Premier League 2022/23

Jeśli już ktoś się ośmieszył forumową analizą, to przede wszystkim jesteś to ty i twoje usprawiedliwiania braku kupna pomocnika, żeby rzekomo za rok kupić Bellinghama

3 polubienia

Rodgers zwolniony, to pewnie przychodzi Pochettino do Lisów.

No tak. Zgadzam się. Nadal jestem zdania, że Liverpool pójdzie po Bellinghama i to zrobi kiedy twoim marzeniem jest Tielemans, którego ktoś weźmie dopiero jak będzie za darmo. To różnica lat w kibicowaniu i lata patrzenia na przeciętność w tym klubie. Nie przegonisz już tego mój przyjacielu. Ty nie rozumiesz w ogóle mojego toku rozumowania i mojego/klubowego patrzenia na dłuższą perspektywę niż najbliższy rok.:wink: To jest jak z inwestowaniem na giełdzie. Lepiej odłożyć grosza i za kilka lat mieć z tego zysk niż wydać całe oszczędności na parówki z Biedronki albo wakacje za 3 pensje nad Bałtykiem. I tak wiem, że tego nie zrozumiesz, ale jak kiedyś będziesz miał okazję kibicować przeciętnemu Liverpoolowi to być może dostaniesz olśnienia i wtedy przestaniesz pleść głupoty.

1 polubienie

tylko pytanie czy Jude pojdzie po Liverpool.

No to klub widocznie też nie rozumie twojego geniuszu bo Klopp ostatecznie przyznał się do błędu i ściągnięto Arthura.

Jeśli już mamy trzymać się tej średnio udanej analogii, to raczej przyrównałbym to do odkładania pieniędzy na inwestycje w niepewną spółkę, kiedy jednocześnie przymiera się głodem i w każdej chwilii można zejść z tego świata z niedojedzenia

2 polubienia

Kurcze niech Arsenal choć zremisuje, bo te ucieszone mordy z memnited mnie wysoce irytują! :rage:

Mówię eee… piszę i mam po jeden😊

Oj Arsenal i po zawodach🤦🏻‍♂️

No i po 1, dobry mecz. Arsenal ich ciśnie w 2 połowie.

No nareszcie!

Wchodzi CR7 i od razu “lepiej” wygląda gra MU :rofl:

2:1 hahahahahah XD #znaki

Ale United ich wyjaśniło.

Mogliśmy ich zniszczyć mentalnie (trzecia porażka w trzecim meczu sezonu), a tak podaliśmy rękę i… korzystają.

Oglądając mecz United - Arsenal widzę niemalże kopię naszego występu na Old Trafford. Jedna drużyna gra, druga strzela gole.

Armatki dużo lepsze piłkarsko, ale zmarnowały swoje okazje i wszystkie 3 bramki jakieś takie dziecinnie proste. Wysoka linia obrony, jak nasza. Ten 3 gol dla Manchesteru, to aż mi się nasz mecz Aston Villą przypomniał :smiley:

Pierwszy poważniejszy sprawdzian i Arsenal padł. Klasycznie się obsrał z topem.

No defensywa Arsenalu, szczególnie przy 2:1 i 3:1, to się ładnie skompromitowała.

MU wygrywa 4 mecz z rzędu, kto by o tym pomyślał po 2 kolejce.

Armatki się zesraly juz przed Mulami. :slight_smile:

Dojdą kontuzje i projekt baristy kompletnie się posypie.

2 polubienia

Brawa dla Den Haaga za posadzenie parodysty Maguire`a. Od razu są wyniki. A u nas Klopp nie ma odwagi posadzi na tyle na ławce Hendersona.

1 polubienie

MU to gra jak Atletico za dobrych czasów. Świetnie z tyłu i w kontrach.

Swoja drogą Arsenal jak my na OT - przegrali sami z sobą.

1 polubienie

Gdybyśmy (takie niezbyt fajne słowo) wczoraj wygrali to odrobilibyśmy punkty zarówno do City jak i do Arsenalu.
Szkoda kurcze no😥

A tak to punktowo odrabia tylko Tott i MU.

MU będzie mocny w meczach z TOP6, Oni grają świetnie z kontry, to im trzeba oddać i progres z tyłu od posadzenia Maguire i Shawa jest gigantyczny. Na dodatek oni wygrywają mecze, gdzie muszą prowadzić grę, a są w tym fatalni, jak np. z Soton, czy Lisami. Irytujące to jest dla kibiców LFC.

Szkoda, ale szczerze mówiąc my gramy tak fatalnie, że ciężko tu wierzyć w mistrzostwo. Jak dla mnie to powinniśmy się skupić w walce o Top4, bo to na pewno nie był ostatni mecz, w którym potraciliśmy punkty. W żadnym meczu, poza Bournemouth, nie pachniało naszym zwycięstwem. Nawet z Newcastle, gdzie udało się wyszarpać wygraną, mieliśmy dużo szczęścia. Mi to wygląda na sezon przejściowy z naszej strony, ciężko wierzyć w tytuł skoro dosłownie w każdym meczu gramy słabo w obronie i przewidywalnie w ataku.

My to zanim się skupimy na jakimkolwiek top4 to musimy się skupić na wygraniu spotkania :wink: