaset dobrych. Za to chętnie się po nim jedzie, a Isakowi za co mamy folgować, za grę dla Srok?
Po Darwinie nie jechałem, bo on przynajmniej wnosił energię od początku, a nie wyglądał jak emeryt po udarze na boisku
Denerwuje mnie jak chętnie tu się jedzie po Mo, a broni gości co na ten moment nic dla klubu nie zrobili jak Isak i Wirtz. Niech się oni wykażą, a Mo zasłużył na szacunek i cierpliwość. Nie chodzi o to, żeby go klepać wiecznie po plecach, ale wyzywać, określać najsłabszym zawodnikiem w drużynie itp to trochę przesada.
Może ze swoimi trenerami szykuje formę na wiosnę i lato, w tym na MŚ? Może właśnie w tym roku będzie odmiennie z jego formą? ![]()
Trochę sobie wmawiam to, choć liczę, że to jeszcze nie koniec Salaha. Zbyt przykry to byłby koniec…
Salaha się jedzie za jego formę od MARCA. Jest najlepiej zarabiającym piłkarzem, największa gwiazda od której się chyba ma prawo wymagac? To co teraz Egipcjanin ma grać rok piach a ja mam mu dziękować za to co zrobił dotychczas?
A co do Isaka to oczywiście gra słabo jak każdy nowy nabytek oprócz Ekitike ale istnieje coś takiego jak aklimatyzacja i nie każdy Ci wejdzie z buta do drużyny jak Hugo
@Loku64 to ja wolę emeryta po udarze niż gościa z zezem i ujemnym IQ boiskowym
Salah wszedł z buta. Isak nie zmienił nawet ligi, ma 26 lat, kosztował i zarabia wielkie pieniądze. Już powinien się zacząć spłacać, a na pewno daje podstawy do zasłużonej krytyki.
@osi Salah przynajmniej jakieś emocje daje ![]()
@osi Kerkez jest znacznie młodszy tańszy itp ![]()
Ligi nie zmienił ale drużynę tak. Kerkez identyczny przykład
@Loku64 ale tak samo nie spełnia oczekiwań
Ale jak to Isak jest tu od połowy września i nie strzelił jescze 15 bramek? Bla bla. Porównania do Isaka są beznadziejne i to zupełnie dwa różne przypadki.
To już jest od połowy września ?