Pewnie jakby Alison powiedział coś złego na konferencji to mecz zaczynał by Mama. W obecnej sytuacji niektórzy mają więcej do stracenia niż Salah także nie mogą mówić co myślą. Może Alison jest innego zdania niż Mo, pogadają sobie, może jeden drugiemu powie co myśli itd.
No ale co to ma wspólnego z twoim wnioskiem? To ty sugerujesz jakoby Arne stracił szatnie. Więc daj na to dowody! Nawet wypowiedź Salaha o tym nie mówi a jak bardzo mądrze wspomniał @diablinadali salah odnosi się tylko do swojej sytuacji.
Na ten moment tak i jeśli nie poprawi wyników to adios. Natomiast dał nam mistrzostwo więc ma spory kredyt zaufanie bo wbrew temu co ludzie myślą to nie jest tka oczywista sprawa bo nawet taki geniusz jak Klopp dał nam niestety trochę pechowo ale tylko jedno mistrzostwo.
No bo więcej piłkarzy mimo wszystko nie ma ego jak z kosmosu i wie że są od grania a nie wybierania trenerów czy decydowania o przyszłości w klubie. Póki salah grał wszystko to nie mówił o złych relacjach z trenerem mimo że już grał padake. Wtedy był świetny moment bo no pokazałby ze swoim kosztem zależy mu na dobry klubu. Teraz jak nagle stracił miejsce to trener h..j bo on rodzinę zaprosił xd
![]()
Oj dzieci,dzieci
Przeciez to jest najnormalniejsza rzecz na swiecie.Jak zbierze sie grupa 20 ludzi na zebraniu z szefem to 5-6 otwiera “geby” i dyskutuje,paru nastepnych przytakuje a polowa siedzi jak mysz pod miotla.
Wy naprawde wyciagacie wnioski z wypowiedzi na jakis x-ach czy innych portalach ?Wierzycie bezwarunkowo w te pierdoly o poparciu dla Arne ?
Przeciez wiekszosc wywiadow z pilkarzami to “mowa-trawa” nie dajaca ZADNYCH podstaw do tego aby im bezgranicznie wierzyc.
I tutaj stawiam Mo nad Aliego bo ten pierwszy co prawda nastawiony egoistycznie ale powiedzial co mu na sercu lezy a drugi nawija te “pijarowskie” banialuki tak jak “bronie dupa” Virgil o wrocimy silniejsi i te bzdety ![]()
A tak w ogole to nie wiemy wiele i nawet dobrze poniewaz to co dzieje sie w szatni,wewnatrz druzyny powinno tam zostac
Najwazniejsze by zarowno trener i jego sztab jak i pilkarze ze soba rozmawiali a tu wydaje sie jest jakis problem
No tak bo Ali siedząc na konferencji obok Slota powinien powiedzieć „nie, nie wierzę w tego bajeranta nie wiem co on robi w tym klubie przecież wyniki o obecny burdel mówią same za siebie” Bicz plis.
Jestem wręcz zgoła przekonany że Ali jest bardzo zadowolony, że przed sobą w obronie widzi Szobo zamiast PO, Krekeza, który nie ogarnia totalnie niczego, Konate, który jest biegającą bombą albo Gravena w ataku zamiast na 6. Wszystko jest super, sam Alisson ma chyba najmniejszy współczynnik obronionych strzałów więc jest się czym pochwalić. Ali po prostu nie ma powodów żeby wątpić w metody Arniego. Jest o tak
.
Muszą być prowadzone zaawansowane rozmowy z nowym zawodnikiem i możliwe ze coś już zostało ustalone i dlatego taka nagła reakcja Salaha, który zawszę stawia siebie na pierwszym miejscu, a nie zespół.
Jeżeli to jest zawodnik, który może grać na jednym i drugim skrzydle to myślę ze wszystko jasne.
No piłka nożna to ta dziedzina “życia” która jest kompletnie nieważna, to nie medycyna, żeby mieć na wszystko dowód. A to co gada Carragher to też jest tylko obserwacją, a go cytujesz.
Ty po prostu badziewnie piszesz skoro nie potrafisz nawet imion poprawnie piłkarzy pisać. O interpunkcji nie wspominając. Więc jaki był twój kontekst to zwracam szacunek.
Ale ty też nie masz, żadnych informacji, a potrafisz walić w Salaha na lewo i prawo. Wygrywasz tytuł hipokryty.
Na dzień dzisiejszy to trzeba ratować ten sezon. Zatrudnić kogoś tymczasowego, a po sezonie kogoś na stałe.
XD ale to typowe zdjęcie Salaha z siłowni które wstawia minimum z raz na tydzień?
