Nie rzadko wyobrażenia bywają piękniejsze niż prawda o tych, których podziwiamy więc może to i lepiej, że tak właśnie jest ![]()
Pięknie to wszystko ująłeś ![]()
![]()
Pytanie bo nie jestem w temacie, Salah ma kontrakt do 30.06.27, więc Egipcjanin rozwiąże z nami kontrakt, czy czekamy na ofertę i oddajemy go za jakieś pieniądze ?
Takie porozumieniem osiągneli z klubem.
My pozbędziemy się ogromnego kontraktu do opłacania.
On dostanie większy hajs, bo nowy klub nie będzie musiał płacić za transfer.
Trochę mnie to dziwi, nie jestem ekspertem od takich negocjacji.
Sporo ostatnio o Salahu, ale chciałbym tu wrzucić portret który ktoś namalował i sprzedał mojemu tacie też fanowi Liverpoolu który wisi u nas w salonie. Wszystko ręcznie wybitna ręka.
Co do tego, to okej może nie dostaniemy funta za niego, ale zwalniamy z budżetu blisko 21 milionów rocznie, dodatkowo bonusy i opłaty za agenta co pewnie wyjdzie drugie tyle. Wiadomo, że nie można liczyć 1do1 ale zapewne zaoszczędzimy około 40 milionów.
Wychodzi na to że klub zrobił ukłon w stronę gracza samemu tracąc jakąkolwiek szansę na zarobek.
Bo Salah budzi olbrzymie zainteresowanie w Arabii. Widząc jaki ma sezon i że ruszymy po nowych graczy na skrzydła byłoby mu mega ciężko grać w pierwszym składzie. Znając jego ambicje sam wiedziałby że lepiej odejść niż szargać swoją legendę. Mając roczny kontrakt bardzo wątpliwe że ktoś w Europie by za niego zapłacił po takim sezonie. Co innego Arabia dla której najsłynniejszy muzułmanin świata to gratka.
Teraz salah ma otwarta drogę z kartą na ręku aby dołączyć do takich ekip jak Milan czy Inter lub w Ameryce. Z kontraktem była by tylko Arabia.
Trochę liczę na jakąś wymianę z dopłatą czy coś w tym stylu.. już tak było, że oddawaliśmy grajków za Free (Trent, Firmino) i każdy wiedział, że potrzebujemy ich kimś zastąpić, wtedy rynek nie był dla nas przychylny i każdy walczył o jak największą cenę. Teraz może być podobnie, Salaha będzie trzeba zastąpić - transfer skrzydłowego będzie obowiązkowy, takie ogłoszenie odejścia bez zapewnienia sobie wcześniejszego zastąpienia nie jest korzystną opcją do negocjacji. Wiem, że Legenda, ale jednak to Klub jest najważniejszy
Jeśli Salah podjął decyzję o odejściu w lato to chyba poszedł jednoznaczny przekaz że slot nawet bez LM zostanie.. Zmiana trenera mogłaby spokojnie odbudować Mo i mógłby kolejny sezon niezły wykręcić. Oni już wiedzą chyba że next sezon z łysym bajerantem. Trzajmajmy się tam czerwoni bracia w następnym sezonie będzie tylko gorzej..
Nic nie wiedzą. Gdyby wiedzieli to by poszło do mediów. Dlatego Salah zdecydował się na odejście. Na dzień dzisiejszy wszystko wskazuje że Slota nie będzie w następnym sezonie.
Gdyby wiedział to by wiedziała cała drużyna i już dawno by to było w mediach.
Bardzo się boje, że niestety nadal będzie siedział na ławce. Nie do pomyślenia gdzie nas to może zaprowadzić.
Salah pewnie coś wie na ten temat, dlatego podjął decyzję już teraz.
@Ziaja ok, może nie wie, ale przeczuwa gdzie to idzie ![]()
Slot zostaję na kolejny sezon ? Nie mam nic przeciwko, zajebista sprawa. Nie warto prowadzić polityki United, Chelsea lub nawet reprezentacji Polski xd która po jednym nieudanym sezonie szuka kolejnego trenera.
Niestety jest duża szansa, że Slot w kolejnym sezonie może tego nie naprawić
Tylko kiedy ostatnim razem mieliśmy tyle porażek to Klopp przyszedł do zespołu i zaczął go naprawiać, Slot nie ma warsztatu i argumentów by to zrobić. Podajesz przykład United, ale to nie ma żadnego sensu w tym kontekście bo u nas taka sytuacja jest pierwsza od 14 lat kiedy zwolniliśmy Dalglisha za wyniki które były koszmarne. Argument o United, Chelsea jest tak z 4 liter. W sumie ironią jest też, że podajesz United które zmieniło trenera i gra o kilka razy lepiej od nas.
No tak dlatego twoje porównanie jest totalnie chybione.
Biorąc pod uwagę ten sezon brzmi jak ironia, ale biorąc pod uwagę poprzednie to raczej nie
Taka zapowiedź Arta z Salahem
Wszystko to zależy co chcę zrobić.
W tym przypadku concept arty (pierwsza grafika) to Ipad pro 12.9 i Procreate i ArtStudio Pro
Szkic z detalami to już Photoshop (C6) + własny pędzel, ale kolorować już będę na CC2026, a sprzęt Huion Kamvas Pro 24 4K.
Często jeszcze używam Clip Studio Paint do komiksowych rzeczy. Czy Adobe Fresco do wektorowych lineartów pod Adobe Illustratora.
Hej, Jakiego sprzetu/softu uzywasz do szkicowania?
Trzeba przyznać, że Mo podjął najlepszą decyzję w ostatnich dniach
Jak podchodził do karnego byłem pewnien w 100%, że nie strzeli. Kupy 10kg w gaciach. Nie miał prawa podchodzić do karnego.
Zamydlił Wam oczy jednym meczem z Galatą. Całe szczęście, że chłop sobie odpuścił już granie. Szkoda że o rok za późno.
Ja żałuję, że żegna się z klubem w tak nieprzychylnych okolicznościach i z takim trenerem.