Mohamed Salah

No to ciekawe co tam się dzieje. Musi być grubo, Lovren pewnie ma dobre info bo to dobry kolega Salaha

2 polubienia

A co Lovren może wiedzieć o sytuacji w klubie?

Masz wyżej odpowiedz

1 polubienie

Slot. Już nawet poleciał do Mediolanu

2 polubienia

Biedny kozioł ofiarny ;(((

albo “mysznited” :sweat_smile: :sweat_smile:

Nie wiem czemu ale mnie to rozbawiło :joy:

1 polubienie

Tyle co Salah, czyli pewnie całkiem sporo :smiley:

Masakra jak wiele się ostatnio dzieje, a jak strasznie ten czas się dłuży.
Z niecierpliwością sledze nasze forum i realu*.
Wierze, że Alonso był naszym planem A, i że niedługo się po niego znowu zgłosimy (City jutro musi pomóc).
Nie widzę tutaj innej opcji dla której Slot nadal jest u nas żywy. Innej niż czekanie na Alonso - ten ponoć nawet nie poszedł do szatni po meczu z Celtą, tam też się grubo dzieje.

*zabawne, że wiele kibiców realu chce głowy ‘słabego’ Alonso, a ja tutaj wyczekuje na ten ‘odpadek’ z utęsknieniem i nadzieją :smiley:

zaproponuj zatem inna opcję. Zostajemy ze Slotem?

Kto był problemem Ronaldo po powrocie do United? Ole, Rangnick, czy Ten Hag? Czy jednak wiek, intensywność ligi i ego piłkarza. Może Salah czuje, że ma słabsze nogi, jednak jego ambicja nie pozwoli mu siedzieć na ławce a jego wystąpienie to zaplanowana akcja z agentem. Wołanie o pomoc Arabów, prośba o wykup. W lidze pasterzy będzie mógł nabijać statystyki opowiadając brednie jak Ronaldo o poziomie ligi i swojej wyższości. To miał na myśli Carra?

Bawi mnie ta akcja tutaj z Alonso, w czym On niby jest lepszy niz Slot? XD

Jedyna opcja za Slota, to ktoś kto potrafi sobie radzić z kryzysem, Klopp/Zidane do końca sezonu, a w lecie ewentualnie szukać, a nie Alonso, co chłop się właśnie od Realu odbija… już pomijam kwestie, ze piłkarze nim rządzą, On póki co miał jeden mocny sezon, w dodatku wybitne owiany fartem.

@Ziaja Żałosny, totalnie w Twoim stylu, komentarz. Jak nie masz nic ciekawego do napisania, to wyloguj się. Czekam na „XDDDDDDDDDDD”.

1 polubienie

Nie odziedziczył drużyny po Kloppie tylko przyszedł do drużyny w strefie spadkowej? I wygrał mistrza.

Za mądry to ty nie jesteś, jak chcesz negować fakty to już twoja kwestia.

1 polubienie

Te opcje dla mnie są nie realne.

To twoje zdanie, mnie przekonały podsyłane tu artykuły w sprawie w/w i jestem zwolennikiem sprowadzenia i sprawdzenia Alonso u nas.

Jakby się okazało, że będzie dostępny za tydzień - dwa to sytuacja idealna, wchodzi w zespół, gorzej wg mnie już być nie może. Jeśli natomiast będzie gorzej/tak samo to traktujemy go jako tego tymczasowego trenera (tfu tfu odpukać)

Racja, za bardzo skacze między tematami i mi się zlewają :wink: Pod wpływem impulsu nie trafiłem w odpowiedni wątek, nawet tego nie odnotowałem. Przepraszam.

1 polubienie

W przypadku Realu nie ma co patrzeć na weryfikację. Bo jeśli ktoś ma problem z Salahem to Alonso takich “Salahów” ma kilku bo przestała być drużyna przyjazna bo kopania w piłeczkę w imię siły przyjaźni jak to było za Carlo. Vinicius, Rodrygo, Rudiger i paru innych robią taki totalny syf bo nie mogą grać co chcą grać. U nas jestem pewien że Xabiego by traktowano z większym szacunkiem. Ale faktem jest, że na razie Xabiego nie zwolniono, a na rynku trenerskim jest bieda.

A kim Ty jesteś, żeby decydować, kto jest mądry a kto nie? Jakie fakty? Odziedziczenie zespołu po Kloppie i wygranie nim mistrza, to taki sam fakt, jak to, że przyszedł ułożył zespół pod siebie i wygrał mistrza, rozumiesz? To nie jest fakt, tylko Twoje zdanie mądry człowieku.

1 polubienie

Mnie też, co on ma wspólnego z Salahem

1 polubienie

I co serio myślisz, że jakby na miejscu Alissona usiadł np Jones to by inne słodkie pierdy sprzedawał dziennikarzom?

Druga rzecz to wielki kredyt dla Slota bo on wygrał mistrza a jak Salah się domaga tego kredytu bo przez 8czy 9 lat wygrał wszystko do tego pobił wszystkie indywidualne rekordy to ch@j jeb@ny hańba. Można w ogóle powiedzieć, że Salah w połowie wygrał łysemu tego mistrza ale już mniejsza o to, żaden zawodnik ani trener nie powinien dostawać czegoś na tacy bo rok temu.

Zdecydowana większość składu to ludzie znający się za Kloppa, którzy pamiętają kulturę i atmosferę jaką stworzył Niemiec. Do tego mamy obecne wyniki. To przecież logiczne, że zawodnicy pójdą w ogień za Slotem. Ty czytasz czasami co piszesz czy naklikasz wyślij i elo?

1 polubienie

To nie jest już tematyczny przytyk do sytuacji, ale piszcie Salah zamiast Salach. Od ponad 8 lat można się tego nauczyć. Bo razi to w oczy. Szczególnie, że macie w nazwie jak piłkarz się nazywa

4 polubienia

Przestałem się czepiać przy przekręcaniu nazwisk znanych piłkarzy innych klubów (np. Touchameni zamiast Tchouameni) ale przekręcanie nazwisk piłkarzy swojego klubu to już przesada.

2 polubienia