Czyli w skrócie nie masz pół dowodu po za swoją “obserwacja” . Przyczyn złych wyników może być mnoooostwo.
Mógł np odmówić wyjścia na konferencje wiedząc że będą o to pytania a on nie chce kłamać albo popierać slota. Jednak raz że to nie pasuje do narracji a dwa trzeba na to wpaść xd jak widać tobie się nie udało.
A gdzie widzisz takie porównanie? Po raz kolejny okazuje się że nie czytasz że zrozumieniem. Ja tylko wskazałem na to że zdobycie mistrzostwa w pierwszym sezonie może dać Arne baaardzo duży kredyt zaufania od zarządu bo nawet tak świetny manager jak jurgen zdobył tylko jedno mistrzostwo. Od razu też co napisze więc odczytaj proszę że nie jest to przytyk do jurgena którego uważam za najlepszego managera lfc za mojego życia. Uff
Moim zdaniem powinieneś zostać trenerem bo potrafisz zdiagnozować problemy nie będąc w drużynie nie mając żadnych danych po za ogladaniem meczu i słuchaniem piłkarzy. Gratuluję.
Natomiast na ten moment nie ma co porównywać jurgena z Arne. Klopp to absolutny top i legenda nie tylko lfc a piłki. Faceta nigdy nie zwolniono! Natomiast na ten moment Arne ma genialny pierwszy sezon i fatalna połowę drugiego.
Już powinniśmy rozważać kto za niego. Bo nie sztuka wywalić trenera. Sztuka znaleźć kogoś kto nam da sukces
“Salah sam w domu”![]()
![]()
![]()
może niedługo “Salah sam w Nowym Jorku” ![]()
Zdecydowanie Salah. Pewnie do końca stycznia już go nie będzie w klubie. Slot jest kolejny w kolejce do odstrzału, ale nie zrobią tego w takim momencie, bo wizerunkowo zabili by klub.
Dla każdego naszego piłkarza masz jakiś pseudonim? Virgil “bronie dupą”, Isak “patyczak”, u Kerkeza Ci się morda nie podoba (nie ma to jak merytoryczna krytyka). Chłopie, wspominasz często o tym, że jesteś tu najstarszy, wręcz jak by chwalisz się tym, że jesteś koło 50, a takie teksty są naprawdę na poziomie gimnazjalisty. Co ma tutaj do tematu to, że Virgil w taki sposób ustawia się do blokowania strzału?
Dobra to taki boomerek forumowy XD któremu wydaje się, że jest śmieszny. Brakuje by w tym zdaniu napisał memchester.
wpis Lovrena troszeczkę górnolotny… “with injustice” z niesprawiedliwością
Ale on tylko niektórych atakuje. O Swoim Bogu Salahu nie powie, że zrobił się tak drewniany że można z niego gitarę wystrugać..
Za Arne Slota jest dobrze wykonana robota! ![]()
Zarzucasz stratę szatni i jako dowód używasz słów salaha i niby robbo którzy wql o tym nie wspominają
ja nie użyłem słów carraghera jako dowodu a po prostu że przejechał się po nim.
Widzisz różnicę?
Haha no tak.
Dowody na słaba formę i długą ilość gry. Żaden dowód.
Ale ja nigdzie nie napisałem że Salah nie jest w słabej formie XD tylko to, że odstawienie Salaha nic nie dało. I kto tu ma problem z czytaniem ze zrozumieniem?
To ze Mo jest w slabej formie to kazdy widzi wiec Twoj przytyk w moja strone ,tak mi sie wydaje,to takie klasyczne “kula w plot”.
Inna sprawa jest jak Arne zarzadza zasobami ludzkimi ale o tym to ani pismacy,eksperci czy tez szanowne grono forumowiczow wlacznie ze mna nie maja zielonego pojecia oraz wiedzy na ten temat poniewaz nie wiadomo co sie dzieje na codzien w druzynie,jak jest w szatni itd
A krytykowac paru naszych graczy jest za co ,ze wymienie kilka nazwisk : Konate,van Dijk,Kerkez,Mac Allister,Jones,Wirtz,Gakpo,Isak i oczywiscie Salah.
PS a niektorym przydaloby sie wyciagnac kij z pewnej czesci ciala i nie traktowac wszystkiego a szczegolnie w grze jaka jest futbol,smiertelnie powaznie.
A jak juz cos to “memnited” tyle tylko,ze od pewnego czasu tej nazwy nie uzywam a faktycznie MU ale to nie pasuje w narracje,co nie ?
Drama za zamkniętymi drzwiami jest podobno sroga, Dejan się odpalił.
Lovren i Salah to najlepsze psiapsi