Mohamed Salah

Niestety Salah z takim kontraktem i pozycja w klubie nie jest do posadzenia na ławkę. Widzieliśmy już nie raz fochy jego a to wpływa na szatnie. Szkoda

1 polubienie

A kogo obchodzi jego kontrakt. Chłop jest tak żałosny i irytujący, że ręce opadają. Nawet jak się w jakimś stopniu trochę poprawi to w przyszłym sezonie powinien zostać sprzedany. Jest legendą tego klubu ale jego czas w tej drużynie minął. Koniec, kropka.

1 polubienie

Zdecydowanie numer jeden do sprzedaży latem, a może już zimą pasterze się skuszą. Czekam z niecierpliwością na puchar szamana.

Czuję, że wtedy będzie dopiero padaka, bo już nawet nie będzie lagi na Salaha, więc pewnie będziemy klepać między bramkarzem i obrońcami w nieskończoność…

2 polubienia

Każdy scenariusz jest lepszy, niż oglądanie popisów Mo w tym sezonie.

A może właśnie zaczniemy grać normalnie? Drużyna będzie bardziej zbalansowana a skrzydłowy zacznie wygrywać pojedynki 1vs1 i podejmować właściwe decyzje na boisku.

4 polubienia

Ciekawe jacy skrzydłowi, bo Gakpo nie ma formy, Flo nie ma gazu, a Chiesa dostaje po 5 minut i to nie zawsze

Szczerze czekam na ten moment kiedy wyjedzie. Może niektórym się otworzą oczy, w tym mnie, że bez Salaha będziemy grali lepiej. Może niektórzy zobaczą, że Chiesa kiedy grał BEZ Salaha był słaby, a kiedy Mo był na boisku to Włoch miał więcej miejsca, bo obrona skupiała się nadal na Salahu. Nie wiem, może to zbieg okoliczności, ale chciałbym się przekonać kiedy Mo wyjedzie. Także Mohamedzie czekamy na Twój wyjazd.

Co by się nie działo to pamiętajcie, że to ja wyzywałem Salaha pierwszy zanim to było jeszcze modne. To było jeszcze przed wojną na w Ukrainie. A drugi po mnie był @Aldor

3 polubienia

I gdyby w LFC słuchali takich jak Ty i sprzedali Mo to do dziś nie mielibyśmy 20 tytułu mistrza Anglii!

Dobrze, że w FSG pracują ludzie którzy lepiej się na futbolu znają niż Ty, ja i całe to nasze forumowe towarzystwo :smiley:

No albo gdyby tutaj był Olise to kto wie.

1 polubienie

Salah 4/2 G/A

Hyzio za 150 milionów, Dyzio za 120 milionów, Zyzio za 100 milionów razem 3/2 G/A, ewidentnie Salah jest problemem tego zespołu

2 polubienia

O narodziło się nowe super trio H-D-Z :joy:

Z Salahem trzeba było się pożegnać po poprzednim sezonie. On odszedłby w chwale, my byśmy budowali już drużynę bez niego (z Semenyo?). Tylko teraz po fakcie to można sobie gadać

1 polubienie

W ogóle jak już jestem w temacie Salaha to wrzucam, ale może ktoś już wrzucił to sorry

Ja naprawdę nie wiem co się stało z tym gościem. Co mecz to samo. Co mecz te same obrazki.

16 polubień

Salah poda dopiero jak sam strzeli, okropny zjazd Egipcjanina. Ciekawe tylko z czego to wynika, wiadomo, mało kto liczył, że powtórzy poprzedni sezon, ale żeby aż tak?

Bardzo chciałbym zobaczyć w ligowym meczy Chiese na tym PS chociaż te 70 minut

No ze Slotem to zobaczysz go, na pewno.

8 polubień

Ostatnio jadąc autem właśnie się zastanawiałem czy to nie jest tak, że Salah nie może pogodzić się z tym, że jego czas przemija i nadal chce być super bohaterem Liverpoolu. Tym jedynym. On w każdej akcji ignoruje Wirtza. Dosłownie.

1 polubienie

Tak to wygląda. Wielka ambicja która wyniosła go na szczyt teraz staje się jego największym wrogiem. Dodatkowo chłop jest napalony na wszelkie indywidualne rekordy, a kto wie czy to nie jest jego ostatni sezon.

To się zrobił toksyczny układ. Zrobić ogromne pożegnanie, z honorami, ale sprzedać zimą do Arabów, póki jest coś wart. Premierleague już mu odjechała. Swego czasu Ronaldo podobnie. Trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść.

Mam wrażenie, że cała drużyna jest przez niego w pewien sposób zablokowana. Jest zbyt dużą świętą krową, zbyt duży całej gry jest oparta o niego. “Wisienką na torcie” jest natomiast to, że on nawet, gdy może dać koledze na pustą bramkę, to nie dość, że nigdy już nie podaje, to jeszcze marnuje. To zabija totalnie momentum, odbiera chęci. Może być jakiś wewnętrzny kwas i wynika on z tego, że drużynie nie podoba się, jak Slot go traktuje, a jak on traktuje kolegów na boisku.

4 polubienia