Mohamed Salah

Ci co tutaj jada po Salahu to moze sie jednak zastanawia ile w tym zaslugi naszej swietnej taktyki. Wszedl Frimpong i co on niby pozytecznego zrobil?

2 polubienia

Wniósł to, że rywale nie doganiają go po dwóch sekundach, czego nie można powiedzieć o Salahu

No i co to zmienilo. Jakas akcja z tego wyniknela?
Gramy takie padlo, bez pressingu, ze wiecej sytuacji ma Galata

No i co ? Padła z tego bramka ? Jakaś asysta ?

Jeszcze przed tym sezonen jak ktos mówił ze trzeba szukać jakiegoś następcy bo on od pol roku kopał sie po czole to dominował pogląd, ze to zbędny wydatek. Jak nawet Salah grał słabo zawsze miał plac, nie ważne czy trenerem byl Slot czy jurgen. Jak byl zdejmowany to pajacowal okazywał niezadowolenie. Nikt nie zapanował nad jego ego. Klub nie potrafił sie przeciwstawić takiemu działaniu. Dzisiaj na jego pozycję wpuszczamy wahadłowego bo nie mamy kogo tam wysłać. To nie jest normalne i płacimy za to wysoką cenę.

1 polubienie

Tragiczny występ. Ciekawe czy będzie robił dym po meczu, bo jak to pana gwiazdora zdjąć w 60 minucie.

1 polubienie

A Wirtz ? A Ekitike? Co Frimpong wniósł do gry ? Czy Salah robił sceny po zejściu ? Już naprawdę nudne się to robi.

Jak masz za sterami Młota to nikt nie daje rady, po prostu nikt nie gra dobrze.

Inni przynajmniej piłkę potrafia przyjąć.. ale mniejsza o to. Frimpong wszedł i faktycznie okazja do pójścia 1x1 w szybkość to co gość posiada, a ten zagrywa pilke do tylu na utrzymanie i tu się trzeba zastanowić czy faktyczne łysy skrzydłowym zabrania takich zdecydowanych akcji i chce żebyśmy utrzymywali się na sile przy piłce, bo w pilke nożną trzeba grać na utrzymanie. Dlatego dziś nie wszedł Rio, bo za dużo chciałby ciągnąć do przodu, po wynik

Dobrze zagrali słabo tylko Mo jest niewidoczny albo jak ma piłkę to podejmuję złe decyzje. Ja nie pamiętam kiedy Salah swoją grą w tym sezonie pociągnął drużynę. Wymienieni piłkarze są pod grą i jednak w paru spotkaniach dali cos esktra.

Ale zaraz zaraz, rozmawiamy o dzisiejszym meczu. Wirtz dwie setki zmarnowane, Ekitike jedną. Gdyby to Salah był na ich miejscu to wywozili byście to na taczce. Ma po prostu przypiętą łatkę i się go trzyma. Dupy daje trener, kropka.

Serio wierzysz w to co piszesz. Gość ma problem z przyjeciem piłki nawet jak ma okazje to marnuję. Znika w prawie kazdym spotkaniu i nadal mozna pisać że jeet ok.

2 polubienia

Ale Ekitike sam sobie setkę wypracował swoim genialnym przyspieszeniem, Salah jak nie dostanie idealnie dopieszczonego podania to traci piłkę, a jak już strzela do 10 metrów obok bramki

3 polubienia

Nudne to się robi to twoje zwalanie winy na wszystkich innych tylko nie Salaha w tym sezonie XD

2 polubienia

Nie No Salah dziś wzór

Ty gościu czytasz w ogóle ? Nie zwalam winy na innych, tylko nie obarczam winą jednego zawodnika. Widzę złą grę także u innych.

Wskaż zawodnika meczu.

I co z tego wyszło ? Strzelił bramkę ?

Jeśli na krytykę Salaha ktoś odpowiada “a co zrobił X???” to niczym się nie różni od tych, którzy na krytykę jednej partii politycznej odpowiadają “A CO ZROBIŁO PEŁO??”. Fakt, nie opinia.

@everlast no takich schematów rozegrania wyuczył Slot, że człowiek chce sobie oczy wydłubać, a ludzie tu będą pie*dolić o pojedynczych piłkarzach, gdy dosłownie nikt nie gra jak powinien.

@Kijoraptor nope, przemyśl to sobie na spokojnie i dostrzeżesz podobieństwa

2 polubienia

tylko , że moze jako zespol bysmy cokolwiek grali, Czy z Salahem czy bez nasza gra wygladala praktycznie identycznie, czyli gównianie.

Twoja opinia, nie fakt.

@diablinadali chyba, że tak właśnie oceniasz partie polityczne.

Każdy uderza w Salaha po każdym przegranym meczu. Nie wiem czy nie widzą poczynań innych zawodników i przez cały mecz skupiają się tylko na nim i wytykają dosłownie każde złe przyjęcie. Salah gra beznadziejnie, ale czy jest winny każdej porażki i niewykorzystanych sytuacji drużyny ? Nie. Zespół gra źle od dawna, nic się nie klei w drużynie. Czy to wina jednego zawodnika ? Czy może gościa bez włosów, który nie potrafi zarządzać drużyną i przez niego wszyscy dosłownie WSZYSCY zaliczają zjazd formy i są równie winni złej gry.

1 polubienie

Nie, kolego… wszyscy widzą, że większość nie gra najlepiej, ale Salah gra niewyobrażalnie słabo. Tak jak Ty bardzo go lubie i chciałbym, żeby grał lepiej. Natomiast Ty bronisz cały czas Salaha, a Twoją linią obrony jest to jak zagrał inny zawodnik.

2 polubienia

Myślisz, że mało dyskusji widziałem na tym forum, by nie wiedzieć jak wygląda przekrój wymiany zdań? Niemal zawsze w końcu pada “A TAMTEN TO COŚ TAM”. Piszę o Slocie, że nie umie defensywy ustawić, to zaraz ktoś wyskoczy, że przecież za Kloppa też było słabo momentami. Piszę o Mac Allisterze, a za chwilę “ALE PRZECIEŻ JONES COŚ TAM”. Mi się nawet nie chce już w te pyskówki wdawać, ale czy to nie jest dokładnie ten szablon, który przedstawiłem wyżej?

A co do Salaha to ja dzisiaj pierwszego do zmiany widziałem Mac Allistera a nie Salaha. Ilość strat w konsekwencji niecelnych podań przytłaczająca. Nie rozumiem pretensji do Salaha, że będąc w tak słabej dyspozycji, jest wystawiany w podstawowym składzie. Jakby sam się o to prosił a nie była to decyzja trenera.