Rashford nie dotknął piłki, ale nie był bezczynny w tej sytuacji. Biegł za piłką i ją osłaniał. Gol nie powinien zostać uznany.
Szkoda, że te kontuzje dotknęły kluczowych zawodników, bo zdobycie mistrzostwa w tym sezonie to bułka z masłem. Tak jak pisałem przed sezonem. Każdy zespół będzie miał w tym sezonie większe lub mniejsze problemy i to się dzieje. Jeżeli skończymy z wicemistrzostwem to będzie to dużo większy niedosyt niż w tych sezonach, gdzie przegrywaliśmy o punkt.
Jakby… Problem w tym, że Rashford tam był, w akcji przeszkodził, plus chyba nawet piłkę dotknął, decyzja błędna . Nie pierwsza i nie ostatnia. Oczywiście samo City też odpuściło w końcówce, więc są sobie równie winni wynikowi.
Tylko my nie mamy żadnych szans na wicemistrza, a na dobra sprawe top4 też już nam mocno odjechało.
No nieźle… żeby się jeszcze nie okazało że ETH w pierwszym sezonie wygra ligę.
A może wlasnie paradoksalnie ten napastnik jest swego rodzaju problemem? Sam Guardiola ostatnio przyznal, że City z Haalandem musi sie nauczyc grac zupelnie inaczej niz w poprzednich latach. Rywale tez juz troche poznali sie na tym co grają, podwajają Erlinga, odcinają od gry KdB i mają problem, kto wie moze nawet z top4 wylecą, jak sie grupa poscigowa rozkreci. Do tego jeszcze zlapal lekki dolek formy, a z ich żelaznej pary topowych stoperow Dias- Laporte obecnie gra Akanji- Ake. Ale to nie nasze problemy my mamy swoje.
Jak będziesz gdzieś miał to nagranie, to byłoby miło, jakbyś podesłał na forum
Zgadzam się z tobą, do top 4 mamy już prawie 10 pkt punktów , a na ten moment jest od nas 5 lepszych drużyn. Wątpię , że 2 z nich stracą formę żeby udało nam się wcisnąć. Poczekam do końca okienka, bo już jest połowa stycznia a tu cisza. Serio boli, że my oddajemy tę walkę już w połowie sezonu…
Rashford raczej nie musnął tej piłki, ale dziwi zachowanie głównego. Boczny machnął na spalonego, powiedział jak to widział a Attwell od razu gola uznał. Gdzie Var i sygnalizacja aby sam to zobaczył?
Może się nie znam, ale w mojej ocenie obrońcy City dali dupy w tej sytuacji, a Memczester to wykorzystał.
Jeśli mam być szczery, to ja nic tutaj nie widzę dotyku. Może by musiało być bardziej przybliżone albo inna perspektywa
dotyku nie było. Cała sprawa rozbija się o angażowanie uwagi obrońców przez Rashforda.
Pozostaje walka o jak najlepsze miejsce w lidze. LM już poza zasięgiem.
Tutaj jest bardzo mało osób, które doceniają Holendra. Jest w stanie wnieść United na wysoki poziom. Na dobrą sprawę to jest pierwszy poważny trener od odejścia Fergusona nie licząc, krótkiego epizodu Mourinho, który najlepsze lata miał już wtedy za sobą. United jest w dobrych rękach niestety.
o jaki ty malej wiary czlowieczek jestes. Sezon 20/21 kibicowales juz czy jeszcze nie byles na tym etapie? Wtedy byla duzo gorsza sytuacja a i tak dociagnelismy top 3.
Sezon się jak rozumiem już skończył?
Połowa stycznia, a już mamy wałek roku. Jeśli biegnesz z piłką niemal pod nogami uniemożliwiając rywalowi jakąkolwiek interwencję to jak możesz nie uczestniczyć w akcji???
Popsuło się coś Pepowi, będą jaja jak z hochlandem w skladzie nie wygrają żadnego trofeum
Arnold będąc na spalonym odprowadza piłkę na różny czy aut, a Ci gwiżdżą spalonego. To jak to w końcu jest?
Przepisy są tylko na papierze. Gwizdają sobie jak chcą i kiedy chcą.
Długo nie musiałeś czekać żeby twoja teoria upadła.