Sędziowanie dramat… Trossard co porobił Ndidiego…
A nasze mecze od 18 września to kolejno - Chelsea, Brighton, Arsenal, City, WH. Oj, będzie ciekawie.
Lisy dostają baty, ciekaw jestem, jak długo Brendan się utrzyma na stanowisku. Słabo to wygląda
W następnej kolejce Go Stevie zwolni
btw
Antony w I składzie na Arsenal, a Casemiro dalej ława.
Lisy dostają spore lanie. Mewy zagrały naprawdę fajne spotkanie, na luzie, z pomysłem. Bramki jedna lepsza od drugiej. Z dwójki Belgów Trosard Tielemans nie ma wątpliwości, który jest lepszy i o którego można się starać.
Przecież to zgoła inne pozycje.
Antony gol XD #znaaaki
Tak oglądam sobie mecz Arsenalu i myślę, że nie pamiętam kiedy my ostatnio graliśmy tak szybki futbol. Wszystko znacznie stateczniejsze, ofc sama gra nie jakoś mocno zadowala, aczkolwiek chodzi o samo tempo, którego brakuje.
A mial byc takim średniakiem hmm
Gosc ledwo co wyszedł z samolotu i juz gra od pierwszej minuty w hicie ligowym z liderem PL i zaraz strzela im bramke.
Przecież to 1 mecz i jeszcze tyle co zrobił, to przyłożył nogę. Ładna kontra MU.
Ogólnie MU po drugiej kolejce wygląd jak kandydat do tytułu. Wygrywają mecze, gdzie słabo grają (Soton, Leicester) i ich defensywa jest mega pewna.
Mówiłem że ETH moze tam zrobić dobra robote i też negowales jego możliwości.
Ale równie dobrze może to być jakiś tam efekt nowej miotły, zwykle odświeżenie Mułów i zaraz znowu wroca do przeciętności. Ciekawe czy to wreszcie będzie trener który wyniesie ich na wyższy level czy jednak nie podoła tj. Van Gaal i Mou.
Efekt nowej miotły XD Gość przegrał dwie pierwsze kolejki i efekt nowej miotły. Nie, to raczej kwestia tego, że posadził najsłabsze ogniwa (Maguire i Shaw) i są tego efekty. Po 2 - MU jest na fali po wygraniu z LFC.
Efekt, bo przyszła holenderska dyscyplina i mimo dwóch porażek to przepracowali zdecydowanie lepiej okres przygotowawczy niz chociazby LFC i teraz widac efekty. W miarę szybko to uporządkował i to zasługuje na podziw.
- na plus bardzo trafione transfery które już powoli zaczynają się spłacać. Normalnie jak nie Muły.
Już typa nie lubię… nie zagrał dla klubu 45 minut a herb całuje
Najlepsze jest to, że ten Antony oprócz gola nie pokazał absolutnie nic, kompletnie niewidoczny. No raz mu piętka wyszła, ale to było wiadome, że jeśli chodzi o sztuczki techniczne to top. Bramkę wykreował genialnym podaniem Eriksen. Brazol tylko nogę dołożył do dogrania Rasha.
Jeszcze przy celebracji taka pajacera, że aż śmiechłem z chłopa.
Imponująca jest defensywa MU, a forma McTomka po transferze Casemiro, to po prostu wow. Arsenal bije głową w mur.
btw
MU od 1978 nie przegrało żadnego meczu na OT, gdzie prowadzili do przerwy.
Myślałem że miną ze 3-4 sezony zanim united zacznie gonić Liverpool pod względem sportowym, ale wygląda na to że z dużym prawdopodobieństwiem oni będą lepsi już w tym sezonie, ich defensywa wygląda pewniej niż ta Liverpoolu z Van Dijkiem xD
Poratujecie linkiem Panowie ? Bo viaplay na canal + online działa ch***wo xD
Ten sezon zapowiada się na mocny. Tutaj nie ma pewniaka do mistrzostwa. Dlatego dalej upatruję szanse dla LFC jeśli się w porę ogarną :D.
Muły graja, Arsenal gra, Chelsea slamazarne na ten moment ale i tak pewnie będą się liczyć. City wiadomo top. Jeszcze solidne Totki. Serio dawno tak mocnej top 6 nie było.
Odpal Via na kompie, mi ani razu nie zacięło.
Jak to? To United nie spada do niższej ligi, Antony to niewypał za HE HE 100mln dukatów, a Arsenal pierwszy mocniejszy rywal w lidze i już kłopoty? Forumek to jednak miał 5 z analizy w gimnazjum.