Obstawiam w ciemno, Messi pierwszy?
Tylko jeden Kanonierek? I to bez formy. Oj oj Armatki pewnie mają już ból dupy… czemu jest Van Dijk, a nie ma Saliby!!!
Ta… akurat City posmaruje gdzie trzeba a punkty odejmą Evertonowi albo Forrest.
Obrzydliwe.
Od lat się na to czeka a i tak się nic nie dzieje.
Mówi się nawet o degradacji o dwie ligi w dół. Taka kara by mnie usatysfakcjonowała jako kibica innej drużyny. Zabawnie będzie jak odbiorą im tytuły i wszystkie puchary.
Kara nie ma być finansowa, bo żadna szejka zbytnio nie zaboli.
Nie napalajcie się, już w przeszłości mieli ich karać a nawet karali (UEFA) ale się odwoływali, dokumenty się spóźniły, zarzuty przedawniły i ostaecznie wszystko skończyło się chyba na 10 milionach kary. FFP jest dla tych których nie stać na najlepszych prawników, nic im nie będzie.
Komu posmarują? Sędziemu
?
Pewnie wszystkiego nie udowodnią, ale część zarzutów zostanie uznana. Guardiola ma kontrakt do 2025, więc szybko się zawinie razem z Haalandem. Stara gwardia City: KDB, Walker już będzie kończyć kariery. Upadek nadchodzi
Nie ma co liczyć, że skończą jak nie tak dawno Juventus…
Olise znów nie gra? Niezły grajek ale jednak chyba jednak zbyt szklany na poważne granie.
Henderson i Richards dzisiaj niezły sabotaż w Crystal
Ależ ten arsenal jest irytujący, oni naprawdę nie mają za grosz godności, przewracają się doslownie przy każdym najmniejszym kontakcie z przeciwnikiem, nie wiem czy taki jeden nakaz z góry od artety, ale to jest u nich standard w kazdym meczu. Nawet ten idiota tierney sie nie nabiera a oni i tak sie wywracają przy kazdej akcji. Ogladanie ich gry przez to wywoluje u mnie obrzydzenie, mimo ze mają wystarczajaco duzo jakosci i mozna byc pod duzym wrazeniem jak operują piłką.
Eberechi Eze. Świetnie się prezentuje z piłką przy nodze.
Ciekawostka: Crystal Palace to najczarniejsza drużyna z Premier League, tam chyba tylko jeden białas gra.
Aaa bramkarza nie widziałem
Henderson, Andersen, Hughes xD
Tak samo jak się przewrócili w biegu po Premier League xDD
Zamiast degradować, odejmować punkty to za każdy potwierdzony zarzut => ban na 1 okienko. Potwierdzi się 10 zarzutów => 5 lat bana, potwierdzi się wszystkie 115 => 58 lat bez transferów ![]()
2 takie same strzały Martinelliego, nie na siłę tylko strzelone cwaniackim sposobem. Czy Crystal zasłużyło na takie lanie, nie sądzę, Arsenal miał przewagę ale jak to mówią “momenty były” w wykonaniu Crystal. Zobaczymy jak my odpowiemy jutrzejszym spotkaniem.
Ehh, wiadomo, Varsenal nie jest kandydatem na mistrza, ale wkurza mnie, że wygrali, bo znowu te buraki urosną w piórka i będą myśleć, że są ekipą z topu.
A, i ponoć Ryż z kontuzją, więc jakiś plus tego meczu jest. Oby to było kilka miesięcy przerwy.
Wiecznie przegrywać nie można