Premier League 2022/23

Romero to największy śmieć w Premier League, a Odegaard to najlepszy środkowy pomocnik, różnice, brawo Arsenal.

Dla mnie Bruno jest większy, nie cierpię typa chodź umiejętności ma i to duże.

2 polubienia

Do tego grona można dodać Rodri z City. Znalazło by się paru buraków.
Arsenal gra całą drużyna, druga linia u nich podłącza się do każdej akcji, co grozi strzałem zza pola karnego. U nas tego nie ma niestety.

3 polubienia

Partey przy golu Odegaarda(fantastyczny strzał) jednym! podaniem ominął ze trzech graczy Spurs i napędził całą akcję.
Absolutnie zasłużone prowadzenie The Gunners!

Ja już jestem pewny, ze żydki płacą radbugowi za bronienie ich na polskim portalu LFC. I to chyba duże pieniądze, jak nie stać ich na transfery xd

1 polubienie

Jak w styczniu to w moim wieku jest :stuck_out_tongue:

Fajnie patrzy się na ten Arsenal, cieszenie się po pierwszej bramce, bieganie, pomysł, chęć do gry. Zupełne przeciwieństwo Liverpoolu. Przy bramce Llorisa tam był chyba jeszcze rykoszet od nogi zawodnika Tottenhamu ale fakt, jego niepodważalny błąd, aż to do niego niepodobne.

Przecież Lloris od dłuższego czasu popełnia błędy. Tottenham przespał zmianę bramkarza, tak jak my środek pola.

-8 w Manchesterze-lubię to! :smiley:

Richarlison to nie jest kretyn nie! On jest wysoce pier… ty w mózg😡

Czym tu się cieszyć, skoro w Liverpoolu -19.
Szukanie nieszczęść u rywala, by podbić sobie humor, samemu stojąc po szyję w bagnie, to cecha maluczkich. Nie idźmy tą drogą.

1 polubienie

Ale ja się cieszę że względu na Arsenal bo mi do nich o wiele bliżej niż do jakiegokolwiek Manchesteru.
Lubiłem tą rywalizację z nimi pod koniec lat '80-tych :blush:

Fajną ekipe stworzył Arteta po tylu miernych latach. Graja z polotem, szybko sie przesuwaja z pilka, wychodza na pozycje. Widac ze gra sprawia im przyjemnosc. No i ten bieg pod sektor gosci po meczu i radosc z wygranej. Zycze im mistrzostwa.

1 polubienie

Dobra wiadomość jest taka, że Fulham i Tottenham (jak to brzmi) przegrały swoje spotkania i nie powiększyły przewagi nad nami.

I co z tego skoro do 4 miejsca tracimy aż 10 pkt i póki co nie wygląda na to żeby United czy Newcastle miało nagle zacząć gubić punkty a co jest gorszę to to że my gramy coraz gorzej. Niestety ale ja nie wierzę w TOP4 w tym sezonie oczywiście mam nadzieję że się mylę ale póki co nic nie wskazuję żeby miało być inaczej.

:disappointed:

1 polubienie

Gorąco robi się za miedzą, kibice Tofików wściekli.
Najpierw właściciele dostawali groźby.
Po meczu kibole atakowali swoich piłkarzy. Yerry Mina kilka minut rozmawiał na ulicy z kibicami którzy go otoczyli, Anthony Gordon zaatakowany i zwyzywany. W sumie dziwne, że za padakę drużyny bęcki dostał junior związany z klubem od dziecka…

2 polubienia

W sezonie 2019/2020 po 18 spotkaniach mielismy 52pkt czy sie myle?

W 18 kolejce pauzowalismy i mieliśmy 49 pkt. Po 20 mieliśmy już 55 pkt

1 polubienie

Po kolejce 27 i rozegraniu w miedzyczasie zaleglego spotkania z 18 rundy mielismy na koncie 79!!! punktow przy bilansie 26 zwyciestw i ten nieszczesny remis z “memnited”.
28 mecz przyniosl nasza sensacyjna porazke z Watfordem a w ostatniej potyczce przed Covidem pokonalismy “Wisienki” co dalo nam 82 oczka w 29 spotkaniach.
Byly czasy! :smiley:

Jeśli ktoś nie widział wczorajszego zachowania bandyty z Tottenhamu i wiernego kibica to podrzucam
https://twitter.com/StokeyyG2/status/1614702762348150785?t=pUyPGKUuGusHoY1p5Fcyew&s=19

1 polubienie

Kretyn o blond wlosach powinien zostac zawieszony a duren z widowni pewnie dlugo nie zobaczy w Anglii stadionu od wewnatrz i bardzo dobrze!

2 polubienia