No to ciekawe co tam się dzieje. Musi być grubo, Lovren pewnie ma dobre info bo to dobry kolega Salaha
A co Lovren może wiedzieć o sytuacji w klubie?
Masz wyżej odpowiedz
Slot. Już nawet poleciał do Mediolanu
albo “mysznited”
![]()
Nie wiem czemu ale mnie to rozbawiło ![]()
Tyle co Salah, czyli pewnie całkiem sporo ![]()
Masakra jak wiele się ostatnio dzieje, a jak strasznie ten czas się dłuży.
Z niecierpliwością sledze nasze forum i realu*.
Wierze, że Alonso był naszym planem A, i że niedługo się po niego znowu zgłosimy (City jutro musi pomóc).
Nie widzę tutaj innej opcji dla której Slot nadal jest u nas żywy. Innej niż czekanie na Alonso - ten ponoć nawet nie poszedł do szatni po meczu z Celtą, tam też się grubo dzieje.
*zabawne, że wiele kibiców realu chce głowy ‘słabego’ Alonso, a ja tutaj wyczekuje na ten ‘odpadek’ z utęsknieniem i nadzieją ![]()
zaproponuj zatem inna opcję. Zostajemy ze Slotem?
Kto był problemem Ronaldo po powrocie do United? Ole, Rangnick, czy Ten Hag? Czy jednak wiek, intensywność ligi i ego piłkarza. Może Salah czuje, że ma słabsze nogi, jednak jego ambicja nie pozwoli mu siedzieć na ławce a jego wystąpienie to zaplanowana akcja z agentem. Wołanie o pomoc Arabów, prośba o wykup. W lidze pasterzy będzie mógł nabijać statystyki opowiadając brednie jak Ronaldo o poziomie ligi i swojej wyższości. To miał na myśli Carra?
Bawi mnie ta akcja tutaj z Alonso, w czym On niby jest lepszy niz Slot? XD
Jedyna opcja za Slota, to ktoś kto potrafi sobie radzić z kryzysem, Klopp/Zidane do końca sezonu, a w lecie ewentualnie szukać, a nie Alonso, co chłop się właśnie od Realu odbija… już pomijam kwestie, ze piłkarze nim rządzą, On póki co miał jeden mocny sezon, w dodatku wybitne owiany fartem.
@Ziaja Żałosny, totalnie w Twoim stylu, komentarz. Jak nie masz nic ciekawego do napisania, to wyloguj się. Czekam na „XDDDDDDDDDDD”.
Nie odziedziczył drużyny po Kloppie tylko przyszedł do drużyny w strefie spadkowej? I wygrał mistrza.
Za mądry to ty nie jesteś, jak chcesz negować fakty to już twoja kwestia.
Te opcje dla mnie są nie realne.
To twoje zdanie, mnie przekonały podsyłane tu artykuły w sprawie w/w i jestem zwolennikiem sprowadzenia i sprawdzenia Alonso u nas.
Jakby się okazało, że będzie dostępny za tydzień - dwa to sytuacja idealna, wchodzi w zespół, gorzej wg mnie już być nie może. Jeśli natomiast będzie gorzej/tak samo to traktujemy go jako tego tymczasowego trenera (tfu tfu odpukać)
Racja, za bardzo skacze między tematami i mi się zlewają
Pod wpływem impulsu nie trafiłem w odpowiedni wątek, nawet tego nie odnotowałem. Przepraszam.
W przypadku Realu nie ma co patrzeć na weryfikację. Bo jeśli ktoś ma problem z Salahem to Alonso takich “Salahów” ma kilku bo przestała być drużyna przyjazna bo kopania w piłeczkę w imię siły przyjaźni jak to było za Carlo. Vinicius, Rodrygo, Rudiger i paru innych robią taki totalny syf bo nie mogą grać co chcą grać. U nas jestem pewien że Xabiego by traktowano z większym szacunkiem. Ale faktem jest, że na razie Xabiego nie zwolniono, a na rynku trenerskim jest bieda.
A kim Ty jesteś, żeby decydować, kto jest mądry a kto nie? Jakie fakty? Odziedziczenie zespołu po Kloppie i wygranie nim mistrza, to taki sam fakt, jak to, że przyszedł ułożył zespół pod siebie i wygrał mistrza, rozumiesz? To nie jest fakt, tylko Twoje zdanie mądry człowieku.
Mnie też, co on ma wspólnego z Salahem
I co serio myślisz, że jakby na miejscu Alissona usiadł np Jones to by inne słodkie pierdy sprzedawał dziennikarzom?
Druga rzecz to wielki kredyt dla Slota bo on wygrał mistrza a jak Salah się domaga tego kredytu bo przez 8czy 9 lat wygrał wszystko do tego pobił wszystkie indywidualne rekordy to ch@j jeb@ny hańba. Można w ogóle powiedzieć, że Salah w połowie wygrał łysemu tego mistrza ale już mniejsza o to, żaden zawodnik ani trener nie powinien dostawać czegoś na tacy bo rok temu.
Zdecydowana większość składu to ludzie znający się za Kloppa, którzy pamiętają kulturę i atmosferę jaką stworzył Niemiec. Do tego mamy obecne wyniki. To przecież logiczne, że zawodnicy pójdą w ogień za Slotem. Ty czytasz czasami co piszesz czy naklikasz wyślij i elo?
To nie jest już tematyczny przytyk do sytuacji, ale piszcie Salah zamiast Salach. Od ponad 8 lat można się tego nauczyć. Bo razi to w oczy. Szczególnie, że macie w nazwie jak piłkarz się nazywa
Przestałem się czepiać przy przekręcaniu nazwisk znanych piłkarzy innych klubów (np. Touchameni zamiast Tchouameni) ale przekręcanie nazwisk piłkarzy swojego klubu to już przesada.